Βόμβα για τον Νίκο Μουτσινά: Η… άγνωστη σχέση του με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή και οι «καυτές» αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή!

Κοινοποίηση:
Νίκος-Μουτσινάς-696x403-1-1-1

Με ποιον Έλληνα τραγουδιστή παραλίγο να… κάνει σχέση ο Νίκος Μουτσινάς; Η αλήθεια για την προσωπική ζωή του παρουσιαστή!

Άφωνους μας άφησε ο Αναστάσιος Ράμμος, όταν εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που αν και με σκαμπανευάσματα, σαρώνει σε τηλεθέαση!

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου, τη μεταξύ τους χημεία αλλά και τα τραγούδια που γράφει.Ιδιαίτερα απολαυστικό ήταν το σημείο όπου ο Νίκος τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή και το αν βρίσκεται σε μία σχέση, με τον τραγουδιστή να απαντά πως όλα μπορούν να αλλάξουν μετά τη γνωριμία τους και αυτή τη συνέντευξη, προκαλώντας τα γέλια του παρουσιαστή και του κοινού!

Τι είχε πει πρόσφατα ο Νίκος για τα προσωπικά του
Ο παρουσιαστής του Open που έχει καταφέρει να τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, με την επιτυχημένη τηλεοπτική του εκπομπή «Για την παρέα», παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο Down Town Κύπρου.

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε…

Έχεις καλή προσωπική ζωή τώρα;

Είναι υπέροχη.

Έχεις μείνει ποτέ μόνος;

Ε, βέβαια.

Πάντα σε θυμάμαι σε σχέση…

Όχι, έχω μείνει και μόνος. Αλλά, πράγματι, δεν μένω πολύ καιρό μόνος.

Δεν μπορείς να μείνεις μόνος;

Μπορώ πολύ καλά να μείνω και μόνος!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. anny σκατα στα μουτρα του ειναι στην χωρα αυτη οτι δηλωσεις εισαι αλλα αυτη η αγριοπουστα πρεπει να εχει και λιγο μετρο χοροπηδαει σαν τρελλη βλεπουν και παιδια τηλεοραση τι παραδειγματα παιρνουν. κατα τα αλλα τους πειραξε το εργο joker για τα παιδια και απο το πρωι μεχρι το βραδυ στο γιαλι θα δεις σε ολα τα καναλια πουστηδες λεσβιες και ξεβρακωτες τι υποκρισια ειναι αυτη κατα τα αλλα τους ενδιαφερει για την νεολαια οι ξεφτηλες

  2. ΤΟ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ Η ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ ΣΥΡΙΖΟΛΟΥΓΚΡΑ

  3. Η ΝΙΚΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΡΑΦΛΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ
    ΖΗΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΙΑ..ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

  4. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΟΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ? ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΡΕ!

      1. Ζηκοοοοοοοοοοοο

    1. Και όμως με το να βλέπω την κουνίστρα(!) κάθε μεσημεράκι νοιώθω πως ξεφεύγει η σκέψη μου από τα.μαύρα χάλια γύρω μου….Ακόμα και φωτισμένα (!) παραμένουν το ίδιο μαύρα κι άραχνα!!

      1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ – ΑΝΝΑ ΑΝΝΥ

  5. Δεν με ενοχλεί που είναι πουστρα, με ενοχλεί που εξυβριζε τον Χριστό σε παράσταση (jesus superstar). Μην ξεχνάμε ο Θεός έκαψε όλους τους Σοδιμιτες όμως, ίσως γι αυτό έχει νευρακια

  6. ειναι δυνατον να ασχολειστε με μια παραφυση υπαρξη ?
    αφησε και μουστακι η πουστρα .,.,.,.

  7. Πολυ πουσταρδα τρωει ο καραφλας

  8. Ενταξει ο ανθρωπος αφου το φωναζει και λεει ειμαι ΛΟΥΓΚΡ@ ειμαι ΛΟΥΓΚΡ@ καλεεεεε…..

    1. Είναι λούγκρα (!) όπως λές αλλά είναι αξιοπρεπής…λούγκρα που αποφεύγει ακρότητες και χυδαιότητες σαν άλλους! Επιπλέον γνωρίζει και πολύ καλά την Ελληνική γλώσσα …και είναι και ηθοποιός!Οπότε φυσικό είναι μέσα σε τυφλούς να “βασιλεύει”έστω ένας μονόφθαλμος!!!!

      1. αι γυναίκαι είναι άπισται… και γουστάρουν λούγκρες!!!

      2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΟΥΖΑ?

Comments are closed.