Γ.Τράγκας: «Αν κερδίσει ο Τ.Μπάιντεν έρχεται βαρύς χειμώνας για την Ανθρωπότητα με σκλαβιά στα social media»

Κοινοποίηση:
τραγκαςς

Αναλυτικά το άρθρο του Γιώργου Τράγκα:

«Οι αντιδράσεις των ανθρώπων, οι διαμαρτυρίες τους για τη διεύρυνση των ανισοτήτων θα παταχθούν βιαίως. Ο έλεγχος των κοινωνιών ή του κόσμου θα έχει πότε υγειονομικά επιχειρήματα και πότε θα βαπτίζει τους αντιδρώντες ως «ακροδεξιούς» ή «φασίστες» ή «αναρχικούς»

«Δεν πέρασε στον άλλο κόσμο οδηγώντας με φρενιτιώδη ταχύτητα την περίφημη Aston Martin. Δεν τον έφαγαν καρχαρίες στη λίμνη του Δόκτωρ No. Δεν τον δάγκωσε κόμπρα ή μαύρη αράχνη στο κρεβάτι την ώρα που είχε αγκαλιά μια καλλονή του Hollywood, μια ξανθιά θεά όπως η Ούρσουλα Άντρες. 

Ούτε σκοτώθηκε από τα πρωτότυπα- φονικά όπλα που του έδινε το εργαστήριο της MΙ6. Πέθανε γαλήνια στις Μπαχάμες όπου είχε αποσυρθεί στα ενενήντα του. Ο 007, ο ακαταμάχητος Σον Κόνερι έφυγε μέσα στον ύπνο του για μια άλλη διάσταση όπου σίγουρα κυνηγήσει πάλι απατεώνες και εγκληματικούς Δόκτορες, την οργάνωση Φάσμα και όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν κακό στην ανθρωπότητα. 

Εδώ που τα λέμε χρειαζόμαστε έναν τέτοιο τύπο, έναν ήρωα Ίαν Φλέμινγκ για να εξιχνιάσει όλη αυτή την ιστορία με τα ακραία μέτρα για τον covid19 και να τιμωρήσει τους χρυσοδάκτυλους που θέλουν να αλλάξουν την κανονικότητα της ζωής στον μικρό γαλάζιο πλανήτη μας. Χρειαζόμαστε πάλι έναν 007 που πίνει το ποτό του κουνημένο και όχι χτυπημένο για να μάθουμε γιατί «εξαφανίστηκε» ο ιός από την Κίνα, γιατί οι Ρώσοι βρήκαν δύο εμβόλια και η Δύση κανένα, και γιατί ένας κορονοϊός με ελάχιστη θνητότητα κλείνει στα σπίτια τους δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Αύριο, 3 Νοεμβρίου, ίσως είναι η ημέρα που θα αλλάξει τον κόσμο. Πιθανότατα από το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης στις ΗΠΑ θα κριθεί κατά πόσο η παγκόσμια κοινότητα και εμείς θα πορευτούμε μέσα στο σκοτάδι, στο lockdown, φορώντας μάσκες και κλεισμένοι στα σπίτια μας ή θα μπει οριστικό φρένο στα ακραία μέτρα που λαμβάνονται για έναν ιό με ελάχιστη θνητότητα (δύο τοις χιλίοις επί των νοσούντων) και στα σχέδια της λέσχης των billionaires που εμφανώς επιδιώκουν τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας.

Ας είμεθα ειλικρινείς (και διαδώστε το όπως μπορείτε παντού),ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί και έχει τη βούληση να κρατήσει την παγκόσμια οικονομία ελεύθερη και ανοιχτή.

Εάν εκλεγεί ο αντίπαλός του Τζο Μπάιντεν, δηλαδή ο άνθρωπος των αφεντικών του διαδικτύου, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος, και του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, κ.ά. αρχίζει ένας μεγάλος και βαρύς χειμώνας για την ανθρωπότητα.

Θα επιδιωχθεί πλήρης αλλαγή του τρόπου ζωής των ανθρώπων, εξάλειψη της ελευθερίας της έκφρασης και των ατομικών δικαιωμάτων. Η Δημοκρατία θα ενταφιασθεί.

Οι αντιδράσεις των ανθρώπων, οι διαμαρτυρίες τους για τη διεύρυνση των ανισοτήτων θα παταχθούν βιαίως. Ο έλεγχος των κοινωνιών ή του κόσμου θα έχει πότε υγειονομικά επιχειρήματα και πότε θα βαπτίζει τους αντιδρώντες ως «ακροδεξιούς» ή «φασίστες» ή «αναρχικούς».

Δεν είναι τυχαίο που εναντίον του Αμερικανού Προέδρου είναι η κυρία Μέρκελ, η SiliconValley, και όσοι θέλουν να επιβάλλουν την τηλεργασία, την τηλεκπαίδευση, το ηλεκτρονικό shopping, την μάσκα, τους καθολικούς εμβολιασμούς και τον…Big Brother.

Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σίγουρα γράφτηκε ή τουλάχιστον εγκρίθηκε από την Καγκελαρία του Βερολίνου. Παραμονή Αμερικανικών εκλογών, όλη η Ευρώπη έβαλε πάλι «λουκέτο», για να στείλει το μήνυμα της «σοβαρότητος» της νόσου εκείθεν του Ατλαντικού, έτσι ώστε να ενισχυθεί ο μασκοφορεμένος Τζο Μπάιντεν έναντι του Τραμπ που είναι κατά του lockdown.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν ασχολήθηκε καθόλου με το πόσες επιχειρήσεις εστίασης θα μπορέσουν να ανοίξουν πάλι. Ανακοίνωσε με την ψυχρότητα serialkiller το κλείσιμό τους για ένα μήνα.

Ούτε καν σκίρτησε το φρύδι του στέλνοντας σε οικονομικό θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Ο νοσηρός Κυριάκος, τα lockdowns για τον covid19 και οι θεομηνίες, ολοκληρώνουν την απόλυτη αποτέφρωση της εθνικής οικονομίας και φέρνουν τους Έλληνες στο σημείο της απόλυτης αδυναμίας.

Μέσα στα ερείπιά μας θα υπογραφεί η συνθήκη παραχώρησης του μισού Αιγαίου, που θα «ανακουφίσει» (έτσι θα το προβάλλουν τα πληρωμένα κανάλια) τον πολύπαθο λαό μας από τη φρίκη και τις οδύνες ενός παρατεταμένου πολέμου με την Τουρκία.

Ένας ταραγμένος εγκέφαλος, ένας μοιραίος άνθρωπος που δεν κάνει ποτέ αυτοκριτική, είπε στους Έλληνες (αμέσως μετά από έναν καταστροφικό σεισμό στη Σάμο) ότι από αύριο Τρίτη κλείνει τις επιχειρήσεις εστίασης, τα γυμναστήρια, τα θέατρα και τους κινηματογράφους, και ότι πρέπει άπαντες «να εμπιστεύονται τους λοιμωξιολόγους που έχει στο πλευρό του».

Είναι τέτοια η παράνοια του ανδρός που δεν αντιλαμβάνεται ότι «εκτελεί» εν ψυχρώ συμπατριώτες του, όπως έκαναν οι Γερμανοί φίλοι του στην Καισαριανή, στη Νίκαια, και στα Καλάβρυτα.

Ακολουθώντας τις οδηγίες της Καγκελαρίας και χωρίς δεύτερη σκέψη, πυρπολεί την οικονομία διαφόρων περιοχών. Το εκπληκτικό (και εξόχως παρανοϊκό) είναι ότι δεν λαμβάνει καθόλου υπόψιν τις καταστροφές που προξενήθηκαν από θεομηνίες μετά το πρώτο lockdown(Ιανός) και την ύφεση που τρέχει περίπου με 10%!

Είναι τόσο παρανοϊκός που δεν βλέπει ούτε ακούει τις οιμωγές από τους χιλιάδες πεινασμένους και τους πληγωμένους σε όλη την Ελλάδα. Η Καρδίτσα θα κάνει χρόνια να επανέλθει στην κανονικότητα.

Στα Τρίκαλα ο κόσμος υποφέρει. Στα Γιάννενα, στα Γρεβενά, στην Κοζάνη και στην Καστοριά, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν από τη μια μέρα στην άλλη, στην ένδεια, στην απογοήτευση και στην οργή. Η Κεφαλονιά καταστράφηκε από τον «Ιανό» και εγκαταλείφθηκε από την κυβέρνηση στην τύχη της, όπως και οι άλλες περιοχές. Εκατομμύρια Έλληνες έχουν δεχθεί συντριπτικά χτυπήματα από τα μέτρα και τις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο εμφανώς στην όψη και στην ομιλία διαταραγμένος Πρωθυπουργός, μας είπε ότι πρέπει να έχουμε αγιογραφίες του κυρίου Τσιόδρα και των υπολοίπων σταρ- λοιμωξιολόγων και να μην πιστεύουμε τους ελάχιστους «ψεκασμένους» ή τους πολλούς «κουρασμένους».

Έτσι ο Μητσοτάκης απέδειξε ότι δεν έχει ούτε την απαραίτητη για ένα τέτοιο αξίωμα εγκυκλοπαιδική μόρφωση, ούτε την απαραίτητη ενημέρωση και κρίση για αυτά που συμβαίνουν γύρο του. Εμπιστεύεται τον «σεσημασμένο» από την εποχή των εμβολίων H1N1κύριο Τσιόδρα και όχι τον καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη του Πανεπιστήμιου του Stanford.

Εμπιστεύεται τους κυρίους Σύψα και Μαγιορκίνη και όχι όσα αναφέρουν οι επίσημες ιστοσελίδες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Δηλαδή ότι η θνητότητα του περίφημου ιού είναι 0,15% επί του γενικού παγκόσμιου πληθυσμού, και 0,03% σε άτομα κάτω των 70 ετών.

Περιβάλλει με αφοσίωση τον κύριο Τσιόδρα αλλά δεν έχει ρωτήσει κανέναν ή δεν θέλει να ρωτήσει για τις εγκληματικές ευθύνες του καθηγητή όσον αφορά την αγορά των εμβολίων H1N1 που κατέληξαν στη χωματερή! Είναι εξωφρενικό το γεγονός ότι δεν τον προσβάλλει η ανηθικότητα ιατρών που τσεπώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να προωθήσουν τα φάρμακα, τα εμβόλια και τις μετοχές διαφόρων πολυεθνικών.

Μήπως ο μεγαλύτερος «ψεκασμένος» που κυκλοφορεί ανάμεσά μας είναι αυτός που κλείνει τις επιχειρήσεις των πολιτών αυτής της χώρας και αφήνει χιλιάδες οικογένειες στο έλεος του θεού, προκειμένου να απορρυθμίσει πλήρως την αγορά;

Πώς να εμπιστευτείς έναν πολιτικό απατεώνα Πρωθυπουργό; Πώς να εμπιστευτείς μια ομάδα λοιμωξιολόγων που δουλεύει και επιχορηγείται από πολυεθνικές που παράγουν εμβόλια, όπως η GlaxoSmithKline ή η Gilead; Ποια στοιχειώδη πίστη μπορεί να δείξει ένας πολίτης στον καθηγητή Τσιόδρα, όταν εισηγήθηκε να αγοράσουμε περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια εμβόλια και βάλλε από την GlaxoSmithKline, και μετά δέχτηκε χορηγία πολλών χιλιάδων ευρώ από την ίδια εταιρεία!!!

Πρέπει να σημειωθεί ότι ενώ έγιναν πολυετείς έρευνες από τη δικαιοσύνη για το σκάνδαλό αυτό, ουδείς ανακριτής κάλεσε τον κύριο Τσιόδρα να καταθέσει για το πώς «συμβιβάζονται» να εισηγείσαι αγορά εμβολίων από μια πολυεθνική και αργότερα να δέχεσαι χορηγίες από αυτή. Φυσικά όταν γινόταν η δικαστική έρευνα δεν έμαθαν οι ανακριτές ότι ο καθηγητής-εισηγητής της αγοράς έπαιρνε χρήματα ή είχε στενές σχέσεις με την GlaxoSmithKline.

Στο πρώτο lockdown, στις καθημερινές ενημερώσεις από Τσιόδρα, Χαρδαλιά και Κοντοζαμάνη στις 6μμ, είχε απαγορευτεί η πρόσβαση δημοσιογράφων, ώστε να μην ερωτηθεί ο κολλητός του Πρωθυπουργού για τα σκάνδαλα του παρελθόντος.

Και φυσικά για τις αντιφάσεις του γύρω από τη χρήση μασκών, γαντιών κ.ά. Μάλιστα η Διεθνής Ένωση Δημοσιογράφων είχε προβεί σε ανακοινώσεις για τον φασιστικό αποκλεισμό του Τύπου από την ενημέρωση του… αγίου Τσιόδρα.

Σε αυτή τη φάση συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι δεν τηρούνται αναλυτικά πρακτικά της επιτροπής επιστημόνων, έτσι ώστε να αλλάζουν εύκολα οι αποφάσεις κατά την πολιτική βούληση. Επίσης μάθαμε ότι οι συνάδελφοί μας στα κανάλια και στις μεγάλες ιστοσελίδες παίρνουν σκονάκια για το πώς πρέπει να μεταδίδονται οι ειδήσεις και πώς να αντιμετωπίζονται οι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης!!!

Ο Πρωθυπουργός σε κάθε εμφάνισή του παρουσιάζει εικόνα διαταραγμένης προσωπικότητας. Εικόνα ενός άρρωστου, ενός φασίστα Γκαουλάιτερ των Γερμανών, που ψεύδεται ασυστόλως και μοιράζει εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια με άλλοθι τον κορονοϊό, προκειμένου να έχει στρατιές δημοσιογράφων να τον αποθεώνουν και να περνάνε στην κοινωνία τις δολοφονικές «μαχαιριές» του στην οικονομία και στους Έλληνες πολίτες.

Αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης είναι πράξεις που έχουν κάνει στο παρελθόν ο Σομόζα στο Ελ Σαλβαδόρ, ο Πινοσέτ στη Χιλή, ο Ντιβαλιέ στην Αϊτή και άλλοι ημιπαράφρονες δικτατορίσκοι – πιόνια μεγάλων δυνάμεων.

Συναυτουργοί σε αυτό το μαζικό έγκλημα κατά του ελληνικού λαού, επώνυμοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων. Ουδείς ρωτάει τα βράδια πόσοι από τους διασωληνωμένος, που αναφέρουν τα επίσημα ανακοινωθέντα, έχουν προϋπάρχον βαρύτατο νόσημα! Κανένας δεν κάνει τον κόπο να διαβάσει τις ανακοινώσεις από την Επιτροπή Δημόσιας Υγείας.

Προωθούν παραπλανητικά ως πληροφόρηση ότι είναι τόσοι οι διασωληνωμένοι και τόσοι οι νεκροί, χωρίς ποτέ να ρωτάνε ή να αναφέρουν ότι το ποσοστό εκείνων που έχουν προχωρημένο καρκίνο ή εγκεφαλική αιμορραγία ή μη αναστρέψιμη μυοκαρδιοπάθεια είναι το 95% έως το 98% των διασωληνωμένων. Όπως λένε όλοι οι Αναισθησιολόγοι-Εντατικολόγοι, είναι αυτοί που συστήνονται από τους θεράποντες ιατρούς για διασωλήνωση μετά από φορτική και απέλπιδα επιθυμία των συγγενών τους.

Επίσης τα «τάγματα εφόδου» της δημοσιογραφίας που στηρίζουν τον Μητσοτάκη και τη φιλογερμανική κυβέρνηση, αποφεύγουν να αναφέρουν τις διώξεις εναντίον γιατρών με διαφορετική άποψη, οι οποίοι διώκονται από τον Πατούλη με την έγκριση και την ψήφο συναδέλφων τους, μελών του ΔΣ του ΙΣΑ, που επιθυμούν να γίνει αυτό ανώνυμα!!!

Ακόμη, οι «σπουδαίοι» τηλεπαρουσιαστές αποφεύγουν, όπως ο διάβολος το λιβάνι, να αναφερθούν στις επίσημες ιστοσελίδες του ΠΟΥ, στον καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη του Stanford, στον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ που καταγγέλλει τους ενορχηστρωτές των lockdowns, στον καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ, και σε όλους τους διάσημους που αμφιβάλλουν ή έχουν αντίθετη άποψη ή πιστεύουν ακράδαντα ότι η φτώχεια που φέρνουν τα μέτρα θα σκοτώσει πολλαπλάσιους ανθρώπους.

Σίγουρα ο Μητσοτάκης (φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού όταν βγάζει διαγγέλματα) είναι διαταραγμένη προσωπικότητα. Και για αυτό είναι πέραν πάσης αμφιβολίας επικίνδυνος για την εθνική οικονομία και τα εθνικά θέματα.

Όσο παραμένει στο Μαξίμου θα θρηνούμε καταστροφές σε όλους τους τομείς. Οι συνάδελφοί μου πρέπει να καταλάβουν ότι ενισχύουν μια άρρωστη προσωπικότητα η οποία εργάζεται ολοφάνερα υπέρ των Γερμανών, της Αθηναϊκής ελίτ και ορισμένων ξένων κέντρων (Σόρος-Γκέιτς) με τους οποίους είχε και έχει σχέσεις η οικογένειά του.

Αν ζούσε ο Τζόζεφ Μακάρθι, θα είχε λατρέψει τον covid19, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Ίσως πρέπει να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση ο Τζέιμς Μποντ. Ο 007. Για να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Αύριο η 3η Νοεμβρίου είναι μια μέρα για όλους μας. Όχι μόνο για τους Αμερικανούς.

*Το κείμενο του Γιώργου Τράγκα δημοσιεύθηκε στην «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (02/11/2020)

Ένας «άρρωστος» άνθρωπος στο Μαξίμου με την παρέα νοσηρών προσωπικοτήτων που παριστάνουν τους δημοκράτες, παίζει με τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων

Από αύριο 50.000 επιχειρήσεις εστίασης κλείνουν για να προφυλαχθούμε από τον κορονοϊό, την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι συνωστίζονται σαν σαρδέλες στα ελάχιστα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα λεωφορεία και στο Μετρό.

Ο πρωθυπουργός «εκτελεί» εν ψυχρώ χιλιάδες εργαζόμενους. Και όπως λένε οι ίδιοι, είναι πολύ αμφίβολο αν θα ανοίξουν πάλι οι επιχειρήσεις τους. Η Σάμος καταστράφηκε ολοσχερώς. Εκατοντάδες σπίτια είναι ακατοίκητα. Μετά την Καρδίτσα, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, το όμορφο Ακριτικό νησί, υπέστη μεγάλες καταστροφές.

Ένας «άρρωστος» άνθρωπος στο Μαξίμου με την παρέα νοσηρών προσωπικοτήτων που παριστάνουν τους δημοκράτες, παίζει με τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων. Όλες οι περιοχές που κηρύχθηκαν για δεύτερη φορά σε lockdown απειλούνται πλέον από τη βασική αιτία θανάτου. Από τη φτώχεια.

Όποιος σκύψει πάνω σε αυτήν την περίφημη έξαρση του δευτέρου κύματος του covid19 θα διαπιστώσει ότι ούτε αυξήθηκε η θνητότητα ούτε τα ποσοστά ηλικιωμένων με βαριά νοσήματα που καταλήγουν, μετά από παράκληση των συγγενών τους, στη διασωλήνωση.

Στα ψιλά γράμματα των ανακοινώσεων της Επιτροπής Δημόσιας υγείας, φαίνεται ότι το συντριπτικό ποσοστό των διασωληνωμένων είναι άνω των 70 ετών, άτομα με βαρύτατα προϋπάρχοντα νοσήματα.

Ο γερμανόφιλος πρωθυπουργός είναι φαιδρός όταν αναφέρεται στην αξιοπιστία των δικών μας επιστημόνων παραγνωρίζοντας τους εκατοντάδες καθηγητές Πανεπιστημίου και όλους εκείνους τους διάσημους που έχουν διαφορετική άποψη για τα ακραία μέτρα που λαμβάνονται σε όλο τον κόσμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπιστεύεται τον κύριο Τσιόδρα και απαγορεύει τα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες να εμπιστεύονται τον καθηγητή Ιωαννίδη του Stanford ή τον καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ στη Μασσαλία. Όπως είπε σωστά ο σύμβουλός του ο κύριος Μόσιαλος, που απομακρύνθηκε από το περιβάλλον του, αν η κυρία Μέρκελ θέλει lockdown θα πρέπει να μοιράσει και τα πλεονάσματα των δημοσίων ταμείων της Γερμανίας στις χώρες της Ευρώπης.

Μην έχετε καμία αμφιβολία. Το lockdown στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες γίνεται για να σταλεί μήνυμα υπέρ του κυρίου Μπάιντεν στις ΗΠΑ. Η ελληνική οικονομία ισοπεδώθηκε και καταστράφηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το μνημόνιο»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Οποιος και αν κερδισει ακριβως το ιδιο θα ειναι.Παντα ειχαμε αυτο το συνρομο στην Ελλαδα μας συμφερει να κερδισει ο ενας η ο αλλος και παντα την ιδια πολιτικη ασκουσαν ολοι

  2. Ο Μητσοτακης ειναι ενας εμφανως ψυχοπαθης -εμμονικος ανθρωπος που με την παρεα κομπιναδορων-γιατρων θα ρημαξουν το κρατος

  3. Εγώ πιστεύω πως θα κερδίσει ο τραμπ και με μεγάλα ποσοστά

  4. Τι γράφει ρε αυτός ο Τραγκας είναι στα καλά του ελάχιστη θνησιμότητα από τον ιο και μας βάζουν μάσκες Είναι κουζουλος. Αλοιμονο στο θανατηφόρο ιο εγώ τη γλύτωσα ελαφρά το μαρτη λόγω που γυμνάζομαι και δεν καπνίζω τώρα θέλει προσοχή μάσκα παντού και αποστάσεις μη μπούμε σε έντατικη διασωληνωμένοι αλοιμονο μας Όσον αφορά για ΗΠΑ και τα 2 ερείπια είναι ο δισεκατομμυριούχος τραμπ πρώην φίλος των Κλίντον και Μπους θα δώσει τα F35 στη Τουρκία κατά την άνοιξη Όσον αφορά τον Μπαιντεν στον κόσμο του Αφού στις ΗΠΑ οι εργαζόμενοι δεν έκαναν ένα τρίτο πόλο πολιτικής φιλολαϊκο εναντίον των πλουσίων

    1. δεν τα λέει ο τράγκας, το cdc τα λέει. Και τα λέει με νούμερα, όχι με ¨προσωπικές εμπειρίες” και δραματικές “αφηγήσεις” για τον “θανατηφόρο” ιό

  5. Έτσι ακριβώς είναι. Το περίεργο είναι πως κανείς απο τους σχολιαστές που τον κατηγορούν δεν απαντά σε αυτά που λέει.

  6. Ο Τράγκας, στη χρυσή ωριμότητά του, προόδευσε ως άνθρωπος και επαγγελματίας ως όφειλε.
    Τα λέει χύμα, όπως κανένας άλλος. Ευτυχώς που υπάρχει.
    Ευτυχώς που ακούγεται έστω και ένας αντίλογος στην παράνοια που αφειδώς σπέρνει το αρρωστάκι και το κονγκλάβιό του απο εξίσου άρρωστα δουλάκια.
    Κρίμα που όσοι γράφουν εδώ ζουν με τις παρωπίδες του παρελθόντος, σε τέτοιους καιρούς.
    Δυστυχώς κι αυτοί νοσούν!

  7. Τι εχει προσφερει ο Τραγκας τοσες δεκαετιες στη δημοσιογραφια; Μονο πλουτισε και ανοιγε εφημεριδες, ουστ ρε απατεωνα που αβανταρες μια ζωη το κομμα του Κούλη και τωρα μας τα γυρνας οξω ρεεεεε

    1. Τι λες ρε βλαξ που δεν έχει προσφέρει ο Τράγκας ο ίδιος τουλάχιστον παραδέχεται ότι μία ζωή ήτανε νεοδημοκράτης καραμανλικός και σύν αυτό είναι ο μόνος δημοσιογράφος που έκανε θέμα την επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος.Ολοι οι άλλοι κάνανε την πάπια.Ειναι ειλικρινής τουλάχιστον και δηλώνει ότι μία ζωή νεοδημοκράτης αυτό το χάλι δεν το ονομάζει δεξιά αλλά προσκυνημένη αριστερά.

  8. Τον πάω τον Φραγκα, τουλάχιστον 30 χρόνια δουλεύει ψιλό γαζί τον λαό ευγε

  9. αφηστε τις μαλακιες και σε οποιο στρατοπεδο και να βρισκετε λεει την αληθεια στη παρουσα φαση ..

  10. Τα είπε όλα!!Μας κυβερνάει ένα παρανοικός, ευχόμαστε να γλυτώσουμε σύντομα.Οι αντοχές μας κα οι ανοχές μας λιγοστεύουν

  11. Μπράβο Φράγκα … τό παρακλάδι τής Ρωσικής παραπληροφόρησης στήν Ελλάδα.

    1. ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ……ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Ε;;;;
      ΜΠΕΕΕΕ

    2. Εσυ στα τεσσερα νου δουλε συνεχισε να γλυφεις

Comments are closed.