“Βγήκαν τα μαχαίρια” ανάμεσα σε Κούγια- Χατζηνικολάου: “Θα ήθελα να γνωρίζω ποιοί με αποκαλούν ντροπή της νομικής”

Κοινοποίηση:
κουγι

«Χαμός» ανάμεσα στον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου έγινε στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

 Ο κ. Κούγιας βρέθηκε στο δελτίο προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση, ωστόσο πριν ξεκινήσει δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος από ένα ρεπορτάζ που είχε μεταδώσει το δελτίο λίγη ώρα πριν.

Αυτό που πυροδότησε τον εκνευρισμό του κ. Κούγια ήταν δύο ανώνυμες αναρτήσεις στα Social Media που μεταδόθηκαν στο δελτίο και αποκαλούσαν τον ποινικολόγο ως η «ντροπή της νομικής επιστήμης».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη» είπε.

 «Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;» συμπλήρωσε.

Προσπαθώντας να απαντήσει ο κ. Χατζηνικολάου είπε πως το ρεπορτάζ είχε δύο ελαφρυντικά: Το ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, καθώς και ότι στο εν λόγω ρεπορτάζ συμπεριλαμβανόταν τόσο η απάντηση του κ. Κούγια, όσο και του γιου του.

Ωστόσο, η συνεχόμενες διακοπές του κ. Κούφια, προκάλεσαν έκρηξη του δημοσιογράφου. «Αφήστε με να ολοκληρώσω! Εγώ σας άκουσα» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Χατζηνικολάου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Ο μόνος που ξέφυγε από τον Κούγια ήταν ο Βαραβάς.

  2. Θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Κούγια . Γιατί η αστυνομία δεν έλεξε το κινητό του κ.Λιγνάδη ?
    Επίσης και τον υπολογιστή του.Οι πληροφορίες μου λένε ότι αν γίνει έλεγχος σε αυτά τα στοιχεία ,θα δικαιωθούν οι καταγγελίες των Δημοσιογράφων κύριο Τράγκα και κύριο Στέφανο Χίο.

  3. ΚΟΥΓΙΑΣ =ΚΟΝΤΟΣ=ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ
    Το παιδί όπως και οι δήθεν δηλώσεις του ότι δεν υπερασπίζεται τοκογλύφους και παιδεραστές είναι το πρώτο SHOW του. Απλά το ότι ανακάτεψε το παιδί του ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. Και θα χάσει και θα ζημιωθεί παντοιοτρόπως…..!!!!!

  4. Αυτός είναι σαν τον ασβό.Και όπου υπάρχει οχετός θα τον βρεις μέσα…

  5. Κατηγόρησε ως αναξιόπιστη μάρτυρα τι γυναίκα λέγοντας σαν να την εφτηνε ότι..είχε σχέση με άλλον όταν πήγε καί με τον πελάτη του, πω πω έγκλημα που διέπραξε ,τι λες ρε κακομοίρη,στην προσπάθειά σου να αθωωσεις το κτήνος τα έκανες μαντάρα ,Ήταν βρε ένα παιδί 14 χρονων εκδιδομενος; έχεις εντιληφθει τι λες;σντε να χαθεις,εγω προσωπικα σε σιχάθηκα από τότε πού ένας μεθυσμένος μάγκας σκότωσε γιαγιά και εγγονακι τσι καμάρες Αιγίου και ,εκεί έδειξες ποσο αναλγητος εισαι,θυμάσαι τι είπες για το θετικό άλκοτεστ,;σύνηθες φαινόμενο να βρισκεται αλκοόλ στο αιμα των νεων,συνηθες αυτο αλλά αδιανοητο ομως η μάρτυρας κατά του λιγναδη να τολμα να τον καταγγελλει αφου είχε ταυτόχρονα και άλλη σχέση,

  6. Ο τακουνάκιας, ο οποίος είναι εξ’ ορισμού επαγγελματίας ψεύτης ως δικηγόρος, αποκάλεσε τα θύματα επαγγελματίες ομοφυλόφιλους…

  7. Ο Κου μαγκεψε επικινδυνα και το παιζει Ιουλιος Καισαρ,απο τοτε που μπηκε κατω απο την προστασια του δυνατωτερου Ελληνα,Του Βαγγελα!!!!

  8. Κούγια, αν αυτοκτονήσει το παιδί σου από την κατακραυγή του κόσμου στο πρόσωπό σου μετά μην κατηγορείς αυτόν ότι έστησε λαϊκά δικαστήρια, να κατηγορείς τον εαυτό σου και τον πελάτη σου!

  9. Έχει καταπατήσει κάθε δεοντολογικό κανόνα. Απειλεί εν ενεργεία και εν δυνάμει μάρτυρες ότι θα τους κάνει μηνύσεις. Θα έπρεπε να του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος!

  10. Ο/Η ΑΠΌ ΤΗ ΦΆΤΣΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΕΤΑΙ ΣΑΤΑΝΆ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΆΤΗΣ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΜΜΈΝΟΣ, ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟΣ! λέει:

    Το φίδι απειλεί θεούς και δαίμονες. Είναι σίγουρος για την απόδειξη της αθωότητας του κτήνους, ότι η υπόθρση δεν θα οδηγηθεί σε δίκη, και θα μηνύσει, λέει, όσους τον καταδίκασαν!

  11. Ο μοντελοπνίχτης η σαβουρογ@μης ξαναεμφανιστηκε για να μας σωσει απο τις κακοφημες καταγγελίες που οπως λεει δε στεκουν πουθενα.
    Μωρέ μπας και από την πολύ @γ@μία το γύρισε στο πισωγλέντικο και γι’αυτό θέλει να υπερασπίσει όλα τα βδελύγματα;

    1. Δεν το γύρισε. Έτσι ήταν παντα.Ετσι εγγεννήθην, βολκσβάγκεν

  12. Η δίωξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος παίζει τον περδίκο.
    Την κυρα Μαρία Κ τον κυρ Σκαμπιλοβασιλη της γειτονιάς ξέρει να παρακολουθεί.
    Από αυτους κ μόνο με τον έλεγχο κλήσεων υπολογιστών κ πάει λέγοντας θα έπρεπε να έχει ξεβρωμισει το σύστημα με την παιδεραστία κ την προδοσία σε όλους τους τομείς.Η νομίζεται ότι δεν έχουν δει τα αίσχη τόσα χρόνια.
    Αλλά κάνουν τουμπεκί γιατί δεν καίγεται ο κωλος τους ούτε των παιδιών τους.
    Να ξέρετε πως κ το νυπτω τα χείρας μου είναι Συνενοχη κ Αμαρτία.Δεν είστε αιωνόβιοι όλοι όσοι έχετε συμβάλει στη διαφθορά του συστήματος θα αφήσετε τα παιδιά σας στην βρωμερη κοινωνία που βλέπατε κ σιωπουσατε κ θα πάθουν τα ίδια κ Χειροτερα.
    Τίποτα δεν είναι δεδομένο.. Εδώ η Ιστορία μας το χει αποδείξει εμπράκτως ότι ολόκληρες Αυτοκτρατοριες έχουν αφανίστει.

  13. Φοβάται για τα παιδιά του, γι’ αυτό τους υπερασπίζεται. Γι’ αυτό τόσα χρόνια δεν έκανε οικογένεια. Θα μου πεις, άλλοι δικηγόροι δεν έχουν παιδιά; Δεν ξέρω τι έχει κάνει αυτός στη ζωή του. Αυτή τον έπεισε να κάνουν οικογένεια. Και το διαζύγιο συμφωνημένο είναι, αυτή που ανήκει στη σόου μπιζ να του δίνει χρήσιμες πληροφορίες. Και η κόντρα με τον Λαζόπουλο ίσως είναι μαϊμού! Γι’ αυτό ο άλλος είναι τόσο άνετος και διαβάζει σατανιστικά βιβλία, είναι πεπεισμένος ότι θα τον γλυτώσουν! Πώς; Ίσως κάψουν το τμήμα και δραπετεύσει, ή τις φυλακές αν γίνει δίκη.

  14. Είπαμε με τα μπαθωμέτια έχει παρελθόν. Με την πολύ, πολύ νεότερη γνωστή του, την Δήμητρα από τα Μεσόγεια.

    1. Α να μπράβο, ΑΚΡΙΒΩΣ τέτοιο θέμα ΚΑΛΥΨΑΝΕ τότε, αλλά δυστυχώς κι εμείς εντελώς νέοι τότε, προβληματισμένοι μεν, αλλά λόγω ηλικίας άπειροι δε, δεν μας πήγαινε εκεί το μυαλό μας. Είμαι ΠΛΈΟΝ ΠΕΠΕΙΣΜΈΝΟΣ,ότι και τότε υπήρχαν Έλληνες Ορθόδοξοι και Αρχαιοελληνιστές(ΌΧΙ ΣΑΤΑΝΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ),σύμφωνα με την Απολλώνεια φιλοσοφία τρόπου ζωής και έκφρασης, που θα γνώριζαν το τι συμβαίνει με την παραγωγή του αδενοχρωμίου, αλλά τι να πουν και ποιος να τους πιστέψει.Φανταστείτε τότε τι κράξιμο θα έτρωγαν τα παλικάρια; ;;;; Έχουμε σκεφτεί ότι τότε θα τους προγκίζανε και μέρος από εμάς τους ίδιους και με άγριο τρόπο μάλιστα; ;;; Κι εγώ θα ήμουν ανάμεσα σε αυτούς και από τους πρώτους και πάρα πολύ κακώς! !!! Και μου έχωσα μάλιστα και τρελά μπινελίκια γιατί έτσι πρέπει!!!!
      Δεν ΕΊΝΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΤΥΧΑΊΟ, ούτε τότε- ούτε και τώρα! !!! ΈΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ούτε καν χθές. ….ΠΟΛΎ ΠΡΙΝ. Φτάσαμε στην ολοκλήρωση του ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ ΣΧΕΔΙΟΎ τους και τους λείπουν οι τελευταίες πινελιές για τον δικό τους ΠΊΝΑΚΑ της ΝΈΑΣ ΜΟΝΑΣ ΛΊΖΑ(ΘΕΑΣ ΓΑΙΑΣ) που θα την κάνει ΚΟΥΜΆΝΤΟ ένας Κ(O)ΡΟΝΟ(ΙO)Σ και θα της ΤΡΏΕΙ τα ΠΑΙΔΙΆ όχι για να τραφεί ΑΛΛΆ για ΝΑ ΒΓΆΖΕΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ και “ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ” ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ γούστα.
      ****ΕΥΤΥΧΩΣ και ΠΟΛΥ ΜΆΛΙΣΤΑ γι αυτούς που ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΌΝΤΟΥΣΑΝ ΤΌΤΕ στο ΚΥΝΟβούλιο! !!!!

  15. Όταν ο. Κουγιας υπερασπιζόταν τους δολοφόνους του Κουμανταρέα, είχε δηλώσει επί λέξει, ” να παίρνεις ένα δεκαεξάχρονο, να το χαρτζιλικώνεις και να του λες έλα να σου μάθω πως γίνονται κάποια πράγματα, είναι εκμαυλισμός”. Ερώτηση λοιπόν στον εκλεκτό ποινικολόγο, στο αγλάισμα της ελληνικής δικαιοσύνης, το να παίρνεις ένα 15 χρονο, να εκμεταλεύεσαι τα όνειρά του και να συνευρίσκεσαι μαζί του, τι είναι? Εκμαυλιστής ο Κουμανταρέας που πήγαινε? με 16 χρόνα, αθώο θύμα επαγγελματιών ομοφυλοφίλων ο Λιγνάδης που πήγαινε με 15χρονα, κ. Κούγια? Ειμαι δικηγόρος και ξέρω ότι η κατασπίλωση της προσωπικότητας των μαρτυρων κατηγορίας και η αμφισβήτηση έτσι της αξιοπιστίας τους είναι πάγια υπερασπιστική γραμμή, κάποιων, όχι όλων, των συνηγόρων, αφού αρκετοί στο χώρο αυτό, εξακολουθούμε να διατηρούμε τον ανδρισμό, το φιλότιμο και την αξιοπρέπειά μας. Το αν ο Κουγιας είναι ντροπή για την ελληνική δικαιοσύνη δε μπορώ να το πω, αφού εγώ, ως άτομο, δεν εκπροσωπώ την ελληνικη δικαιοσύνη στο σύνολό της. Εκπροσωπώντας όμως τον εαυτό μου,μπορώ άνετα να πω, ότι ντρέπομαι πραγματικά που θεωρούμαι συνάδελφος με τον Κούγια, έστω κι αν οι αντιλήψεις μας για το πως πρεπει να ασκείται το λειτούργημα του συνηγόρου, απέχουν έτη φωτός.

  16. ανδρικες μονομαχιες….φανατικοι ανδρες και οι δυο…….

  17. Ο/Η έτσι έκανε λεφτά, καταδίκαζε αθώους και ελευθέρωνε εγκληματίες λέει:

    Ορίστε τι διαβάζουμε για τον Κούγια, κάτι απο τα παλιά

    Από την στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο, άρχισε να μιλάει σαν να είχε ήδη αναλάβει την υπόθεση και ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μέχρι τότε δικηγόρο του ηθοποιού Νίκο Γεωργουλέα, τονίζοντας ότι θα συνεργαστούν άψογα, λίγες ώρες μετά ο δεύτερος παραιτήθηκε από την υπόθεση. Τόνισε μάλιστα ότι δεν αναλαμβάνει ποτέ παιδεραστές και ότι αν δεν πειστεί από τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις εξηγήσεις που θα του δώσει όταν μελετήσει την δικογραφία και μιλήσει μαζί του, θα τον αφήσει.

    Κάποιοι έμπειροι συντάκτες του ελεύθερου ρεπορτάζ θυμήθηκαν ότι τελικά ο έμπειρος ποινικολόγος είχε υπερασπίσει τον βιαστή και δολοφόνο μιας 16χρονης κοπέλας, σε μια ιστορία που είχε συγκλονίσει την δεκαετία του ’90 την κοινή γνώμη. Αφορούσε ένα κορίτσι, την Χριστίνα Τσάμη, που λίγο πριν κλείσει τα 16 της χρόνια έφτασε μαζί με τους γονείς της για διακοπές στο χωριό. Διακοπές σαν αυτές που λίγο ή πολύ έχουμε ζήσει στην εφηβεία μας, φεύγοντας για λίγο από την Αθήνα, μόνο που για την Χριστίνα έμελλε να είναι οι τελευταίες της.
    Σε μια βόλτα της ένας άνδρας την ακολούθησε και της επιτέθηκε βίαια για να εκτονώσει τα κτηνώδη του ένστικτα, σύμφωνα με μαρτυρίες της υπόθεσης. Όπως έγινε γνωστό μετά, υπήρχαν στοιχεία πως η κοπέλα αντιστάθηκε, χωρίς τύχη όμως αφού ο δράστης την στραγγάλισε. Έπειτα την βίασε νεκρή και κατόπιν με μια ζαρντινιέρα της έλιωσε το κεφάλι ολοκληρώνοντας το φρικιαστικό του έγκλημα πάνω σε ένα αθώο πλάσμα, ένα κορίτσι που μόλις «άνθιζε». Ο δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια συν 8 χρόνια για το αποτρόπαιο έγκλημά του, παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος του πάλεψε πολύ για να ελαφρύνει την θέση του πελάτη του.
    Η βασική υπερασπιστική γραμμή του συνηγόρου του ήταν ότι το κορίτσι ήταν «κουνίστρα», τον προκάλεσε και αυτός δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Το όνομα του δικηγόρου ήταν Αλέξης Κούγιας.

    1. Τον μετέπεισε ο χρηματοδότης του με βαριά επιχειρήματα…

  18. παιδια δενν υπαρχη χειροτερη φαρα απο τουσ δικηγορουσ καλυπτονται πισω απο τησ γνωσησ τησ επιστημησ τουσ και νομιζουνε οτι οι αλλοι ειναι μαλακεσ και να σασ πω και κατι ειναι σαν αυτουσ τουσ γνωριζοντεσ πολλη καλα μουσικη θεωρια αρμονια και λοιπα αλλα οταν γραψουνε καποιο κομματι μουσικο δεν ακουγεται λεσ τη μαλακια ειναι αυτη τουσ θεωρω αναξιοπιστουσ και υπεροπτεσ …….

  19. ΚΟΥΓΙΑΑΑ…ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ..ΞΕΦΤΙΛΥΣΜΕΝΟΙ…

  20. παιδια δενν υπαρχη χειροτερη φαρα απο τουσ δικηγορουσ καλυπτονται πισω απο τησ γνωσησ τησ επιστημησ τουσ και νομιζουνε οτι οι αλλοι ειναι μαλακεσ και να σασ πω και κατι ειναι σαν αυτουσ τουσ γνωριζοντεσ πολλη καλα μουσικη θεωρια αρμονια και λοιπα αλλα οταν γραψουνε καποιο κομματι μουσικο δεν ακουγεται λεσ τη μαλακια ειναι αυτη τουσ θεωρω αναξιοπιστουσ και υπεροπτεσ …….

  21. Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως ο πελάτης σου, που αυνανιζόταν μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας, που μάλλον έχει ακατάσχετες σεξουαλικές ορμές που ικανοποιούσε με στρατιές αλλοδαπών, που είχε συνηθίσει να πηγαίνει όπου θέλει και να κάνει ό,τι θέλει, δεν αντέξει τη στέρηση και επιτεθεί σε κανένα αστυνομικό ή σε όποιον βρεθεί μπροστά του!

  22. το συστημα εβαλε αυτο το κατακαθι τον Κουγια να κραυγαζει για να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη.Θα την πληρωσει η Μενδωνη και ο ανωμαλος Δρακος του Εθνικου.Ολο αυτο για να βγει αλωβητη η οικογενεια Μητσοτακη.Λογαριασαν ομως χωρις τον ξενοδοχο , τα social media , την νεα δυναμη των anonymous

  23. Τί νόμιζες; Ότι εσύ θα την γλύτωνες; Ότι δεν θα έχεις την τύχη του Λυκουρέζου; Μοντέλα, τραγουδίστριες πουταναριά, αυτές ήταν οι γκόμενές σου. Ο γιος σου καλά κάνει και σε έχει πρότυπο αλλά δεν ξέρει τι τέρας είσαι. Καλύπτεσαι πίσω από τη γλώσσα του φιδιού, αυτή της νομικής επιστήμης!

  24. Εγω να ρωτησω γιατι δεν υπαρχει επωνυμη καταγγελια τωρινη και στεκωμαστε σε γεγονοτα που γινανε πριν καμια 10αρια χρονια πριν ειναι να απορρει κανεις πως θα βγει ακρη με ολο αυτο το θεμα καθοσον οτι και να υποστηριξει κανεις για τον κατηγορουμενο πρεπει να εχει τεκμηρια που μαλλον δεν υπαρχουν αλλιως θα ειχαν βγει….μαλλον βλεπω οτι πηγαν για μαλλι και θα βγουν και κουρεμενοι που λεει και η παροιμια

  25. Έχει αποκαλύψει το επάγγελμα του δικηγόρου και πώς λειτουργεί το βρωμερό συνάφι σας και το σύστημα που το περιθάλπει ο Κάφκα στη Δίκη!

  26. Και ποιος είσαι εσύ που δεν θα σε κρίνουν; Ο Θεός; Ή μήπως έσωσες την ψυχή σου, πέρασες στην αθανασία από αυτή τη ζωή και δεν κρίνεσαι πλέον, όπως είπε ο Κύριος;

  27. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ Η ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ

  28. Πάντως ο Λαζόπουλος πρέπει να θέλει μια φορά να τον αναλάβει ο Κούγιας. Πρέπει να τον έχει μεγάλη καψούρα.

    1. Τέλειο σενάριο για γκέι σκληρή τσόντα.Ζητούνται ΕΠΕΝΔΥΤΑΙ.

  29. Συνωμοσία για να ρίξουν την Μενδώνη. Τελικά ποιοι είναι οι ψεκασμένοι;

  30. …και το καταθαρμα αυτο,της κλικας ειναι…η λιστα περιλαμβανει μεχρι και προθυπουργους!!!

  31. Η ντροπή της ηθικής είσαι τουρκαλβανέ, στούμπο. Και μάλλον πρέπει να σε έχουν πάρει χαμπάρι πολλοί η όλοι.Βλακόμετρο

  32. Δημοσιογράφοι και δικηγόροι…. Τα χειρότερα βόθρο λύμματα αυτά τα επαγγέλματα..

  33. Κυριε Κουγια οσο και να παριστανεις τον εξαιρετο ποινικολογο ξερεις πολυ καλα οτι αν ανοιχτουν τα mail του πελατη σου θα καταδικαστει οχι μονο αυτος αλλα πολλοι απο την Ελιτ που κανεις παρεα. Αλλωστε αυτοι σε πληρωνουν για να τον εκπροσωπησεις ! Ετσι δεν ειναι ?

  34. Γιατι δεν εχει κατασχεθει οτι ηλεκτρονικη συσκευη ειχε στη κατοχη του ο Λιγναδης? Γιατι δεν εχουν ανοιχτει τα mail του και οι συνομιλιες του το τελευταιο τριμηνο τουλαχιστον ? Γιατι απροκαλυπτα διαβαζει αποκρυφιστικο βιβλιο μεσα στις φυλακες με εξωφυλλο τον Μπαφομετ (κατεξοχην συμβολο των Ιλλουμινατι ) και ενα ανηλικο κοριτσι (τελετες Ιλλουμινατι 0ανθρωποθυσιες παιδιων που ακολουθουν παιδεραστικα οργια).? Τι αλλο δηλ πρεπει να δουμε για να συνδεσουμε την υποθεση με Διεθνες Κυκλωμα Παιδεραστιας και Αποκρυφισμου? Γιατι δεν ανοιγουν τα μαιλ του ? Εδω ειναι ολο το ζουμι! Αυτες οι υποθεσεις ειναι σταγονα στον ωκεανο μπροστα σε αυτο το κυκλωμα. Αν οντως τα ασυνοδευτα προσφυγοπουλα που του στελνανε (σε αυτον και σε ποσους απο το κυκλωμα ) μετα εξαφανιζοταν η μετακομιζαν σε αλλες χωρες και χανοταν τα αποτυπωματα τους απο προσωπου γης πρεπει να γινει ερευνα σε συνεργασια με διεθνη δικαστηρια για παιδοφιλικο κυκλωμα με δολοφονιες παιδιων και trafficking.

Comments are closed.