Γελάνε και τα περιστέρια στο Σύνταγμα: Γ. Τσίπρας – «Θα ξαναβγούμε στους δρόμους – Έχουμε μια…”

Κοινοποίηση:
giorgos-tsipras-1300

Στους δρόμους αναμένεται να βρεθούν ξανά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως προανήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αττική Γιώργος Τσίπρας.

Ειδικότερα, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», ο Γιώργος Τσίπρας μίλησε για τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. «Σίγουρα θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους γιατί έχει δώσει η νέα κυβέρνηση δείγμα σε ποια γραμμή θα κινηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Τσίπρας τοποθετήθηκε για το ασφαλιστικό και τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Για παράδειγμα στο ασφαλιστικό δεν έχει ειπωθεί τίποτα. Έχουν μιλήσει για την ιδιωτικοποίηση του τρίτου πυλώνα ασφάλισης», σημείωσε.

Όπως σχολίασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε σε προοδευτική έξοδο από την κρίση. «Υπάρχει προοδευτική έξοδος από την κρίση την οποία προσπαθήσαμε και σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε. Αν έχουμε πολιτικές που αυξάνουν τις αντιθέσεις σίγουρα θα βρισκόμαστε στους δρόμους», επανέλαβε.

«Έχουμε μία επιστροφή περίπου στην κυβέρνηση Σαμαρά. Έχουμε μάλιστα δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος του 2012- 2014. Ο κ. Βρούτσης στο υπουργείο Εργασίας και ο κ. Σταϊκούρας στο υπουργείο Οικονομικών», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, σχολιάζοντας τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το υπουργικό σχήμα συμβαδίζει και είναι αναμενόμενο με βάση όσων ακούστηκαν στην προεκλογική περίοδος. «11 από τους 18 υπουργούς είναι της κυβέρνησης Σαμαρά, η υπόλοιπη σύνθεση είναι επί το νεοφιλελεύθερο, όπως για παράδειγμα ο κ. Σκυλακάκης», σημείωσε ο Γ. Τσίπρας.

Συνεχίζοντας, επισήμανε ότι η ΝΔ μέχρι στιγμής δεν είχε παρουσιάσει πρόγραμμα, συνεπώς «θα το δούμε μπροστά μας. Οι δηλώσεις του κ. Χατζηδάκη για τη ΔΕΗ προσανατολίζουν για το πού θα πάμε. Ο δημόσιος τομέας θα είναι απών από κρίσιμα πεδία της οικονομίας».

«Εμείς προσπαθήσαμε μία προοδευτική έξοδο από την κρίση γιατί καταφέραμε και βγήκαμε με την κοινωνία όρθια. Τώρα πάμε για μία νεοφιλελεύθερη διαχείριση της κρίσης», κατέληξε ο Γιώργος Τσίπρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΟΡΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ , ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Η ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΟΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ & ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΗΣ ΤΑ ΟΠΑΛΑ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

  2. Αντε παρτε τις ιδεολιψιες σας και πηγαινετε στα τσακιδια χαμενα κορμια, που δεν σας ηξερε ουτε η μανα σας και δεν προλαβατε να ξεκουμπιστητε και αρχησατε τις απειλες, θρασυτατοι που δεν αφησατε τιποτα ορθιο!!!!!!!!!

  3. Ο ξάδερφος που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του απειλεί με πεζοδρόμια από τον καναπέ. Γελάνε και τα περιστέρια στο σύνταγμα κυριολεκτικά, όπως το είπε ο αρθρογράφος.

  4. Για οικογένεια,θρησκεία,πατρίδα τα έλεγαν πριν βγουν κυβέρνηση ότι δεν τα πιστεύουν,αν ο λαός δεν ήταν τόσο παραδοπιστος και τόσο για τον πούτσο τπτ από όλα αυτά δεν θα συνέβαιναν,εδώ έχουμε ακόμη καρκίνους που ψηφίζουν ΚΚΕ τι να λέμε,βγήκε τον στρατό και όπου δειτε αριστεροκομμουνιστοαναρχικοαντιεξουσιαστες ανοιχτε πυρ να δούμε αν καθαρίζει η όχι ο καρκινος

  5. Τίποτε άλλο, εκτός από δρόμο και πεζοδρόμιο, ξέρετε να κάνετε εκεί στον συριζα ;;;
    ΄Αντε στα τσακίδια, σταλινομπολσεβίκοι, που νομίσατε ότι θα σας άφηνε ο Ελληνικός Λαός να εξευτελίσετε και να ισοπεδώσετε έτι περισσότερον τις αξίες και τα ιδανικά του (ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ), για χάρη της αρρωστημένης ιδεοληψίας σας …
    Να είστε ευγνώμονες στους απέχοντες από την εκλογική διαδικασία πολίτες, οι οποίοι είτε συνειδητά είτε από άγνοια, σας έδωσαν υψηλά ποσοστά, ενώ αξίζατε τον καταποντισμό και την επιστροφή σας στο 3% …

Comments are closed.