Γιατι οι μπολιασμένοι ειναι οι ΥΠΕΡ-ΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ μεταδίδεται από ένα μπολιασμένο σε έναν ΜΗ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟ

Κοινοποίηση:
1

Ζούμε ανάμεσα σε ωρολογιακές βόμβες …

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οι “βιοηθικοι” εισηγηθηκαν την υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμου, με τις γελοιες προϋποθεσεις “να ειναι λεει κοντα στην κατοικια”, αυτο δηλαδη ηταν το προβλημα. Αναμενουμε εξελιξεις. Πάντως να ξερουν οι σατανιασμενοι οτι “δεν υπογραφουμε οτι συναινουμε σε εμβολιασμο μας” και αυτο ειναι “πραξη βίας εναντίον μας”. Αν θελουν λοιπον να γινουμε μάρτυρες, δεν υπογραφουμε. Πίστη στον Χριστο μόνο και όχι στους μασονους.

  2. Προσωπικά δεν έχω λογαριασμό ΦΒ.
    Μπορεί κάποιος από σας να του πεί να κάνει κάτι με το μικρόφωνό του για να τον ακούμε ? Έστω ένα μικροφωνάκι στον γυακά του, ακόμα και ένα σετ ακουστικά κινητού θα έκαναν δουλειά. Κάτι που να είναι κοντά στο στόμα του να έχει την ίδια ένταση με τα ξένα βίντεο που παρουσιάζει.

  3. Εγώ πάντως μπήκα βγήκα δέκα φορές στο αρθρο και σύνδεσμος για το βίντεο δεν υπάρχει. WTF 🤬

  4. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος δεν θα γίνει με όπλα, το είχανε πεί και τώρα τον ζούμε. Σίγουρα δεν είναι εμβόλιο όπως υποστηρίζει ο γιατρός, γιατί αν ήταν δεν θα νοσούσε κανείς. Αυτός είναι ο σκοπός των εμβολίων, η ανοσία που μόνο σε αυτό δεν υπάρχει. Αλλιώς θα κάναμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια εμβόλια όλης μας της ζωής. Δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα απο τις φαρμακευτικές εταιρείες και απο τις κυβερνήσεις, μόνο υπεκφυγές και αοριστολογίες, χωρίς ιατρικές επεξηγήσεις. Δεν άκουσα ποτέ κανέναν απο αυτούς να λέει γιατί υπήρξαν αυτές οι παρενέργειες, το μόνο που λένε είναι πως ήταν τυχαίο και δεν σχετίζεται με το εμβόλιο, δηλαδή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    1. Για να δώσουν πλήρη εξήγηση για τις παρενέργειες, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουν τη σχετική έρευνα.

    2. Μα ποσό πυροβολημένη παίζει να εισαι ρε φιλενάδα χαχαχαχα

Comments are closed.