Βρετανία: 19χρονη βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να περάσει τον χρόνο στο σπίτι -Γιατί τηλεφώνησε στους πρώην της

Κοινοποίηση:
gynaika-krata-akoustiko-tilefonoy

Ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού, μία Βρετανίδα που μένει κλεισμένη στο σπίτι, προσπαθεί να αξιοποιήσει ποιοτικά τον χρόνο της.

Αντί να καθίσει και να βλέπει όλη μέρα Netflix ή να κάνει βιντεοκλήσεις με τους φίλους της, η 19χρονη Ρεβέκα, η οποία είναι φοιτήτρια, είχε μια καλύτερη ιδέα. Αφορμή στάθηκε το ποίημα της Kitty O’Meara για τον κορωνοϊό, το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και μεταξύ άλλων λέει: «Και οι άνθρωποι έμειναν σπίτι. Και διάβασαν βιβλία, και άκουσαν και ξεκουράστηκαν, και ασκήθηκαν, και έκαναν τέχνη και έπαιξαν παιχνίδια, και έμαθαν νέους τρόπους ύπαρξης».

Έτσι, η νεαρή κοπέλα, αποφάσισε να επικοινωνήσει με τους πρώην της, για να μάθει τι δεν πήγε καλά και χώρισαν.

«Οι άνθρωποι που έχουν βιώσει το χειρότερο από μένα, είναι σίγουρα οι πιο κατάλληλοι για να μου πουν τι πήγε λάθος και πώς μπορώ να το βελτιώσω. Αξίζει να προσπαθήσω να δω πώς μπορώ να είμαι η καλύτερη που μπορώ να είμαι», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ρεβέκα.

«Επιπλέον, πραγματικά δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω. Βαριόμουν τόσο πολύ», προσθέτει και συνεχίζει: «Το διάστημα που περίμενα τις απαντήσεις τους, ήταν τρομακτικό, αλλά τελικά ήταν όλοι τους πολύ καλοί. Δεν υπάρχουν κακίες. Όλο αυτό, μου έδωσε λίγο τον έλεγχο της πραγματικότητας – είναι τόσο εύκολο να μπλοκάρεις κάποιον από τη ζωή σου».

Το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε, ήταν στον Τζέι, με τον οποίο χώρισε πέρσι, ενώ έβγαιναν μαζί για λίγους μήνες. Ο Τζέι είπε ότι στην αρχή της σχέσης τους, όλα ήταν υπέροχα, αλλά τα πράγματα άλλαξαν στη συνέχεια: «Αφού το σκέφτηκα αρκετά, υπέθεσα ότι μάλλον σκέφτηκες ότι “ναι είμαι καλός και φροντίζω για εσένα, αλλά ότι δεν παίρνεις αυτό το κάτι παραπάνω που θες από κάποιον, όταν είσαι δεσμευμένος πλήρως”. Δεν πιστεύω ότι έκανες εσφαλμένες συνειδητές επιλογές και ούτε εγώ».

Το δεύτερο τηλεφώνημα έγινε στον Τιμ, με τον οποίο προηγουμένως ήταν φίλοι, και έβγαιναν για λίγους μήνες, πριν από περίπου τρία χρόνια.

Η Ρεβέκα προσπάθησε απελπισμένα να χωρίσει μαζί του. Μάλιστα είπε ότι ήταν μπερδεμένη για τη σεξουαλικότητά της, κάτι για το οποίο ο Τιμ έδειξε μεγάλη κατανόηση και της πρότεινε να τη βοηθήσει να βρουν μαζί μια λύση.

Σύμφωνα όμως με τον Τιμ, η Ρεβέκα έδωσε τέλος στη σχέση τους πολύ ξαφνικά, καθώς την προηγούμενη μέρα του είχε κάνει ένα δώρο. Και παρ’όλο που τον μπλόκαρε, ο Τιμ συνέχιζε να της ζητά συγγνώμη. Μάλιστα, εμφανίστηκε στο σπίτι της με ένα φωτογραφικό άλμπουμ, το οποίο είχε διακοσμήσει ο ίδιος με σημειώματα και λουλούδια.
γυναίκα κρατά ακουστικό τηλεφώνου
Ο νεαρός «κατηγόρησε» ότι για τον χωρισμό τους, την απομάκρυνσή της. «Πίστευα ότι απλά με είχες βαρεθεί», της είπε.

Το τρίτο και τελευταίο τηλεφώνημα, ήταν στον Εντ, με τον οποίο έδωσε το πρώτο της φιλί. Οι δυο τους είναι ακόμα φίλοι. Όπως είπε ο Εντ, η Ρεβέκα δεν είχε το κουράγιο να του πει να χωρίσουν, και έστειλε μια φίλη της να του το πει. Οπότε, τώρα τη συμβουλεύει να έχει πιο πολλή αυτοπεποίθηση, να είναι πιο παθιασμένη, πιο στοργική και πιο ενθουσιώδης στις σχέσεις της.

Αν και αρχικά η Ρεβέκα, δυσκολεύτηκε να ακούσει τι είχαν να πουν γι’ αυτήν οι πρώην της, ήταν κάτι που η ίδια είχε ζητήσει. Όσο για τις συμβουλές της προς όσους σκέφτονται να πάρουν τηλέφωνο τους/τις πρώην τους, η νεαρή κοπέλα λέει: «Ίσως βαριούνται τόσο, όσο και εσείς και ίσως θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να λάβετε αυτή την εποικοδομητική κριτική. Και σε μια φαινομενικά ατελείωτη καραντίνα, τι άλλο έχετε να κάνετε;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αρα, η 19χρονη ήταν σνομπ, δεν ήξερε τι ήθελε και έριξε πόρτα σε πολύ καλά άτομα που έτυχε να βρεθούν στο δρόμο της.
    Τα ίδια κάνουν οι περισσότερες γυναίκες.
    Δυστυχώς…

    1. Καθόλου σνομπ. Απλά δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει γύρω της και το χειρότερο δεν την ενδιαφέρει να ανακαλύψει. Άλλη μία κατεστραμένη από κούνια που θα σπείρει την δυστυχία σε πολοούς άτυχους που θα φάνε το παραμύθι της. Ε, και λίγο από λεσβία, έτσι για να ήμαστε trendy…….. Ουστ!

Comments are closed.