ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Το “Μητσοτάκη γ@μιέσαι” ακούστηκε σε όλη την Αθήνα [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
φτγφγ

Χωρίς σχόλια…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Και όπως είπε ο Μπαμπινώτης, ο δολοφόνος της Ελληνικής γλώσσης, “κάτι το οποίο επαναλαμβάνεται δημιουργεί προηγούμενο” οπότε να βάλει στο λεξικό του : “Μητσοτάκης = Γαμιέσαι” .

  2. η Μαρεβα παρατησε τον κουλη γιατι γαμιεται ή ο κουλης γαμιεται γιατι τον παρατησε η μαρεβα?
    ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ολοι εσεις που γραφετε εδω μεσα κανετε μια επισκεψη στα δικτυα στο κουλη και ρωτηστε τον ευθεως “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ” ???
    το εχω κανει πολλες φορες αλλα εμενα δεν θελει να με απαντησει. μου κραταει μουτρα.

  3. Να συλληφθούν άπαντες και να περάσουν αναμόρφωση με back to back Σια Κοσιώνη και Άρη Πορτοσάλτε επι 24ωρου βάσεως . Έπειτα να οδηγηθούν σε αίθουσες όπου θα παίζει τέρμα η φωνή του Άδωνι . Όσοι δεν αναμορφωθούν θα οδηγηθούν στην πρόεδρία της δημοκρατίας όπου σε φωτεινή αίθουσα θα υπάρχουν παντού αφίσες με την φάτσα της προέδρου . Εκεί θα παραμείνουν 2 μερόνυχτα να κοιτάζουν την πρόεδρο.

  4. …ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ…

  5. Και τι εγηνε ρε παιδια στα αρχηδια του μας γραφει αυτο το καθαρμα αυτος ο αλητης αυτος ο βοθρος αφου δεν υπαρχει δικαιοσυνη να μπαγλαρωση αυτον και την συμμορια του,αφου τολμαει και στελνει οδηγιες πως να ενεργησει αυτος ο …..”Αεροπαγιτης” δικαστης η υποθεση…… Ετελειωσε που ελεγε και ενας παλιος κομικος,με λιγα λογια ειμαστε ενας λαος για κλαματα δυστυχως !!!!!!!

  6. Παιδιά εσείς οι νέοι πρέπει να πάτε στις κάλπες μην αφήνετε τους 80αρηδες να αποφασίζουν για σας. Αυτοί είναι κολλημένα μυαλά αιωνίως με τους ίδιους και με το ψηφοδέλτιο σταυρωμένο πάνε πάντα και ψηφίζουν. Όχι στην αποχή. Τόσα κόμματα βρείτε ένα.

  7. καλα εσυ ΚΈΡΚΥΡΑ ρουφα το αυγο σου… εσεις δεν τολματε τετοιο σχολιο οι ολυμπιακοι…. θα σας μαμισει τον ποπο ο χοντρος….

  8. Όχι μόνο στην Αθήνα. Εγώ το άκουσα και στο Κίεβο..

  9. Η ντορα που ειναι? Που ειναι η κυρια Ντορα που εκανε δηλωσεις για ολα.

  10. Είμαι Ολυμπιακός αλλά εδώ είμαστε ένα…να ενωθούμε αδέλφια…φτάνει πια…μας σκοτώνουν κάθε μέρα τα λαμόγια…όλοι οι φίλαθλοι ενωμένοι η πατρίδα μας κινδυνεύει…εμπρός όλοι μαζί…..

  11. ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  12. Τυγχάνει γενικής αποδοχής απ΄ ότι φαίνεται.
    Μήπως ξέρει κάτι ο Κόσμος;
    Αυτός ξεπέρασε και τον πατέρα με το γνωστό τότε Μητσοτάκη κ@@@@μα

  13. Ο Θεός σε τιμωρεί Κούλη, γιατί επιχειρησες με ύπουλο τρόπο να αποκλείσεις τον Κασιδιάρη. Τώρα η δικαιοσύνη έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί, και περιλαμβανεστε κι εσείς μέσα σε αυτά. Καλά ξεμπερδεματα…

  14. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ…ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ….ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

  15. Μπραβο στους φιλους παναθηναικους αν και ολυμπιακος,παμε ενωμενοι να γαμ…με τους φασιστες

    1. Φίλε Ολυμπιακός, αν και παναθηναικός, συμφωνώ απόλυτα σε όλα και πάνω απόλα ότι πρέπει να πάμε ενωμένοι και φτάνει πια ο διχασμός με τις ομάδες. Σε ένα δεν συμφωνώ.Δεν είναι φασίστες, είναι αριστεροί φασίστες και προδότες, γιαυτό συνεχίζουν τη λαθρομεταναστευτική πολιτική του συριζα!

      1. Σταματήστε να παίζετε το παιχνίδι του διχασμού όλων των κυβερνήσεων που θέλουν το μυαλό του κόσμου να είναι ακόμα στον εμφύλιο. Τώρα ειδικά με την παγκοσμιοποίηση πάνε αυτά. Υπάρχουν αυτοί που κερδίζουν γρήγορα χρήμα κανοντας ότι παράνομο, ανήθικο, σε πλήρη γνώση με την εξουσία,σε συνεργασία με την εξουσία, σε συναλλαγές μεταξύ τους χωρίς να τιμωρείται κανείς, απ’την άλλη είναι ένας κόσμος που παλεύει τίμια, χωρίς εξαρτήσεις, κοιτάζει τη δουλειά του,το σπίτι του και συνεχώς πιέζεται, δυσκολεύεται να ζήσει με αξιοπρέπεια βλέποντας γύρω του κηφήνες να του κλέβουν τον κόπο του. Αυτά είναι τα δυο στρατόπεδα. Αφήστε τις ταμπέλες που είχαν οι παππούδες μας. Για βρείτε έναν αριστερό που να μην έχει δεξιές τσέπες. Για βρείτε έναν δεξιό που να μην έχει δύο δεξιές τσέπες. Από ιδεολογία και λόγια όλοι καλοί είναι. Για ρωτήστε κάποιον, αν σου πετάξω 10.000ευρω θα τα αρπάξεις; Να δείτε, θα σας απαντήσει ναι ή δεν μου το επιτρέπει η ιδεολογία μου. Ρε ξυπνήστε αυτά που μας ενώνουν είναι πολλαπλάσια απ’αυτά που μας χωρίζουν. Δεν ξέρετε ότι οι εξουσίες στέκονται με το διαίρει και βασίλευε.

Comments are closed.