“Βγήκα και είδα ένα μαύρο πράγμα τυλιγμένο στο δέντρο” – Μαρτυρία για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Αλέξανδρο Ζαχαριά

Κοινοποίηση:
zaxarias_simeio-768x471

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο. Νεκρός ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών. Τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες της Τροχαίας για τα αίτια της τραγωδίας. Το αυτοκίνητό του “καρφώθηκε” σε δέντρο.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, ο μόλις 23 ετών γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών. Το τροχαίο που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (23.07.2019) στον Άγιο Στέφανο ξύπνησε μνήμες από εκείνο στην Αθηνών – Λαμίας τον Φεβρουάριο του 2017 όταν η Porche του Γιώργου Βακάκη (γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo) είχε πέσει πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Αυτό που είχε μέχρι στιγμής γνωστό είναι πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, ένα Volkswagen Golf GTΙ, έπεσε πάνω σε δέντρο ενώ κινούνταν στη λεωφόρο Τραπεζούντος, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφίδνες.

Άγνωστο ακόμα πως, ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο 23χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου όταν προσπάθησε να προσπεράσει αυτοκίνητο που κινούνταν μπροστά του. Μια από τις εκτιμήσεις αναφέρει πως δεν αποκλείεται τη στιγμή της προσπέρασης, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου να έκανε κάποια κίνηση που δεν περίμενε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, με αποτέλεσμα να χάσει εκείνος τον έλεγχο του Golf. Ζαχαριάς

erntogan

Μαρτυρία σοκ: Είδα μια άμορφη μάζα

Η κα Κυριακή είναι κάτοικος της περιοχής. Η μαρτυρία της στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για τα όσα αντίκρισε λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με θύμα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, σοκάρει. «Άκουσα εκκωφαντικό θόρυβο, βγήκα έξω και είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο«, είπε, σημειώνοντας πως αρχικά δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν.

Η γυναίκα μένει δίπλα στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς. Όπως είπε, μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά από κάτω αλλά κατάφεραν, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική, να τη σβήσουν.

Ο δρόμος όπου σημειώθηκε η τραγωδία χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους της περιοχής ως «καρμανιόλα». «Είναι φοβερά επικίνδυνος. Τρέχουν σαν να είναι ράλι» είπε η γυναίκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. σώπα ρε Ελληναρά Αρκά…..το ελληνόπουλο πάλι καλά που δεν πήρε μαζί του και κανένα αθώο άνθρωπο που θα περίμενε στη στάση ή θα περπατούσε αμέριμνος.
    Ότι έκανε και ο jumbo τα ίδια έκανε και ο ζαχαριάς και όλα τα πλουσιόπαιδα που έχουν τα γρήγορα αμάξια και το παίζουν ραλιάρηδες και ιππότες της ασφάλτου.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ

  2. τοση φθηνια τοσος φθονος τι ξεφτιλα είναι αυτή που σας δερνει ; ένα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ 23 ετων χαθηκε . δεν ντρεπεστε ; λιγη πετσα δεν εχετε; θερμα συλυπητηρια στους γονεις και ο θεοςκαι η παναγια να τους δινει δυναμι και κουραγιο .. συμπασχω για ένα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ…..

  3. άλλο ένα πλουσιόπαιδο με γρήγορο αμάξι. Ευτυχώς που δεν σκότωσε κανέναν άνθρωπο.

  4. ευτυχως που ηταν μεγαλο το δενδρο.
    το κολοπαιδο θα σκοτωνε αθωο κοσμο..

Comments are closed.