Λινού: Περίπου (!!!) τρεις ΘΑΝΑΤΟΙ γυναικών από το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
linou-

Τι απάντησε στον Παύλο Πολάκη…

Τρείς θάνατοι γυναικών από το εμβόλιο της AstraZeneca καταγράφηκαν στην Ελλάδα!!!

Αυτό είπε η Αθηνά Λινού!

Επιπλέον, τόνισε πως υπολογίζονται πάνω από 100 τα περιστατικά των επιπλοκών στην χώρα μας και πως δεν είναι δεν είναι όλα γνωστά.
Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στο Action24, δήλωσε μάλιστα πως ο θάνατος των τριών γυναικών από το εμβόλιο της AstraZeneca «δεν είναι αμελητέο. Δεν θα έπρεπε να το έχουμε».

«Εάν μπορούσαμε να το αποφύγουμε θα έπρεπε να το έχουμε κάνει. Και ο τρόπος για να το αποφύγουμε ήταν να έχουν δοθεί άλλα εμβόλια στις νέες γυναίκες και να μην χορηγηθεί το εμβόλιο AstraZeneca παρά μόνο σε άτομα άνω των 50-55 ετών», ισχυρίστηκε και εκτίμησε πάρα ταύτα πως δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Σημειώνεται πως στην Ελλάδα χορηγήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca.

Τέλος η Αθηνά Λινού κλήθηκε να απαντήσει στην τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη πως «επιστήμονες τα έπιασαν από τις εταιρείες εμβολίων» πως «υπήρξε ελλιπής επιστημονική κρίση»!

Δείτε στο 3.39:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Για να λέει «περίπου» σημαίνει ότι χρησιμοποιεί αναλογία,αλλά δεν μας λέει το ανά πόσους εμβολιάσμενους. Περίπου 3 θάνατοι ανά 100,1000,10000 εμβολιασμένους;

  2. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον…Αρχίζουν να βγαίνουν σιγά σιγά τα άπλυτα στην φόρα…Και είμαστε ακόμη στην αρχή…

  3. Βρε Λινού τί λεκτικά σαδομαστιγώματα δέχεσαι; Είχα καιρό να γελάσω τόσο πολύ, χαχαχαχαχαχα. Θα έρθει και η δική σου σειρά. Μην αμφιβάλλεις. Απλά τα ακονίζουμε καλά για να έχουν αποτέλεσμα.

  4. Κανονικά πάει 3 και 1 εσύ μωρί σκατοπατσαβούρα. Καλά τα λέει ο άλλος ο Βέλγος ο ιολόγος. Θα σας γαμήσουν στις πέτρες ο κόσμος.

    Θανατος σε όποιον συμμετείχε στην υποχρεωτικότητα των κωλο-εμφολίων

  5. 3 θανάτους αναγκάστηκαν να παραδεχτούν, αν συμπληρώνονταν οι κίτρινες κάρτες και αναγκαζόντουσαν να κάνουν ιατροδικαστική έρευνα θα έβγαιναν εκατοντάδες θάνατοι, επιπλέον πόσες αποβολές είχαμε; εκβίασαν και ανάγκασαν τις εγκύους να κάνουν τις ενέσεις χωρίς καμμία έρευνα και ποιος ξέρει ποιες θα είναι οι συνέπειες στα παιδιά που θα γεννηθούν

  6. Τώρα είναι αργά για να σώσετε την ψυχή σας ,ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ να πάτε όλοι παρέα που φαρκακώσατε και σακατέψατε τον κόσμο.Τώρα δεν σας σώζουν ούτε χίλιες μετάνοιες

  7. ΜΩΡΗ ΣΑΒΟΥΡΟΦΑΚΛΑΝΑ,, ΤΟΥΣ 50-55 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.? ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ,,ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑΧΕΙΣ ΣΑΤΑΝΟΓΡΙΑ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

  8. Δεν άφησαν κανένα να συμπλήρωση κίτρινη κάρτα, ας μας πει η κυρία πόσα θύματα υπήρξαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ όπου δεν κυβερνά ο Μητσοτάκης.

  9. Μεταξύ όλων αυτών που προέτρεπαν τον ελληνικό λαό να εμβολιαστεί… δεν ήταν και αυτό το ξόανο; Η ανταμοιβή μία θέση στο σβέρκο μας… συγνώμη στο κοινοβούλιο εννοώ..

  10. ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΩΡΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΛΙΝΟΥ. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  11. 3 την ημέρα βρομιάρα εννοείς ;
    Εγώ θα ήθελα να τους έβλεπα ΟΛΟΥΣ με βαριά σιδερένια μπάλα να σπάνε πέτρες και να στρώνουν δρόμους μεχρι να τους να βγει η σατανιασμενη ψυχή τους .

  12. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΑΤΙ ΙΩΔΙΟΥΧΟ …

Leave a Response