Βόλος: Η έκθεση για την εισαγωγή της 14χρονης Ελένης στο νοσοκομείο, «δεν έφερε χτυπήματα»

Κοινοποίηση:
ΑΩΣ

Η αδικοχαμένη Ελένη, η οποία έχασε τη ζωή της έξι μήνες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, δεν έφερε χτυπήματα σύμφωνα με την επίσημη ιατρική έκθεση.

Η 14χρονη έπεσε μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της και οι γονείς της έκαναν λόγο για ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα, ενώ σύμφωνα με την έκθεση δεν υπήρχαν χτυπήματα ή εκδορές στο σώμα ή στο πρόσωπό της, αλλά είχε μελανιάσει από ανακοπή καρδιάς, όπως αναφέρει και το gegonota.news.

Την 14χρονη μετέφεραν με το αγροτικό τους αυτοκίνητο οι συγγενείς της στις 03.45 την 4η Ιανουαρίου του 2022 στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Η ανήλικη κοπέλα δεν είχε σφυγμό και αναπνοή και ήταν μελανιασμένη, καθώς είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, ενώ στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και το παιδί διασωληνώθηκε.

Στο ιστορικό που ελήφθη από συγγενικά πρόσωπα που την συνόδευαν, αναφέρεται πιθανή ηλεκτροπληξία μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού.

Όπως ανέφεραν οι συγγενείς, άκουσαν δυνατό θόρυβο στο μπάνιο και βρήκαν αναίσθητη την 14χρονη, ενώ ανέφεραν στους γιατρούς ότι στην προσπάθειά τους να την σηκώσουν, τους «χτύπησε» ρεύμα.

Σύμφωνα με την έκθεση το παιδί διασωληνώθηκε άμεσα και ακολούθησε τρίωρος αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή, οπότε αποφασίστηκε και η μεταφορά του στο Ιπποκράτειο.

Την έκθεση έχει λάβει και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, καθώς έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έτσι έλεγαν στην αρχή οι ιατροδικαστικες εκθέσεις και για τα κοριτσάκια στην Πάτρα.
    Έκαναν την δουλειά τους όπως έπρεπε οι ιθύνοντες;; Όχι.
    Αν δεν το έχουν σκοτώσει οι οικείοι το άτυχο 14χρονο κορίτσι, να ζητηθεί ενδελεχής ιατροδικαστική έρευνα κι όχι πορίσματα από άτομα της ξεπέτας!

Comments are closed.