Δίκη Χρυσής Αυγής: ««Πώς είναι δυνατόν αλλοδαποί  με μεγαλύτερη ποινή να παίρνουν αναστολή και όχι τα στελέχη της ΧΑ;» – Στο δικαστήριο Ηλιόπουλος και Ματθαιόπουλος  

Κοινοποίηση:
xa

Εύλογα είναι τα ερωτήματα των συνηγόρων των στελεχών της ΧΑ γιατί θα πρέπει να τιμωρηθούν χωρίς να λάβουν το δικαίωμα της αναστολής μέχρι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο από την στιγμή που υπάρχουν αλλοδαποί με μεγαλύτερες ποινές που όμως έχουν πάρει αναστολή.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί ξεκίνησε την Παρασκευή η δίκη της Χρυσής Αυγής.
Παρόντες σήμερα στο δικαστήριο είναι οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ενώ στο δικαστήριο τοποθετούνται οι συνήγοροι της υπεράσπισης και ζητούν αναστολή στην εκτέλεση της ποινής που επιβλήθηκε στους εντολείς τους.

Χαρακτηριστικά, ζητώντας αναστολή στην εκτέλεση της ποινής που επιβληθηκε στους εντολείς του, ο δικηγόρος των Δ.Αγριογιάννη και Κων.Παπαδόπουλου υποστήριξε: «Πώς είναι δυνατόν αλλοδαποί  με μεγαλύτερη ποινή να παίρνουν αναστολή. Εδώ έχουμε δυο Ελληνες με επτά  χρόνια […] Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ντε και καλά αρνητικό πρόσημο και δεν σημαίνει ότι όλοι οι κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή».

Για τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, η υπεράσπισή του είπε στη δίκη: «Ο Αλεξόπουλος δεν είχε καν προφυλακιστεί. Δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον πολιτικό χώρο. Έχει μια μόνιμη διαμονή στη Λάρισα. Είναι ζωέμπορος και από αυτό ζει την οικογένειά του».

Η υπεράσπιση του Στάθη Μπούκουρα επισήμανε ότι ήδη έχει βρεθεί 12 μήνες στη φυλακή. «Μέχρι να ολοκληρωθεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, αν μπει φυλακή, θα έχει εκτίσει την ποινή του» ανέφερε η συνήγορός του.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης ήρθαν 13 μάρτυρες -ανάμεσά τους και ένας μητροπολίτης- οι οποίοι περιέγραψαν την σύννομη και ήσυχη ζωή που ζει ο Μπούκουρας, επισημαίνοντας στο τέλος: «Κυρία πρόεδρε, ο Μπούκουρας δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο από πίτσες κι πεϊνιρλί».

Η πλευρά του καταδικασθέντα Μιχ. Αρβανίτη υποστήριξε ότι, αν εκτελεστεί η ποινή που επιβλήθηκε στον εντολέα της, τότε εκείνος θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη, καθώς είναι 75 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ???? ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΛΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ ΦΟΥΡΚΑ ΜΟΝΟ Η ΣΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΥΝΑΙΟ!!!!

  2. Όποιος παλεύει για το καλό της πατρίδας, αυτά παθαίνει.
    Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

  3. Μα τα λαθροόρκς τα αγαπάνε και τα προστατεύουνε, την ΧΑ ήθελαν να τη φάνε ζωντανή γιατί δεν ήθελε τα λατρεμένα λαθροόρκς τους. Τι ερώτηση ήταν αυτή πάλι στο μπολσεβίκικο δικαστήριο του βουνού;…

  4. και κάτι παιδεραστές τύπου Σειραγάκη,Φωτούλη κ.α. κυκλοφορούν έξω ανενόχλητοι..ωραία δικαιοσύνη ρε παιδιά

  5. Αντί ηλίθιοι χρυσαυγίτες να είστε στή βουλή και να βγάζετε τα άπλυτα τού δημοκρατικού τόξου στή φόρα και να τούς ξεφτιλίζετε, κάθεστε εσείς στό εδώλιο και απολογείστε…τόσο μπούφοι είστε.

  6. γιατι πολυ απλα θελουν να τους βαλουν μεσα εδω ο καθε εγκληματιας σκοτωνει πολλους και μετα παιρνει και αδειες. ειναι το συστημα σαπιο σαν την χαλασμενη πατατα. οι εντολες αυτες ειναι απο την αρχη ξεραμε οτι ηταν μια δικη για τα πολιτικα ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΧΑ ας μην κοροιδευομαστε

  7. Όλα αυτά δεν έχουν σημασία η απόφαση είναι από Τελ Αβίβ και δεν θα αλλάξει.

  8. Ποια Πρόεδρος ρε παιδιά. Διατεταγμένη Υπηρεσία εκτελεί. Ότι εντολές έχει λάβει θα εφαρμόσει.

Comments are closed.