ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! Πήγε να πάρει δάνειο με τον νεκρό της θείο – «Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις» (βίντεο)

Κοινοποίηση:
brazil

Μια γυναίκα εμφανίστηκε με έναν άνδρα εμφανώς χλωμός σε αναπηρικό αμαξίδιο για να υπογράψουν για δάνειο και όπως διαπιστώθηκε, στη συνέχεια, ο άνδρας ήταν νεκρός!

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα» ακούγεται να λέει η γυναίκα, η οποία στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν ανιψιά του άνδρα και το άτομο που τον φρόντιζε.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό που κάνετε είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται πολύ καλά ο κύριος. Είναι πολύ χλωμός» παρατήρησε υπάλληλος της τράπεζας σε γειτονιά στο δυτικό Ρίο ντε Τζανέιρο με την γυναίκα να απαντά «έτσι είναι πάντα» και να προσθέτει απευθυνόμενη προς τον – νεκρό – άνδρα στο αμαξίδιο «αν δεν αισθάνεσαι καλά μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;».

Επιμένοντας να ζητά από τον άνδρα που είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή, να υπογράψει η γυναίκα ακούγεται να του φωνάζει στη συνέχεια «υπέγραψε εδώ και σταμάτα να με κουράζεις».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η αίτηση ήταν για δάνειο 17.000 βραζιλιάνικων ρεάλ (3.000 ευρώ).

Τελικά στο υποκατάστημα της τράπεζας κλήθηκαν διασώστες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο 68χρονος Πάουλο Ρομπέρτο Μπράγκα, όπως ήταν το όνομα του άνδρα, είχε καταλήξει λίγες ώρες νωρίτερα.

Το επόμενο βήμα ήταν η γυναίκα που ήταν μαζί του, η Έρικα ντε Σόουζα Βιέιρα Νούνιεζ, να συλληφθεί.

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι αρχές είναι υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστώσουν αν ενήργησε μόνη της ή έξω από την τράπεζα υπήρχαν συνεργοί της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Leave a Response