Βελόπουλος: «Αν οι Τούρκοι θέλουν πόλεμο να προετοιμαστούμε για πόλεμο»

Κοινοποίηση:
velopoulos

 

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, μίλησε «έξω από τα δόντια» και είπε πως αν οι Τούρκοι επιθυμούν πόλεμο τότε η Ελλάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί κι αυτή και να μην κρύβεται.

«Η Ελληνική Λύση δεν υπερψήφισε τη συμφωνία με την Αίγυπτο. Νέες Πρέσπες δεν μπορούμε να το δεχτούμε» είπε.

«Ένα παράνομο μνημόνιο, όπως το τουρκολιβυκό δεν το διεμβολίζεις, το ακυρώνεις. Στροφάδες και Διαπόντια Νησιά δεν συμπεριλαμβάνονται στις συμφωνίες με την Αίγυπτο και την Ιταλία», τόνισε στην ΕΡΤ υπογραμμίζοντας ότι η ανακήρυξη της συμφωνίας για ΑΟΖ είναι «μονομερές δικαίωμα».

«Επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια μόνο στο Ιόνιο ενώ δεν μπορούμε από το Ταίναρο και κάτω γιατί φοβόμαστε τον πόλεμο με την Τουρκία», ανέφερε και σχολίασε ότι «με μερικές ανακηρύξεις η ΝΔ κυβερνά μερικώς».

«Αφήσαμε έξω το Καστελόριζο, την Κρήτη, τη Ρόδο και δώσαμε το 75% των κοιτασμάτων στους Αιγυπτίους» πρόσθεσε.

Ο κ. Βελόπουλος είπε ότι «θέλουμε ειρήνη αλλά ο Ερντογάν είναι αποφασισμένος για όλα».

Έκανε λόγο για τρόικα εσωτερικού η οποία είναι φοβική και τόνισε: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν η Τουρκία θέλει πόλεμο, εσύ δεν κάνεις χαρτοπόλεμο με NAVTEX και αντι- NAVTEX […] Αν θέλει πόλεμο προετοιμάζεσαι για πόλεμο. Αυτό που θα πονέσει την Τουρκία είναι τα οικονομικά αντίμετρα. Για να γίνεις πειστικός στη Γερμανία και τις άλλες χώρες πρέπει εσύ πρώτα να επιβάλεις κυρώσεις κατά της Τουρκίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Άσε μας ρε Βελόπουλε γιατί αν ο μη γένοιτο γίνει πόλεμος εσύ και η παρέα σου όλη θα τη κοπανήσετε από την Ελλάδα σε χρόνο μηδέν. Λεφτά έχετε άλλωστε, όπου θέλετε μπορείτε να πάτε. Μην κάνεις λοιπόν το μάγκα με ξένες πλάτες.

  2. Bελοπουλε προσεχε μην σκισεις κανα ποντο απο το καλτσον που φορας!! πουλα καμια κηραλοιφη και ασε τους πολεμους! το χρημα εχεις θεο και μονο!! ο πατριωτισμος πουλαει και το μυρηστικες καλα… γι αυτο σου λεω ασχολησου με τις μπιζνες σου και ασε τους πολεμους… θα βαλω τις κοτες μου να σε κυνηγησουν….

  3. Βλέπω έχει φαν κλαμπ ο Κυριάκος.
    Μάλλον θα τους κάνει δωράκια κεραλοιφές μαντζούνια και άλλα θαυματουργά υλικά.

  4. αναμεσα στους 300 της βουλης ισως να ειναι και ο μαναδικος πατριωτης αυτη τη στιγμη, γιατι αν οχι τοτε μαυρο φιδι στο κορφο μας. Στις επομενες εκλογες δε μενει και καποιος αλλος που δεν μας εχει απογοητευσει εκτος απο τον Βελοπουλο, οποτε αξιζει να του δωσουμε ψηφο εμπιστοσυνης……αν υπαρχει κρατος εως τοτε.

    1. Στην επομενη βουλη…θα’χει μπει ο Ηλιας μεγαλε …

  5. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 299 ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ…ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  6. Αν κάτι δε μ’αρέσει στον Τύπο είναι ότι όλο κλαίγεται ότι όλα τα κανάλια δεν τον καλούν αλλά κάθε τρεις και λίγο όλο και κάπου βγαίνει.
    Όσο γι αυτά που λέει είναι αλήθειες όσο κι αν δε μας αρέσει.
    Τώρα όμως λέει το αλλο έχω μόνο 4% τι να κάνω δώστε μου 40% και θα δείτε τι μπορώ να κάνω βέβαια απλά το λέει αν κάποια μέρα πάντως βγει να είστε σίγουροι κι αυτός τα ίδια θα κάνει ίσως και χειρότερα.

  7. Ο Βελόπουλος που είπε στη Βουλή τις προάλλες “δεν είναι προδότες οι $υριζαίοι για την συμφωνία των Πρεσπών”
    Αυτός που ψήφισε ΝΑΙ στην ενταξιακή πορεία της “Βόρειας Μακεδονίας” στην Ε.Ε.
    Αυτός που ψήφισε ΝΑΙ και ΠΑΡΩΝ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
    Αυτός που ζήτησε την εγκατάσταση λαθρομεταναστών και στα ακατοίκητα νησιά της Ελλάδας.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  8. Ουστ δεκανίκι της δεξιάς… Πούλα κεραλοιφές για κορονοιο και χειρόγραφα του Ιησού βελόμπουλε υποκριτή…Δεν ξεχνάμε τι είχες πει για τις Πρέσπες…

  9. Ο καλύτερος πολιτικός αρχηγός μέσα στη βουλή,γιατί μιλάει πάντα με αποδείξεις και επιχειρήματα.Μπράβο σας κ.Βελόπουλε.

    1. Μπράβο πήγαινε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου τώρα.Περιμένουμε σχόλια και από τη λαοθάλασσα του μπράβου Λαγού.

    2. Θέλω να μας πείς τι αποδείξεις είχε για την συμφωνία των πρεσπών ότι δεν είναι προδοτική.

  10. Εσύ όμως και τα άλλα 299 ρεμάλια δεν θα πάτε στο μέτωπο.Οι βλάκες θα δώσουν το αίμα τους ως συνήθως.

  11. Ο Βελόπουλος τι ακριβώς επαγγέλεται; Έφερε πίσω τις 400χιλ που διοχέτευσε στην Γερμανία το 2011;
    Αληθεύει ότι παρακαλούσε τον Γ.Καρατζαφέρη το 1996 για την ανάδειξη σε υπ. βουλευτή της Ν.Δ, αν και πασόκος.
    Ο αδελφός του, φερόμενος ως δημοσιογράφος, γιατί κυκλοφορεί με το ιταλικό επώνυμο Βενιέρης;
    Τι θέση έλαβε, όταν ο αδελφός του κατήλθε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με την εθνομηδενιστική Ν.Δ του Κούλη Μητσοτάκη;

    1. Kαλά ρε βλήμα είναι πολιτικό πρόσωπο,και δεν ξέρεις το σου γίνεται?Εταιρίες με βιολογικά προιόντα έχει,είναι κακό?ΝΟΜΙΜΑ είναι τα χρήματα στο εξωτερικό,χιλιάδες Έλληνες κάνουν το ίδιο.Προσωπικά για τον αδελφό του δεν με ενδιαφέρει καθόλου να είναι στη νδούλα..

      1. Eίσαι ο συνήθης τύπος του γραικύλου. Τι γράφω ανωτέρω! Τοποθετήσου σε κάθε σημείο.
        Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες σε αδαείς. Μέχρι και φάρμακο για την φαλάκρα! Ας κάνει δοκιμή στο άγονο πεδίο της κεφαλής του και μετά να πείσει τους φαλακρούς.
        Μεταξύ των ψευδών, ότι απασχολεί 500 υπαλλήλους!
        Τελευταίως υποστήριζε ότι είναι και ιστορικός αρχαιολόγος από πανέπιστήμιο της Κύπρο, πτυχίο αποκτηθέν μετά τα 50του. Από το ανοικτο πανεπιστήμιο μια βεβαίωση για μαθητεία στον Ελληνικό Πολιτισμό.
        Όσοι φυγάδευσαν χρήμα στο εξωτερικό είναι εγληματίες, σαν τον Λαζόπουλο 3,5 εκατ., τον Αυτιά 3,4 εκατ.

      2. Δεν είπε κανείς ότι είναι κακό ότι είναι δεκανίκι της δεξιάς ούτε ότι είναι ο μεγαλύτερος κολοτούμπας, μετά τον σύριζα, κλασική περίπτωση γνήσιου Έλληνα πολιτικού είναι ο άνθρωπος.

  12. Λαμόγιοοοο…Ο πατριώτης με τα φράγκα στη Γερμανία.

    1. Γιδοπρόβατο εκεί γεννήθηκε,χιλιάδες Έλληνες έχουν τα χρήματα στο εξωτερικό..Ουσττττ λαμόγιο προπαγανδιστή της πλάκας..

      1. Βρε Ζώον(που πολύ σου είναι) , το ότι γεννήθηκε στη Γερμανία κι έφυγε σε παιδική ηλικία, κάπου 10 με 12 απ΄ότι έχει πει , δικαιολογεί να βγάλει το 2011 400 χλδ στη Γερμανία;;; Αν είναι έτσι οι πατριώτες, σκέψου οι προδότες..

        1. Καλά έκανε και τα έβγαλε έξω γίδι.Και οι Ελληνικές τράπεζες γερμανικές είναι.ΔΙΚΑ ΤΟΥ είναι τα κάνει ότι θέλει..Επειδή τα έβγαλέ έξω παύει να είναι πατριώτης?Τι ηλιθιότητα σχολίασες πάλι ρε κάφρε..

  13. O.K “καθυστερήστε” λοιπον τις διελεύσεις στα σύνορα. Έλεγχος “διαρκείας” 7 ημερώνε για αρχή.

Comments are closed.