Βύρωνας: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού μετά από γνωριμία στο Facebook

Κοινοποίηση:
βιασμος

Έναν εφιάλτη κατήγγειλε ότι βίωσε μια 28χρονη γυναίκα, την περασμένη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία την οποία υπέβαλλε στο Α.Τ Βύρωνα, γνωρίστηκε με έναν άντρα στο Facebook και έδωσαν ραντεβού για βρεθούν από κοντά.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο άντρας την παρέλαβε με το αυτοκίνητο του στη διασταύρωση των οδών Φιλολάου και Αλκέτου και όταν έφτασαν κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα, ο άνδρας επιχείρησε να τη βιάσει.

Εκείνη έβαλε τις φωνές κι ο άντρας την επέστρεψε στο σημείο που την παρέλαβε. Αμέσως έσπευσε στο Α.Τ να κάνει την καταγγελία δίνοντας και το προφίλ του άντρα, ο οποίος αναζητείται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Την γυρισε πισω απο εκει που την παρελαβε!
    Μετα απο αποπειρα βιασμου?
    Κατι δεν κολαει.
    Μηπως δεν της αρεσε ο τυπος και σκαιφτηκε οτι της ξοδεψε το χρονο και ετσι να εκδικιθει?

  2. Ο/Η Δεν έπρεπε να δώσει ραντεβού σε αμάξι, κάπου σε ανοικτό χώρο και μέρα όχι νύχτα! λέει:

    Όταν έπαιζε το ΜΤV το ελληνικό έδειχνε μια εκπομπή που ξεσκέπαζε τις απάτες του διαδικτύου. Έκλεβαν τις φωτογραφίες άλλων και τις ανέβαζαν στο προφίλ τους. Οι παρουσιαστές έβρισκαν και τους μεν και τους δε. Χαμός! Πολύ ψέμα!

  3. Κιαυτη μέγα ηλίθια. Γνώρισε έναν τυχάρπαστο στο fb και μπήκε στο αμάξι μαζί του. Τι να πεις για την βλακεία της αλληνης;

  4. Οταν δεν σεβεσαι τον εαυτον σου πως θα σεβαστεις τον απεναντι σου.Ατομα διεστραμενα που το μονο που τους νοιαζει ειναι το σεξ. Ατομα κενα χωρις μυαλο και αξιοπρεπεια . Χωρις δικαιωμα , το δικαιωμα το παιρνουν απο μονοι τους . Καλα τον εκανε και τον κατηγγειλε.Ετσι παντα θα πρεπει να γινεται γιατι πολλοι εχουν ξεφυγει απο τον σεβασμο και την αξιοπρεπεια.

Comments are closed.