Δείτε τι προωθούν οι Αντίχριστοι! Αυτές παρουσιάζουν ως….«μοντέρνες» φάτνες! Χαμός στα social media (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
21111

Το 2020 ήταν μια -αν μη τι άλλο – περίεργη χρονιά που όλοι επιθυμούν να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει άρδην. Αλλά κάποια πράγματα, πιστεύαμε ότι θα έμεναν σταθερά. Όπως οι παιδικές αναμνήσεις όλων μας όσον αφορά στην φάτνη.

Αυτή την εβδομάδα όμως, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν τρελαθεί με μια «μινιμαλιστική φάτνη» – όπου ο Χριστός, η Παναγία, οι τρεις μάγοι κλπ αναπαριστώνται με… μπάλες ή ξύλινους κύβους.

Τη φάτνη αυτή που ανακάλυψε η χρήστης του Twitter με το όνομα Κίρμπι Τζόουνς, σε μια ανάρτηση που έχει συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο likes.

Οι 4 «φάτνες» που ανακαλύφθηκαν από τον Τζόουνς, ενέπνευσαν κι άλλους να δημοσιεύσουν τις δικές τους αγαπημένες περίεργες ιδέες – και ταιριάζουν απόλυτα σε μια χρονιά κατά την οποία η πανδημία του κορωνοϊού σημαίνει ότι τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά.

Το κενό λοιπόν που έχουν αφήσει οι πραγματικές σκηνές γέννησης, έρχονται τώρα να καλύψουν οι μίνιμαλ αυτές φάτνες, που δημιουργούνται από αντικείμενα που έχει κανείς στο σπίτι ή ακόμη και κατά λάθος. Καθημερινά αντικείμενα έχουν μετατραπεί σε φάτνες με την Μαρία, τον μικρό Χριστό, τον Ιωσήφ, τους τρεις μάγους και τα ζώα.

Το τι μπορεί να δει κανείς στο Twitter, είναι απίστευτο. Από δοκιμαστικούς σωλήνες, μέχρι poker chips, αλλά και κάκτους να αναπαριστούν τους τρεις μάγους. Μια άλλη χρήστης έβαλε ένα ρολό χαρτί υγείας να συμβολίζει τον Ιησού Χριστό, και δίπλα του καθαριστικά σπρέι.

Και τα εξοργιστικά παραδείγμα δεν σταματούν εδώ.

Σε άλλες μινιμαλιστικές εκδοχές της φάτνης, το μωρό μπορεί να είναι μια παλιά φέτα μήλου, ένα μπουκάλι χάπια, ένα μικροσκοπικό βάζο μαρμελάδας βατόμουρου, αλάτι ή και μια ρώγα σταφύλι.

Όλοι έχουν αρχίσει να δημιουργούν τις δικές τους εκδοχές της «μινιμαλιστικής φάτνης» με κάποιον να αναρωτιέται:

«Σας παρακαλώ, πείτε μου ότι δεν είμαι ο μόνος που το κάνει αυτό» με μια φωτογραφία που δείχνει μια συλλογή από καλά τακτοποιημένες γλυκόριζες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αυτοί που τα σκέφτονται είναι αρρωστημένα μυαλά.. όπως και αυτοί που μπερδεύουν την κοινωνία με αρωστημένα πρότυπα και τα προωθούν από τα μέσα… Είναι οι ίδιοι που οργάνωσαν το παγκόσμιο πείραμα, τη μεγάλη άσκηση και παίζουν με τη ζωή μας και την ψυχή μας… Ας ευχηθούμε να εξαφανιστούν με κάποιο τρόπο σύντομα…

  2. …..ΡΕ ΠΟΙΟΣ COVID???,….ΑΥΤΟΙ ΠΑΘΑΝΕ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!!

  3. Τα αποτελεσματα της καινουργιας ταξης πραγματων Τους καηκε ο εγκεφαλος Και που ειστε ακομα…….

  4. Μιας και έχει lockdown, προφανώς είναι μια εναλλακτική λύση για δημιουργία φάτνης. Δεν είναι προώθηση των αντίχριστων, απλά είναι ένας κακόγουστος συμβολισμός.

  5. ας χλευασουν το ισλάμ, ιεχωβα, ιουδαισμο, βουδισμό……..ΤΟΛΜΟΥΝ; ΌΧΙ.. ΆΡΑ Σ@@@Α ΣΤΗΝ ΜΆΠΑ ΤΟΥΣ

    1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ. ΑΥΤΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.. ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ..

      1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΩΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙ !!!!

  6. Ο καθημερινός πολλαπλος αυνανισμός και η πληρης αγαμια επιφέρουν πολλές ανεπανορθωτες εγκεφαλικές βλάβες.

  7. αυτά θέλουν να μας φέρουν οι παγκοσμοιοποιητές και εδώ!!!!

  8. Η λεσβία ας προσπαθήσει να συνδέσει ένα θηλυκό με ένα άλλο θηλυκό βίσμα μπρίζας και να παράγει ρεύμα και μετά ας μιλήσει για όλα τα υπόλοιπα. Ασταδιάτσα σούργελα.

  9. Η οξεία μαλακιτιδα έχει παει σε άλλο level!!

Comments are closed.