Γιατί δεν μας λέει ποιος επωφελείται; Υποκρισία στο ΦΟΥΛ από τον Γκουτέρες: Η συμφωνία Ελλάδας – Σκοπίων παράδειγμα επίλυσης ειρηνικών διαφορών

Κοινοποίηση:
guteres.31.12.708_0_0

Στη Συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜΑ, ως παράδειγμα διακρατικής προσπάθειας να κλείνουν εκκρεμή ζητήματα, αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στο 18ο διεθνές φόρουμ της Ντόχα του Κατάρ, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

«Το παράδειγμα της Ελλάδας και της πΓΔΜ αποτελεί δείγμα διακρατικής προσπάθειάς να κλείνουν εκκρεμή ζητήματα που μόνο εντάσεις προκαλούσαν και τίποτα άλλο και που θα φέρουν πολλά οφέλη στην περιοχή των Βαλκανίων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκουτέρες μιλώντας στο κλείσιμο των εργασιών του φόρουμ της Ντόχα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Επίσης, κατά την ομιλία του ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξουν όλες οι δυνατές πρωτοβουλίες, κρατικές, διακρατικές και διεθνείς, για να ηρεμήσει ο πλανήτης από τις πολλές εστίες εντάσεων. Ως αποτέλεσμα αυτών των εντάσεων, ο κ. Γκουτέρες ανέφερε το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πριν δεν είχαμε πρόβλημα με τους Σκοπιανούς, ζούσανε στην κοσμάρα τους απλά, δεν σήκωναν κεφάλι. Τώρα έχουμε γιατί τους έδωσε δικαίωμα ο ξεφτιλισμένος. Κάποια στιγμή θα το πληρώσει, αλλά η ζημιά έχει γίνει και ό,τι και να πάθει δεν θα είναι αρκετό. Έδωσε αξία στους ψεύτες, τους έδωσε δικαιώματα και νομίζει πως, αυτός ο νάνος όχι μόνο ως πολιτικός αλλά και ως άνθρωπος που ξεφτιλίζει το είδος, θα σβήσει ιστορία χιλιάδων χρόνων. Είναι ένα σίχαμα, μια μαριονέτα, πιστό σκυλί στα ξένα συμφέροντα. Ό,τι και να κάνουν την Μακεδονία ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!

  2. Σκατά στα μούτρα των χαφιέδων και προδοτών. Μπήκε ο κλέφτης σπίτι μας και είναι νίκη που μετά από διαπραγματεύσεις μας άφησε να μείνουμε στο σαλόνι. Αυτά μόνο σε κομμουνιστικό καθεστώς με άφαντη δεξιά που τείνει προς αριστερά.

Comments are closed.