Βιτριόλι: Εικόνα ντοκουμέντο! Αυτή είναι η αίτηση άδειας της 35χρονης από τη δουλειά της για την ημέρα της επίθεσης – Πώς το δικαιολόγησε

Κοινοποίηση:
vitrioli-gynaikes-2

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Προσωπικούς λόγους είχε επικαλεστεί η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα για να απουσιάσει την 20η Μαΐου (σ.σ. την ημέρα της επίθεσης) από την δικηγορική εταιρεία στην οποία εργάζεται.
Η 35χρονη, όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας, την παραμονή της επίθεσης είχε αιτηθεί με email από τους προϊσταμένους άδεια, προκειμένου να απουσιάσει από την δουλειά της.

Στη αίτηση άδειας της η 35χρονη αναφέρει:

Καλημέρα σας,

Ήθελα να σας αιτηθώ άδεια αύριο στις 20/5/2020 για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παραμένω στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Κ.Ε.

Τμήμα Ανάκτησης Απαιτήσεων

Δείτε την αίτηση της 35χρονης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το θύμα είναι 20 χρονών; επειδή και οι 2 έχουν την ίδια ηλικία και οι 2 ανύπαντρες χωρίς παιδιά. Θα βρει γαμπρό το θύμα μην ανησυχεί ο κόσμος. Να το ξαναπω μήπως μπει εδώ. Ορισμένα σχόλια γενικά στο διαδίκτυο όχι σε αυτό το σάιτ σε όλο το διαδίκτυο φαίνονται υποκινούμενα από διάφορες πλευρές και να το αιτιολογήσω. Είναι αδύνατον γυναίκες να γράφουν με τόσο πάθος μόνο για ένα έγκλημα ενώ στην επικαιρότητα υπάρχουν και άλλα βάναυσα και βαρβαρα εγκλήματα ή υποθέσεις αρπαγής ανηλίκων και να μην δείχνουν οι ίδιοι λογαριασμοί καμία ευαισθησία αλλά να αφιερώνουν όλη τους την ημέρα μόνο για να γράφουν τα ίδια και τα ίδια μόνο για μια υπόθεση

  2. Θα ήθελα να σας αιτηθώ άδεια για να πάω να κάνω κακαραντζια….
    Κάτσε τώρα με τις γύφτισσες μέσα στη φυλακή να καθαρίζεις τα κακαραντζια τους!!!
    Βρωμιαρα Ψυχανώμαλη !!!

  3. Ας την αφήσουμε λίγο την υπόθεση γιατί ρέψαμε. Είχε πολύ πράμα. Έχουμε και τον επόμενο γύρο στα δικαστήρια. Λογικά θα ακουστούν σημεία και τέρατα.

  4. Καλά και την προηγούμενη μέρα που πάλι είχε πάει να την περιλούσει, αλλά δεν πρόλαβε, δεν είχε ζητήσει άδεια; ήξερε ότι δεν θα προλάβαινε; είναι μουρλή, θα μας μουρλάνει κι εμάς στο τέλος και θα αρχίσουμε να πετάμε βιτριόλια στον κόσμο!!!

Comments are closed.