Δείτε τον Μάκη Βορίδη να χαριεντίζεται στη Βουλή με την Έφη Αχτσιόγλου. “Στην υγεία των κορόιδων” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μπορεί το πολιτικό θερμόμετρο να έχει ανέβει στα ύψη στη Βουλή, με αφορμή τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν λείπουν όμως και οι πιο «χαλαρές» στιγμές μεταξύ των στελεχών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μία τέτοια στιγμή κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και την πρώην υπουργό και τομεάρχη Οικονομικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Στα στιγμιότυπα φαίνεται η κυρία Αχτσιόγλου να έχει πλησιάσει τον κ. Βορίδη στα υπουργικά έδρανα και να συνομιλούν με εύθυμη διάθεση. Το θέμα παραμένει, όμως, άγνωστο…

 

voridis-axtsioglou-1
voridis-axtsioglou-2
voridis-axtsioglou-3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. “ενα επαγγελμα κανουν” λεει καποιος σε ενα σχολιο εδω….
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΛΕΦΤΕΣ……..
    λογω κρισης ολοι χασαμε το 50% του εισοδηματος μας , εκτος απο τους βολευτες….
    ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ…..
    και καποιοι ηλιθιοι τους παρακαλανε για καποιο επιδομα…..λαος ζητιανων

  2. ξαναψηφιστε τους……………….. μακακες σας καταντισαν ζειτιανους

  3. Ποιο ειναι το περιεργο δεν καταλαβαινω.Ολοι τους ανηκουν στην ιδια συμμορια του ( δημοκρατικου τόξου)

  4. Επαγγελματίες είναι…….τίποτα παραπάνω. Ένα επάγγελμα κάνουν κ αυτοί.

  5. Χρειάζεται επανάσταση για να επανέλθει η νομιμότητα και η Δημοκρατία στην χώρα με τις κατοχικές κυβερνήσεις και εθνοπροδότες πολιτικούς.

    Και για να μην έχουμε ξανά ευτράπελα, ένα Σύνταγμα γραμμένο στην πέτρα που δεν θα μπορεί να αλλάξει κανείς ξανά, λιτό με 20 άρθρα. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε αν δεν έκαναν οι βασιλιάδες με τους Άγγλους το πραξικόπημα το 1909 φέρνοντας το μέγα καθίκι Βενιζέλο, που έφτιαξε ΠΑΡΑΝΟΜΑ το Σύνταγμα του 1911, οποιαδήποτε αλλαγή του Συντάγματος θα ήθελε Εθνοσυνέλευση, όπως ήταν από το 1822 μέχρι το 1909, και κανένα λαμόγιο δεν μπορούσε να το αλλάξει κατά το δοκούν.

    Ενώ οι κυβερνήσεις δεν θα έχουν εξουσία ούτε τις κουρτίνες στα γραφεία τους να αλλάξουν, ποσό δε να κατασπαλούν και να τρώνε τους φόρους, οι οποίοι θα πρέπει να είναι κοντά στο μηδέν.

    Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, η φορολογία είναι ληστεία.

  6. Στέφανε, τώρα που τα βρήκανε, τώρα μένει ο γεωργιάδης να πάει με Καρανίκα στο τζαμί! Να ζητήσει συγνώμη και από τους λαθρομετανάστες!

  7. Του δειχνει πως να της χωνει το δαχτυλο σωστα?

  8. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΝΤΖΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΕΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.