“Γι’αυτό χώρισα με τον Θοδωρή Μαραντίνη! Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά ανοικτά για το χωρισμό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Δείτε όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Για το χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου, σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube. Το σχετικό αυτό απόσπασμα προβλήθηκε και στην εκπομπή Happy Day.
«Θέλω να σας πω ότι ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, τα οποίαν δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή. Και τώρα υπάρχει κάτω από μια άλλη μορφή γιατί η οικογένειά μας παραμένει.

Αλλά δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό, το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό που θα ήθελα όμως, να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία είναι ότι δεν είμαστε ξανά μαζί και ούτε θα είμαστε ξανά μαζί», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Όποιος άντρας δέχεται γυναίκα με πολλές κοινωνικότητες..απλά την κοροιδεύει. Οι ωραίες γυναίκες με γνώμη και άποψη είναι καταδικασμένες να ζούν στην κοσμάρα τους. Είναι αφύσικο μιά γυναίκα να έχει πολλά σου-μου-του-ξου και όσες την έχουν πατήσει στο μυαλό και το παίζουν σύγχρονες μιλάνε για αδιάφορους ή ζηλιάρηδες άντρες. Στην βάση τους, όλοι οι άντρες είναι καθαρόαιμοι και παραδοσιακοί.

  2. Ποιος λογικός άντρας δέχεται να κάνει η γυναίκα του βίζιτες…και μετά νομίζουν ότι είναι και σταρ…

    1. Αν σου πάρουν το ip κ σου κάνει η Χρηστίδου μήνυση δε ξεχρεωνεις ούτε σε 10 ζωές.

  3. Αλλος ειναι ο βασικος λογος…Η πριζα σουκο τεραστια….αλλα το φις φισακι…Επλεε εκει μεσα!

  4. ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ ΚΛΠ.
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ.

Comments are closed.