Δεν άφησαν καλό πουρμπουάρ στην ταβέρνα… «Μαύρισαν» Τσίπρα – Πολάκη οι κάτοικοι της παραλίας που έπιναν τσίπουρα το Πάσχα. Βάφτηκε «γαλάζιο» το Ρέθυμνο

Κοινοποίηση:
tsipras_polakis_kriti-768x431

Αυτό κι αν είναι απρόσμενο αποτέλεσμα… Τι κι αν η παραλία Ροδάκινο στο Ρέθυμνο της Κρήτης είναι από τις αγαπημένες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και την επισκέφθηκε το Πάσχα με τον Παύλο Πολάκη; Οι κάτοικοι φαίνεται πως πολιτικά δεν τρέφουν την ίδια συμπάθεια προς το πρόσωπό του, αλλά και στο πρόσωπο του Παύλου Πολάκη, αφού στις Ευρωεκλογές 2019 ψήφισαν ΝΔ!

Διαβάστε την συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χρόνια το Μητσοτακέϊκο τάϊζε τους Κρητικούς. Επί εποχής γκαντέμη ακόμα και μετά η Ντορούλα σαν υπουργός πολιτισμού, όλα τα κονδύλια του υπουργείου πήγαιναν στην Κρήτη. ΕΜΕΙΣ οι πολίτες οι Έλληνες πολίτες πληρώναμε τα Κρητικόπουλα. Και τώρα ο μπουμπούκος το επισήμανε ότι θα πληρώνουμε 25€ στα νοσοκομεία όταν πάμε για εξετάσεις, θα πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ για τους λαθρομετανάστες, αυτοί είναι φτωχοί δεν έχουν ενώ εμείς οι μικροσυνταξιούχοι έχουμε είμαστε πλούσιοι και ας μας έκοψαν τις συντάξεις, θα πληρώνουμε γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Comments are closed.