ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ. “ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ”. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ

Κοινοποίηση:
in_mhtsotakisElections1-1024x600

Άλλη μια απόδειξη γιατί οι φετινές εκλογές ήταν οι πιο μούφα και οι πιο στημένες που έγιναν ποτέ..

Ψήφισαν και οι νεκροί κύριες και κύριοι…Σηκώθηκαν από τον τάφο και πήγαν και ψήφισαν…Ναι καλά ακούσατε…Και δεν το λέμε έτσι εμείς…Εσείς μας στέλνετε συνεχώς μηνύματα  με αποδείξεις και μας ζητάτε να λάμψει η αλήθεια..

Εμείς συνεχώς αποκαλύπτουμε εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ πως η χώρα κυβερνάται  με κανόνες μαφίας και ότι δεν θα ξεμπερδεύαμε τόσο εύκολα από μια μαφιόζικη κυβέρνηση.

Ιδού και άλλη μια απόδειξη…

Το μήνυμα αναγνώστη μας..

“Κύριε Χίο, ο παππούς μας πέθανε στις 07 Απριλίου 2023 και από περιέργεια ψάχνοντας αν είναι στους εκλογικούς καταλόγους διαπίστωσα αυτό…”

Τα στοιχεία του παππού μου που απεβίωσε στις αρχές Απριλίου ψήφισε και αυτός…….
Αποτελέσματα Αναζήτησης για
” Έλληνα Πολίτη”
Ειδικός Εκλογικός Αριθμός : 1002932007665
Επώνυμο : ΠΑΠ
Όνομα : ΙΩΑΝΝΗΣ
Όνομα Πατέρα : ΠΑΝ
Όνομα Μητέρας : ΜΑΡ
Αριθμός Δημοτολογίου : 1282
Κωδικός Εκλογικού Διαμερίσματος : 1002040
Εκλογικό Διαμέρισμα : 4 Ε.Δ. ΔΡΑΜΑΣ
Δημοτική Ενότητα : Δράμας
Δήμος : Δράμας
Περιφερειακή Ενότητα : Δράμας
Περιφέρεια : Αν. Μακεδονίας & Θράκης
Νομός : ΔΡΑΜΑΣ
Εκλογικό Τμήμα : 85 ΕΤ, 1ο ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ (Πρώην Τεχν. Σχολή), ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 70, ΔΡΑΜΑ, 66100

Τρομακτικές καταγγελίες για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος.

Κι αυτά τα στοιχεία που διαθέτουμε είναι μόνον η αρχή….

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

64 Σχόλια

  1. τι ειναι αυτα που γραφεις ρε σουργελο … νοθεία ειναι μονο το μυαλο σου … αχρηστοι

  2. Οποιος το ανέβασε το άρθρο είναι απλά βλάξ. Που φαίνεται ρε γκασμά ότι ψήφισε?

  3. Άσε μεγάλε αναστήθηκε ο παππούς μου πήγε ψήφισε έριξε και έναν στη γριά και ξαναμπήκε στο τάφο του…..

  4. Υπάρχει κανένας αδιάφθορος δικαστικός να κινήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται για αυτές τις νοθείες ή κοιμούνται όλοι τους;

  5. Εδώ, επί μνημονίων, είχαν ανακαλύψει 250 ή 300 χιλιάδες συντάξεις που οι κάτοχοί τους είχαν πεθάνει και τις εισέπρατταν συγγενείς τους. Κάτι δισεκατομμύρια χαμένα. Τι να λέμε τώρα?

  6. * Απογραφη 2011 { Την ατιμη! Παλι μπροστα μας, αυτη! }

    Τι συμβαίνει εδώ;

    1) Δεν υπάρχουν ανήλικοι σ ́ αυτό το κράτος;

    Στη Βικιπαίδεια βλέπουμε:Στοιχεία πληθυσμού Ελλάδας (απογραφή 2011)
    Σύνολο: 10.787.690
    Αρρενες: 5.303.690 (49,2%)
    Θήλεις: 5.484.000 (50,8%)
    Κατά ηλικία:
    0-14 ετών: 1.666.888
    15-19 ετών: 620.000
    Αρα 0 – 18 περίπου 2.200.000
    Επρεπε λοιπόν να είναι εγγεγραμμένοι:
    10.787.690 – 2.250.000 = 8.567.000
    Αρα εμφανίζονται 1.400.000 περισσότεροι ψηφοφόροι.Ποιοί είναι αυτοί και τι ψήφισαν;

    2) Ψηφίζουν άτομα που δεν είναι Έλληνες πολίτες;

    3)Δεν έχει γίνει διαγραφή των πεθαμένων από τους εκλογικούς καταλόγους,εδώ και έναν αιώνα;
    Είναι σχεδόν βέβαιο,ότι χιλιάδες πολίτες εξακολουθούν να είναι εγγεγραμμένοι στους Δήμους της χώρας-αρα και στους εκλογικούς καταλόγους-αλλά είτε έχουν ξενιτευθεί από δεκαετιών είτε έχουν αποβιώσει στα ξένα χωρίς ενημέρωση των εδώ Δημοτολογίων-δεν αποκλείω να εξακολουθούν να είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και πολίτες που έχουν αποβιώσει στην Ελλάδα-αλλ’απλώς δεν έχει ενημερώσει ο Δήμος τον οικείο εκλογικό κατάλογο.Αυτός φρονώ,είναι και ένας απο τους λόγους,που οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους,είναι τόσο πολλοί.

    Από το 2001 έως το 2009,τα στοιχεία αναφέρουν 542.545 θανάτους.Αναλογικά, από το 2009 έως και το 2012,οι αποβιώσαντες αντιστοιχούν συνολικά σε 758.500.Λογικά λοιπόν από τους εγγεγραμμένους,θα πρέπει να αφαιρεθούν τουλάχιστον 750.000.
    Κατά συνέπεια,με δεδομένο ότι οι εκλογικοί κατάλογοι,δεν αποτυπώνουν τον ακριβή αριθμό των ψηφοφόρων,δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια και το ποσοστό αποχής.

    4) Η ΕΛΣΤΑΤ δεν ξέρει τι της γίνεται και δεν έκανε καλά την απογραφή;

    Οπως καταλαβαίνετε,είναι κι ́αυτός ένας απο τους λόγους,που η νομιμότητα των εκλογών,τίθετο ξεκάθαρα υπο αμφισβήτηση.

  7. Θεωρω οτι αυτα και μονο αρκουν, ωστε να κηρυχθουν οι εκλογες ακυρες, μετα απο προσφυγη στο Ανωτατο Δικαστηριο (Εκλογοδικειο). Χωρις βεβαια πολλες πιθανοτητες να δικαιωθουμε, μιας και προκειται για αλλη μια σφηκοφωλια! Οι προσφυγες πρεπει να γινουν εντος 15 ημερων, απο το περας των εκλογων! Ητοι μεχρι 5.6.2023! Ελαχιστο διαστημα!

  8. Σ’αυτή τη χώρα ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Λογικά να μιλάμε για να ξεχωρίζουμε απ’τα ζώα. Εφόσον κάποιο κόμμα υποψιάζεται ότι κάτι έχει γίνει δεν μένει παρά να ζητήσει την καταμέτρηση ενδεικτικά κάποιων εκλογικών τμημάτων. Π.χ. μπλε η Κρήτη, στα τάδε 1,2,3,4,5,6, εκλογικά τμήματα να γίνει επιβεβαίωση ότι τα αποτελέσματα που δόθηκαν και εξέδωσε το υπουργείο είναι ίδια με τα ψηφοδέλτια που έχουν τα πρωτοδικεία απ’αυτά τα τμήματα. Εφόσον κανένα κόμμα δεν ζητάει κάτι τέτοιο,τέλος οι άλλου είδους σκέψεις απ’όλους μας. Έτσι είναι η δημοκρατία μας αρέσει δε μας αρέσει. Εδώ κάνεις μία ηλεκτρονική συναλλαγή και μπορεί να την πατήσεις και σε δευτερόλεπτα να σου πάρουν ότι υπάρχει στο λογαριασμό. Την ώρα που ο δικαστικός αντιπρόσωπος πάταγε για να στείλει τα αποτελέσματα ηλεκτρονικά, δεν ξέρω αν γίνεται, μπορεί σε δευτερόλεπτα στο λογισμικό να υπήρχε τρόπος οι ψήφοι της ΝΔ να φαίνονταν όπως κατέληγαν στο υπουργείο κατά 10% παραπάνω ή σύν τόσοι. Να την είπα τη βλακεία μου και εγώ. Ας παρέμβει κάποιο κόμμα, αλλιώς να σταματήσουμε γιατί αυτοί θα μας τρελάνουν τελείως.

    1. Κεφαλονιτης

      23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

      Σενάρια νοθείας, Τσίπρας, Καμμένος και… παγίδες
      Διαρροές και φήμες για τις προϋποθέσεις συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και τα κρυφά σημεία του εκλογικού νόμου!

      Αποσπασμα

      Μπορεί όμως να γίνει νοθεία; Η απάντηση που δίνει ειδικός επι των συγκεκριμένων θεμάτων έχει ως εξής «Θεωρητικά μπορεί να γίνει νόθευση των εκλογικών αποτελεσμάτων, με «πείραγμα» του προγράμματος για την έκδοσή τους, οριακό ώστε να μη λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις το θέμα, αλλά ικανό να τα αλλοιώσει».

      Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μας το εξήγησε, όσο πιο «λαϊκά» γίνεται:
      «Το ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης δέχεται δεδομένα όπως για παράδειγμα να προστεθούν 100 ψήφοι στο ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λοιπόν μπορεί να «πειραχτεί» έτσι ώστε ενώ ο εντολοδόχος να πληκτρολογεί 100 ψήφους υπερ ΠΑΣΟΚ
      ή ΝΔ να προστίθενται 105. Αντίστοιχα οι 100 ψήφοι του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ να γίνονται 98. Έτσι μπορεί να αυξηθεί οριακά η δύναμη των δύο κομμάτων εξουσίας και αντίστοιχα να μειωθεί οριακά η δύναμη άλλων κομμάτων».

  9. Μπα δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει τέτοιο πράγμα, είναι συχνο φαινόμενο συνήθως από παράλειψη από πλευρα συγγενικά προσώπων είτε από του ληξηαρχειου .

  10. Όσο λωτοφάγοι και να είναι οι ελληναράδες τέτοια ποσοστά ούτε στον ύπνο του δεν θα τα έβλεπε ο Μητσοτάκης.
    Το αποτέλεσμα αυτό είναι αποτέλεσμα νοθείας.
    Ντροπή και μόνο που ένας λαός παρακολουθεί αμήχανα το τέλος του.
    Οι ελληναράδες οδηγούνται στο χορό του σύγχρονου Ζαλόγγου και ούτε που το έχουν καταλάβει.

  11. Θεωρώ, ότι όσοι διακινούν θεωρίες νοθείας που δεν μπορούν να αποδείξουν, κάνουν καλό στη ΝΔ και κακό σε όλους τους άλλους, γιατί απογοητεύουν το κόσμο και τον οδηγούν σε αποχη.. Αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας για το 41% του κουλη και αφήστε τις σαχλαμάρες! Μόνο έτσι θα γυρίσουν τα πράγματα υπέρ μας.

  12. Καλά κάνει…έτσι και αλλοιως και άμα ζούσαν ,ΝΔ θα ψήφιζαν.Εφοσον μόνο τ α@@@@ μπορούν να του κλάσουν πλέον.Κανει και αυτός τους πάντες γιογιό.Αυτος μπορεί να ναι κυνικός,χωρίς τσίπα,και σαικο,οι υπόλοιποι εφόσον είναι εντελώς ανίκανοι κούραδες,με όλη τη σημασία της λέξεως,αυτός έστω και άτιμα είναι πιο ικανός.Γιογιο τους έκανε…ολοκληρη αντιπολίτευση ,Τοσα κόμματα,παρακολουθήσεις ξεφτίλα ,ξεβρακωμα ,του δίνουν κ το χέρι.Να μου ζήσεις Μητσοτάκη….μας αξίζεις .

  13. Οι πεθαμένοι δεν έχουν ταυτότητα. Μπορεί το όνομά τους να υπάρχει, αλλά δε μπορεί κανείς να ψηφίσει στη θέση τους…

    1. εφόσον το όνομα υπάρχει ουδεμία ταυτότητα ζητείται απο τους ….βαλτούς…ρωτήστε και την οικογενεια-μαφία μητσοτακλα

  14. ΣΤΙΣ 25 Ιουνιου θαναι τετοια η Π@@ΥΤΣΑ ΜΑ ΤΙ Π@@ΥΤΣΑ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟ ΖΑΒΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΚΕΥ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΑΝ ΑΥΓΟ!!!…
    ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ….
    ΤΟ ΖΑΒΟ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ,ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΒΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΞ’ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΑ…

  15. Οι εκλογικοί κατάλογοι αναθεωρούνται ανα δίμηνο. Αυτός θα διαγραφεί για τις επόμενες εκλογές. Οι εκλογές που έγιναν έγιναν με τις μεταβολές του 1ου διμήνου.

    1. Και οι πεθαμένοι πως υπήρχαν; Είδαν τη κούλα και αναστήθηκαν;

    2. Και δεν μας λες ρε διποδο τελάρο που μας λες βοδια.. οι ταυτοτητες πανε μονες τους και ψηφιζουν!
      Δεν συνοδευονται και απο τους κατοχους τους!!

      Ευχομαι να εχεις το Μηξοτακη στο σβερκο σου μεχρι να πεθάνει!

  16. Α και κάτι άλλο: ο ΝΙΜΟΥ έγραψε:
    ΝΙΜΟΥ 23|05|2023 στις 19:30
    ΚΛΑΣΙΚΟΣ κοιμισμενος ελλαδιστανοπιθηκος. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΟΤΙ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ? ΓΙΔΙΑ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ..
    ΘΑ ΕΙΝΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΚΞΙΟΛΑΣ,,,ΓΙΔΙΑΑΑΑΑ

    Φίλε συγχαρητήρια. Είσαι αναγραμματισμένος αυτό ακριβώς που γράφει το nickname σου.
    Ρε γίδι, σε ποιο πολιτισμένο κράτος, όταν πεθαίνει ένας πολίτης, οι συγγενείς παίρνουν σβάρνα τις υπηρεσίες και ενημερώνουν ότι πέθανε ο άνθρωπός τους; “ΕΦΚΑ εκεί; Ξέρετε ο ασφαλισμένος τάδε πέθανε. Μην περιμένετε άλλες εισφορές. Υπουργείο εσωτερικών εκεί; Ξέρετε ο τάδε πολίτης πέθανε. Σβήστε τον από τους εκλογικούς καταλόγους”
    Σε όλες τις χώρες γίδι, η διαδικασία γίνεται αυτόματα. Αλλά από ΝΙΜΟΥ τι περιμένεις;

    1. ΡΕ ΠΟΥΑΡΩ, ΑΜΑ ΨΟΦΑΝΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ,,,ΖΩΑ,,,

      Ο ΕΦΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΕΝΕΚΕ,,,ΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ,,, ΟΤΑΝ ΨΟΦΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, ΤΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΛΑ ΖΩΑ,,,, ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΡΕ ΖΩΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΨΟΦΗΣΕ? ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ

  17. Όλοι εσείς οι “πανέξυπνοι” που σπεύσατε να ανακαλύψετε (ξανά) τον τροχό: “το ότι δεν έχει σβηστεί δεν σημαίνει και ότι ψήφισε” για πείτε μου παρακαλώ:
    Πόσο πολύ χρόνο θέλει ένα κράτος “αρίστων” (πως λέμε λεβεντόπαιδο Αρίστο μπες στο μαγαζί και κλείστο), πόσο χρόνο λοιπόν χρειάζεται για να επικαιροποιήσει τους εκλογικούς καταλόγους;
    Τώρα με την ψηφιακή επανάσταση (χα, χα, χα!) πόσο δύσκολο είναι, όταν δηλώνεται ένας θάνατος στο ληξιαρχείο και παραδίνεται η ταυτότητα του πεθαμένου, να διαγράφεται από όλα τα αντίστοιχα μητρώα αυτόματα;
    Καλά ο Τσίπρας δεν μπορούσε να το κάνει γιατί δεν ήξερε καλά Αγγλικά, αλλά τώρα που τα μιλάνε όλοι οι άριστοι της κυβέρνησης φαρσί, δεν μπορούν να το κάνουν;
    Μήπως δεν το κάνουν (ή αργούν να το κάνουν) γιατί οι πεθαμένοι και μή διαγραμμένοι είναι μια καλή δεξαμενή για να στήσει κάποιος το παιχνίδι του;

  18. Της κοντής ψ@λης οι τρίχες της φταινε.
    Μόνο που προχθές η ψ@λη ήταν είκοσι ποντοι ,τελειωσε κυριοι η αντιπολίτευση ήταν τραγική και τα στελέχη της είναι σκέτο τσίρκο, τι περιμένετε να ψηφισει ο κοσμος;

  19. Αφήστε το παραμυθάκι με την νοθεία….Ότι δεν συμφέρει το βαπτίζουμε….νοθεία….

    1. ούτε καν εσείς οι βαλτοί καθ τα κομματόσκυλα δεν περιμένατε τόσο υπερβολική νοθεία. Αυτές ήταν εκλογές αλά Τούρκα – Ερντογανόβιες – όποιον δεν γουστάρουμε τον αποκλείουμε απο τα βόδια, και όσους ψήφους χρειαζόμαστε τους κλέβουμε ή τους “φτιάχνουμε” για πάρτη μας!

      1. ΟΚ. Εσύ μείνε με την νοθεία στο μυαλό σου…κλασσικέ Ελληναρά.

        1. ζαλιστήκατε απο τη ΝΟΘΕΙΑ ΣΑΣ; κλασσικός παιδέρ είσαι ή ………σταθμάρχης. τσουουου τσουουουουου τσαφ τσαφ τσαφ ρε τι πάθατε, με τέτοια ξεδιάντροπη ΝΟΘΕΙΑ σας ξεφτίλισε ο ..μαστερ – πρενταίϊτορρρρρ.
          Εσένα αλήθεια σου παρακολουθεί το κινητό ή κάνει οικονομία στον αρθμό χρηστών κινητής ….τηλεφωνίας;
          “Κλασσικά, Predator μόνο αυτό ….εμπιστεύομαι”
          ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ !!!, ΚΟΡΟΪΔΟΟΟΟΟΟΟΟ
          ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ – ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ – που σου αρέεεεσει κιόοολαας…

  20. ΚΛΑΣΙΚΟΣ κοιμισμενος ελλαδιστανοπιθηκος. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΟΤΙ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ? ΓΙΔΙΑ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ..

    ΘΑ ΕΙΝΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΚΞΙΟΛΑΣ,,,ΓΙΔΙΑΑΑΑΑ

    1. Ο ιατροδικαστής ενημερώνει σιγα μη πιστεψουν τον καθένα

      1. ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΜΟΣΧΑΡΙ,,, ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΣΤΕ

  21. Το 20€ εως 30% των εγγεγραμενων στους εκλογικους καταλογους ηταν νεκροι και δεν εχουν διαγραφει, αυτο ειναι γεγονος. Τωρα αν “ψηφισαν” αυτο ειναι αλλο θεμα που θελει διερευνηση. Το σημαντικοτερο ειναι η ηγεσια του ΣΥΡΙΖΑ ηθελε να κυβερνησει; ο Αλεκθης οταν συναντηθηκε με τον θειο Σαμ τι συμφωνησε; Δηλαδη ο Μπλινκεν ερχομενος απο την Τουρκια ειχε τοσο καημο να συναντηθει με τον Αλεκθη. Παντως οι κατοικοι των νησιων του ανατολικου Αιγαιου ψηφισαν ΝΔ φοβουμενοι την επαναληψη με τους λαθρο του ’15 – ’16 αλλα ισως δεν υπολογισαν το μοιρασμα του Αιγαιου που ερχεται, γι’ αυτο και πονος του θειου Σαμ.

  22. Στις σερρες ειναι εγγεγραμμενοι 180.000 και ψηφισαν συμφωνα με νεες πληροφοριες 330.000.
    Πως γινεται αυτο ???

    1. έχει διαφορά – ρωτα μια ξεφτιλισμένη ρόμπα εισαγγελέα…

  23. Χαχαχα. Αύριο θα γράφει ότι τον πήγε και ψήφισε. Τι άλλο θα δούμε από βαρεμενους.

  24. χρειάζεται αργό βασανιστήριο δεκαετιών, μέχρι τα βαθιά του γεράματα και να μην του βγαίνει η ψυχή μέχρι να το αποφασίσει ο Θεός.

  25. Μιλάτε για νοθεια των ψηφων αλλά δεν μιλάτε για την νοθεια του Ελληνικού πληθυσμου με την προσθηκη εκατοντάδων χιλιάδων (η και εκατομμυρίων μόνο ο Θεός γνωρίζει )ελληνοποιημενων λαθρομεταναστων!
    Κανείς δεν ομιλεί για το πόσοι σε ποια εκλογικά κέντρα ε ψηφησαν και για τα ποσοστά τ ων ψηφων σε κάθε εκλογικό κέντρο τους όπου θα φανει από ποιον και με ποιον τρόπο καθοδηγηθήκαν για την ψηφηση ορισμένων κομματων η και υποψηφίων!
    Στο εκλογικό κέντρο που εψήφησα και σε πολλά αλλά που ψηφησαν φίλοι μου δεν υπήρχε ούτε ένας αλλοδαπός!
    Εκεί να κοιτάξουμε την νοθεια και όχι σε μερικές ψήφους υπερηλικων

  26. Εαν δεν συμπραξει ολος ο Πατριωτικος χωρος κατω απο ενα κομμα με ενα αρχηγο,ο Κουλης δυστυχως θα εκλεγεται για τα επομενα 15 χρονια οπως ο Ερντογαν,χωρις κανενας να μπορει να κανει κάτι!!

    1. δεν εχεις καταλάβει.ο Ερντογαν ειναι Ελληναρας και δεν κατατάσσεται με τον κουλη .

  27. Αν δεν ψήφιζαν σύριζα οι λάθρο καί οι γύφτοι με τίς πολλές ταυτότητες θα είχε κάτω από 10%.Ποιον θέλουν οι εχθροί τής Ελλάδος φαίνεται από τόν Ν.Ροδοπης.Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.

  28. Ευτυχως η εφαμογη με σκετο τον εκλογικο αριθμο δεν μας δινει τα υπολοιπα στοιχεια. Γιατι αυτο θα ηταν παραβιαση προσωπικων δεδομενων. Δηλαδη ευτυχως ο παραπανω εκλογικος αριθμος δεν δειχνει τον κατοχο.
    Θα πρεπει να βρειτε αν τελικα ψηφισε ο εκλιπων ή οχι. Αλλο το να εισαι στους καταλογους, κι αλλο να εχεις ψηφισει αν και νεκρος.

  29. Ρε πανηλίθιοι άχρηστα πλάσματα με iq όσο το λάχανο, οι εκλογικες λίστες προφανώς δεν ανανεώνονται άμεσα. Άλλο το είναι στις λίστες ζώα και άλλο το ψήφισε υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ψεκασμενες αμοιβάδες

  30. Οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν να ανανεωθούν χρόνια,δε σημαίνει ότι ψήφισαν κιόλας.Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών 9.813.595 είναι οι εγγεγραμμένοι.Έλεος.

    1. απο μυαλό κάρβουνο – βέβαι με τέτοια νοθεία που κάνατε, το κάψατε οριστικα..,

  31. Το οτι ειναι εγγεγραμενος και δεν εχει διαγραφει ακομη,δεν σημαινει οτι ψηφισε.
    Μην γραφετε μαλακιες.

    1. ρε κλανιαρέοι απι τις μαλακίες που γράφετε φαίνεται πόσο τα έχετε χάσει – δεν περιμένατε ούτε εσείς οι ίδιοι να καταφέρετε τέτοια νοθεία….

  32. Ο οτι καποιος ειναι εγγεγραμμένος δεν σημαινει οτι πηγε να ψηφισει ρε παιδια…Το σκάνδαλο θα ηταν αν καποιος με την ταυτοτητα ενος νεκρου ειχε ψηφισει αποδεδειγμενα….Από εκεί και πέρα η αλήθεια είναι οτι επειδή είναι εγγεγραμμενοι πολλοί νεκροί, γι αυτό βγαίνει και τόσο μεγάλη αποχή αφού δεν …..πάνε να ψηφίσουν. Πρέπει να γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα στους εκλογικούς καταλόγους, ώστε να μην βγαίνει αυτό το ψευτικο +40% αποχης (η αληθινή αποχή είναι περίπου 20-25% κάθε φορα).

  33. Σιγά μην το ψάξει κανένας αν αληθεύει. Αυτά που ξέραμε τελειώσαν. Καλός ήρθατε στο έτος 1950.

  34. Να μας κουναει το δαχτυλακι και να παρει…ανετα 40% καποιο λακκο εχει η φαβα σιγουρα ! Δεν θυμαμαι ποτε τοσο ανετη επικρατηση κυβερνωντος κομματος! Ας ελπισουμε τις 25 Ιουνιου να λαμψει η αληθεια ! Ευτυχως που ειχε και… αντιπολιτευση χορηγο τον αλλο γερμανοτσολια! Ανδρουλακη τον…Ψωρος και τα ματια σου! Γερμανικο προτεκτορατο με…. βαρια βιομηχανια τον τουρισμο των Φριτς!

  35. Ο Απατεώνας και εγκληματίας Μητσοτάκης είναι ικανός για όλα γιαυτό και τριςκατάρατος και αφορισμένος.

  36. Ο/Η Ξέρουνε καλα οι δεξιοί, κοντά τους έμαθαν και οι αριστεροί ομως λέει:

    Είδα πρόσφατα ένα επεισόδιο από μια παλιά σειρά ( σιγα η πατρίδα κοιμάμαι) με πρωταγωνιστη τον Λαζοπουλο .
    Ο Φοβερός Ζαννινιο στον ρόλο του συντονιστη ασφαλιτη οπου μαζευε ένα σωρό αποβρασματα της εποχής, ακόμα και γύφτους και τους έδινε ταυτότητες και εκλογικά βιβλιάρια, ψηφιζαν 4 η 5 φορές ο καθένας.
    Η ταινία προφανώς αναφέρονταν στην εποχή βίας και νοθείας της Ε.Ρ.Ε. του Καραμανλή το 1962.

  37. Το ότι είναι εγγεγραμμένοι ΔΕΝ σημαίνει ότι ψήφισαν. ΕΛΕΟΣ.

    1. Τι λες ρε βλάκα αν τραβήξουν απλά μια γραμμή σημαίνει πως ο πολίτης αυτός που δεν υπάρχει παρουσιάστηκε στο εκλογικό κέντρο άρα ψήφισε τούβλο.

  38. Ξεχάσατε μία από τις πρώτες αποφάσεις της κυβέρνησης των αρίστων : “Tα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα πρόσκεινται απευθείας στο γραφείο του πρωθυπουργού”. Αναρωτήθηκε κανένας για ποιό λόγο μπορεί να το έκανε αυτό ; Εδώ έχουμε να κάνουμε με υπανθρώπους στους νεκρούς θα κόλλαγε και στις εκλογές ;

  39. Γίνονται αυτά τα πράγματα…. νοθεία; Αν είναι δυνατόν… σιγά μην θέλει μόνο την εξουσία ο Κούλης ή ότι είναι εργαλείο της ΝΤΠ . Αν είναι δυνατόν…

  40. Οποίος ψηφίζει αυτήν την μαφία είναι πραγματικά ηθικός αυτουργός σε όλα τα εγκλήματα που διαπράττονται. Κρίμα ρε ραγιάδες, κρατικοδίαιτοι, ραμολι, ελεύθεροι επαγγελματίες της πλάκας και των 800 ευρώ. Όλοι εσείς ρε μλκες που νομίζεται ότι με αυτά τα ψίχουλα έχετε πιάσει τον παπα από τα αρχιδια, να σας δω όταν οι Τούρκοι θα πάρουν το μισο Αιγαίο και θα σας πηδάνε τις γυναίκες. Κρίμα για τα παιδιά και τους νέους που έχουν να δουν σημεία και τέρατα. Άι στο διάολο λοιπόν, κερατάδες.

  41. Στις Σέρρες 184.000 εγγεγραμμένοι και ψήφισαν 210.000. Αντε γειά!!

    1. 223 .333 ΕΓΓΕΡΑΜΕΝΟΙ ΒΛΑΚΑ,,,,ΨΗΦΙΣΑΝ 114.000 ΗΛΙΘΙΕ….ΒΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ ΠΙΘΗΚΕ

  42. Ωραία στους εκλ καταλόγους εγγεγραμμένος και πολύ σωστά γιατί οι κατάλογοι έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα και ο πρόσφατος θάνατος θα διορθωθεί πολύ αργότερα.
    ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ, ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ;;

  43. ΟΙ εκλογες αφορούν ενα αστείο κράτος σε χερια ξένων, που έστησαν το εκλογηκο αποτέλεσμα κ`το 25%, το ‘καναν περίπου 41%, εφοσον ψηφίζουν άτομα με 197 ταυτότητες, πεθαμένοι κλπ, οι εκλογες πρέπει να κηρυχθούν άκυρες διοτι ειναι η απολυτη ντροπή των οργάνων ενός αστείου κράτους.!

  44. εγγονέ του – Επώνυμο : ΠΑΠ- λες ασυναρτησίες και δεν έβαλες το μυαλο σου να σκεφτεί οτι γράφεις αρλούμπες , πιθανός στον εκλογικό κατάλογο να υπάρχει το όνομα του μακαρίτη παππου σου και καθόλου απίθανο να υπάρχουν και άλλων πεθαμένων τα ονόματα , , ψηφισαν ?
    ΟΧΙ , ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  45. Καλά ρε Στέφανε. Επειδή πέθαναν δεν έχουν δικαίωμα ψήφου;

Comments are closed.