ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;; Επίθεση με καυστικό υγρό: Η Στεφανίδου αναρωτιέται: “Τι έκανε έξω το κορίτσι μετά τις 9 το βράδυ;” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
tatiana-stefanidou_0

Αντιδράσεις για ακόμα μια φορά προκάλεσε η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου για τον τρόπο με τον οποίο η ίδια και η εκπομπή της κάλυψαν την επίθεση που δέχθηκε η 25χρονη έγκυος με καυστικό υγρό, πριν λίγα 24ωρα, ενώ περπατούσε στην γειτονιά της, στην Κυψέλη.

Η παρουσιάστρια, που συνηθίζει να τοποθετείται με τρόπο αμφιλεγόμενο σχετικά με ζητήματα της επικαιρότητας, αυτή τη φορά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τις παρατηρήσεις της αναφορικά με την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε 25χρονη έγκυος.

Η κάλυψη της επίθεσης ξεκίνησε με τον ρεπόρτερ της εκπομπής να δηλώνει ότι σύμφωνα με γείτονες της κοπέλας, η ίδια «δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα», αυτά τα τρία χρόνια που ζει στην περιοχή με τον σύντροφό της, χωρίς βέβαια να διευκρινίζει τι είδους «δικαιώματα» είναι αυτά που θα δικαιολογούσαν την επίθεση σε βάρος της.

«Αυτά που έχει πει είναι πάρα πολύ λίγα και έχουν πάρα πολλά θολά σημεία. Εδώ βλέπουμε το σημείο που έγινε η επίθεση κοντά στο ναό της Αγίας Κυριακής στην Κυψέλη» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ έδειχνε το γραφικό της εκπομπής για την επίθεση.

«Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας πάντα, ένα αυτοκίνητο μπλε χρώματος σταματά εκεί που βρισκόταν εκείνη, αρκετά αργά τη νύχτα, δε ξέρουμε γιατί το κορίτσι βρέθηκε εκεί.

Εκείνο θα το εξηγήσει στους αστυνομικούς γιατί στις 9 το βράδυ υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Μετά τις 9 επιτρέπεται να κυκλοφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων» σημείωσε με νόημα η Τατιάνα Στεφανίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. 9 ωρα εμεις μεσα εξω τα παραβατικα στυχεια αλλωνιζουν πολυ απλα και κανεις δε τα αγκιζει !!!

  2. απίστευτο τέντωμα στα μαγουλάκια..λάστιχο τα έχει κάνει..πρέπει να είναι πάνω απ 60+…και ακόμα εισπράτει μισθούς..μόνο στο Ελλαδιστάν

  3. ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΗ ΑΦΡΙΚΑΝΗ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΚΑΤΙΑΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ…

  4. Μπορεί να είχε βγει μόλις Απτόν γιατρό μωρή πατσαβούρα, άκου τι έκανε έξω μετά τις 9. Μπορεί να έσκασε στο σπίτι και να έκανε ένα τετράγωνο. Δεν έχουν όλοι σπίτια με κήπους πισίνες και γήπεδα. Παλιάνθρωπος είσαι και μεγάλο μπαζο.

  5. σκατόψυχη.

    Κρινει το κοριτσι που (ποιος ξερει για ποιους λογους) αναγκάζεται να κανει τη δουλεια αυτή μεσα στη νυχτα.
    Ενώ εσυ Τατι μονο για καμια χοντρη γραμμη κοκας και καμια Gucci τσαντα θα καθόσουνα στα αφεντικα.

    εσυ εχεις άλλη ταριφα. Πολυτελειας.

  6. κοντα τα χερια σασ κι αυτα που πλικτρολογητε απο την Τατιανα δεν την αγκιζουν οι λασπεσ σασ αντε

  7. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ! ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ( τη λογοκρισία) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΗΘΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ
    ΕΠΙΘΕΣΗ…;

  8. Καλά ποιοι το βλέπουν αυτό το σούργελο ήθελα να ήξερα.

  9. Από το πολύ σκύψιμο στιs τουαλέτεs του ΑΝΤ έχει κουνηθεί ο εγκέφαλόs τηs και δε ξέρει τί λέει.

  10. Πάντως πολυτελείας δεν είναι σαν μερικές-μερικές.

  11. Εάν ήταν να σου φέρουν καμία κόκα εσύ θα ξεροσταλιαζες όλο το βράδυ έξω

  12. Απαγόρευση κυκλοφορίας σε ωράριο και εκτός Δήμου, μετακίνηση με κωδικό, κλειστά ξενοδοχεία, για ένα μαμησάκι παίρνουμε τα όρη και τα άγρια βουνά λες και είμαστε σχολιαρόπαιδα.
    Οι άλλοι πέσαν από τον γκρεμό τις προάλλες επειδή “λύθηκε” το χειρόφρενο !

  13. Εσυ δηλαδη ρε τατι δεν εβγαινες μετα τις 9 το βραδυ? Μηπως ησουν η αγια τατιανα?

    1. Γκαστρωμενη, με απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω covid, για “μεροκάματο” βγήκε το κορίτσι μέσα στη νύχτα. Δεν έχει άδικο η Σκάτι.. αλλά δεν είναι όλες βλέπεις πολυτελείας σαν και του λόγου της.

Comments are closed.