«Βδέλλες ΜΚΟ» και «εθνομηδενιστές» βουλιάζουν την Ελλάδα – Επίσημες καταγγελίες

Κοινοποίηση:
1

Νέες σημερινές καταγγελίες…
Διευκρινίσεις για τις καταγγελίες που έκανε από το βήμα της Βουλής σχετικά με «μαύρο κύκλωμα» ΜΚΟ, γιατρών και δικηγόρων όσον αφορά το μεταναστευτικό έδωσε ο, Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Ελλάδας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στους  104,6.

Όπως εξήγησε «τα χρόνια της μεγάλης κρίσης του μεταναστευτικού (2015-2016) μπήκαν χρήματα στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση» που δεν πήγαν σε κυβερνήσεις αλλά σε ΜΚΟ.
«Διαμορφώθηκε ένας “γαλαξίας” ΜΚΟ άλλων πραγματικά σοβαρών που είχαν πορεία δοκιμασμένη αλλά και άλλων που φτιάχτηκαν εν μια νυκτί αποσκοπώντας να κερδίσουν από τα κονδύλια της ΕΕ» πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Υπάρχουν ΜΚΟ που στήθηκαν ευκαιριακά για να βγάλουν χρήματα» πρόσθεσε και περιέγραψε: «όταν φτάνει μια λέμβος σε βραχώδη ακτή της Μυτιλήνης, την παρατηρεί το Λιμενικό και όταν πάει βρίσκει 3-4 ανθρώπους με κίτρινα και πορτοκαλί γιλέκα τους οποίους ρωτάει “τι κάνετε εδώ;” και η απάντηση που παίρνει είναι “καθαρίζουμε την ακτή”, καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για να είμαστε επιφυλακτικοί για τον “γαλαξία” συμφερόντων».

«Δεν βάζω “Χ” στο σύνολο των ΜΚΟ αλλά υπάρχουν γκρίζες και σκοτεινές ανάμεσά τους» διευκρίνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Όταν αναλάβαμε την κυβέρνηση είχε διαμορφωθεί γύρω από το μεταναστευτικό ένα δίκτυο συμφερόντων που μεγάλωνε λόγω της μεγάλης επιβράδυνσης της αναποτελεσματικής διαδικασίας αιτήσεων ασύλου. Αυτό οδηγούσε στο 80% των αιτούντων να χαρακτηρίζονται ευάλωτοι. Στο δίκτυο αυτό εμπλέκονται γιατροί, δικηγόροι, ΜΚΟ. Όλο αυτό το δίκτυο απέκτησε ρίζες συμφερόντων επι 5 χρόνια πάνω στη διαχείριση της δυστυχίας των ανθρώπων που έρχονταν στη χώρα» συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Όπως τόνισε «το δίκτυο συμφερόντων που λειτουργούσε ως βδέλλες το βρήκαμε πολύ καλά εγκατεστημένο». «Πρέπει να μπει φως στις σκοτεινές ρίζες του δικτύου συμφερόντων που δεν έχει καμία σχέση με την ορθή διεκπεραίωση του μεταναστευτικού» τόνισε, ο αναπληρωτής υπουργός.

Διαβάστε στην σημερινή εφημερίδα Μακελειό τις αποκαλύψεις για τις ΜΚΟ που εμπλέκουν και την κόρη του πρωθυπουργού!

1.indd

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το ίδιο κόλπο με ΜΚΟ με χρηματοδοτήσεις όχι από Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά από Υπουργεία Δήμους Περιφέρειες που αν τολμήσεις να τους καταγγείλεις στο υπουργείο Προστασίας του πολίτη σε μηνύουν με δικηγόρο που βγάζουν απόφαση συνέλευσης ΔΣ να πληρωθεί από χρήματα χρηματοδότησης τους . Είναι κομματόσκυλα της ΝΔ .Ενοικιάζουν κτήρια , δίνουν μισθούς σε κομματικά τους όργανα να μην κάνουν τίποτε αλλά να ψηφίζουν .Ο Γενικός συντονιστής της ΜΚΟ εργάζεται σε γραφείο βουλευτή ενώ είναι δημοσιογράφος σε δήθεν υπουργεία .Μεγάλες κομματικές κλίκες με πλοκάμια παντού ακόμη και στην αστυνομία .Με κυνηγούνε ρίχνοντας ψευδείς κλήσεις στο αυτοκίνητό μου . Μέχρι δρόμους τους παραχωρούν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στον Δήμο Περιστερίου . Συνέβη σε μένα . Μόλις βγει η δικάσιμος θα στείλω email σε όλα τα ΜΜΕ να δω τι θα κάνετε .

  2. Μας κυβερνούν προδότες και μας περιστοιχίζουν οι προδότες που τους ψηφίζουν. Δεν είναι ζώα και αδαείς το εκλογικό σώμα, κατευθυνόμενα τσιράκια είναι με συμφέροντα…Κάθε μέρα και ένα νεο που σε αναγουλιάζει

Comments are closed.