Δάσκαλοι για κλάματα! Άγριο τρολάρισμα στο διαδίκτυο: Και δεύτερο ανορθόγραφο πανό της ΟΛΜΕ – Η ελληνική παιδεία από την μεταπολίτευση και μετά

Κοινοποίηση:
1

Και όμως βρέθηκε και άλλο ανορθόγραφο πανό των εκπαιδευτικών της ΟΛΜΕ.

Ακόμη δεν κόπασε ο σάλος από την ανορθογραφία στο πανό των εκπαιδευτικών στο συλλαλητήριο της Τετάρτης, όπου έγραφε «απέσυρε» και όχι «απόσυρε» οι παρατηρητικοί πρόσεξαν και άλλο ένα πανό της ΟΛΜΕ με λάθος.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά φωτογραφία που εντόπισε χρήστης του twitter από πρόσφατη κινητοποίηση των Σωματείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, εναντίον της χρήσης καμερών στις αίθουσες των Σχολείων. Στο πανό γράφει «Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσεις» αντί «πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Δείτε την φωτό που ανήρτησε ο χρήστης του twittet Νίκος Σωτηρόπουλος:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Προφανώς η αφίσα παρηγγέλθη εις το τυπογραφείο αποστέλλοντες οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί το σχετικό κείμενο,το οποίο μετεφέρθη λανθασμένα στο πιεστήριο. Όμως,διέφυγε της προσοχής των εκπαιδευτικών, οι οποίοι το παρέλαβαν και στη συνέχεια το εξέθεσαν δημοσία με αποτέλεσμα να εκτεθούν οι ίδιοι. Πώς να το προσέξουν, οι συνδικαλιστές δάσκαλοι,όταν ο νους και η προσοχή τους έχει αφενός μεν ….μπλοκάρει λόγω της πολυήμερης αποχής εξ αιτίας της κορωνοιού …νάρκης από την τάξη, αφετέρου αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πως αυτές οι αφίσες, ίσως αποτελέσουν το εφαλτήριον δια την αναρρίχησή τους ως …κισσοί σε θέσεις επιτελικές,όπως διευθυντές τοπικοί και περιφερειακοί της εκπαίδευσης,μακριά δηλαδή από το ναό της γνώσης, που είναι η αίθουσα διδασκαλίας, κολλημένοι και εναγκαλισμένοι σε ένα σάπιο συνδικαλιστικό σύστημα που με την εκάστοτε εξουσία ήταν πάντα συγκοινωνούντα δοχεία. Που αντί να συμβάλλει στη ανάπτυξή της παιδείας, την απαξίωνε ακόμη περισσότερο…τι άλλο να προσθέσω…δεν αξίζει τον κόπο.

  2. Η μόνη εξήγηση είναι τα πανό να τα έφτιαξε αλλοδαπός…

  3. Από την στιγμή που καταργήθηκε η περισπωμένη, μπορείς να γράφεις όπως θες.. Καλά είναι να αφήσουν μόνο ένα η, ένα ο , η χώρα γίνεται μπουρδελο,ο λαός ασχημαινει, ας ασχημαινει και η γλώσσα… ασορτί με το χάλι της χώρας..

  4. Η μεταπολίτευση μας προικοδότησε αγράμματους πτυχιούχους, κάτι οι αντιγραφές, κάτι τα κομματικά ρουσφέτια για χάρισμα βαθμών και να, έγινε το κακό. Οι μποσελβίκοι διορίστηκαν στην εκπαίδευση, με βύσμα ή με ΑΣΕΠ και να το θαύμα, αναπαράγουν την αγραμματοσύνη τους χαντακώνοντας τα παιδιά μας. Ευτυχώς, οι γονείς το γνωρίζουν και πληρώνουν φροντιστές και φροντιστήρια, οπότε τα παιδιά μας αποκτούν εκτός σχολείου τη γνώση. Βέβαια, φροντιστές και φροντιστήρια έχουν τρομερή επαγγελματική και επιστημονική επάρκεια, οπότε το σχολείο και οι δάσκαλοι του είναι ένα άχρηστο, αναγκαίο όμως κακό. ΥΓ. Υπάρχουν και στο δημόσιο σχολείο φωτεινές εξαιρέσεις, οι οποίες όμως κινούνται μακρυά από τα κόμματα.

  5. δημοκρατια εχουμε ο καθενας τα γραφει οπως θελει

Comments are closed.