Γελάνε μαζί τους και αυτοί είναι σε άλλο κόσμο! Βεσυρόπουλος: «Η κοινωνία έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα τη σοβαρότητα της κατάστασης»

Κοινοποίηση:
Βεσυρόπουλος

Αιχμές στην αντιπολίτευση για τη στάση της που κράτησε αυτό το διάστημα άφησε μιλώντας την Τρίτη (17/11) στη Βουλή ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο υφυπουργός Οικονομικών τόνισε ότι «είναι θλιβερό που υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που χρησιμοποιούν την πανδημία ως πεδίο μικροκομματικής αντιπαράθεσης και άγονης αντιπολίτευσης, απέναντι στην κυβέρνηση».

Επίσης, κατά την ίδια του τοποθέτηση και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε: «Η πολιτική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας προσαρμόζεται και επικαιροποιείται, ανάλογα με την εξέλιξή της και η κυβέρνηση λαμβάνει συνεχώς νέα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας».

«Ευτυχώς η κοινωνία έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα της κατάστασης (με τον κορονοϊό). Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δίνει, με τη συμπεριφορά της, διαπιστευτήρια ατομικής ευθύνης, τηρεί τα μέτρα υπερασπίζει το αγαθό της δημόσιας υγείας», είπε οκ. Βεσυρόπουλος και υπογράμμισε ότι «σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η κυβέρνηση προτάσσει τον ορθολογισμό για την άμβλυνση των συνεπειών της πανδημίας και ουσιαστικής στήριξης αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο Ελληνικός Λαός Έχει συνειδητοποιήσει ΠΛΗΡΩΣ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ότι είσαστε και 300+1 μια ξενοκίνητη Ανθεληνική Συμμορία…
    Είστε ένα παρεάκι που παίζετε μεταξύ σας «κουκλοθέατρο» στο Άντρο του Ανθελληνισμού (μ@υρδ@λο το ονομάζει ο Λαός) όπου απλά υπογράφετε τα διαταγματα που σας εντέλλουν τ’ Αφεντικά σας…

    Σας στηρίζει απο ένα στρατό κρατικοδίαιτων κομματόσκυλων κάθε χρώματος..

    Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς παρά να εφαρμόζετε τις εντολές των αλλοδαπών αφεντικών σας (και ΑΠΑΝΤΕΣ γνωρίζουμε σε ποιά φυλή ανήκουν αυτοί)..

    Έτσι όμως ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ εσείς και ο στρατός σας των κρατικοδίαιτων κομματόσκυλων, πολύ σύντομα, θα λογοδοτήσετε ΕΝΩΠΙΟΝ πλέον του ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥ Ελληνικού Έθνους..

    ,
    Έχετε ΡΗΤΕΣ εντολές και οι 300+1 απο τα ,

  2. ΡΕ ΧΟΥΝΤΙΚΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΗ Δ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ.
    ΝΔ ΑΕ ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ!!!!

Comments are closed.