Βασίλης Λεβέντης: «Είδα την κηδεία μου μέσα στην εντατική»

Κοινοποίηση:
vasilis-leventis

Μια αποκαλυπτική συνέτευξη έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες ώρες που βίωσε, όταν βρέθηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, αντιμέτωπος με τον κορωνοϊό, αλλά και την πολιτική.

“Τώρα είμαι καλά. Έχω κάτι κινητικά προβλήματα ακόμα. Η ισορροπία µου μερικές φορές κλονίζεται. Έχω χάσει βάρος. Είχα χάσει αρχικά 60 κιλά. Τώρα έχω ξαναπάρει 30 και είμαι γύρω στα 86. Αλλά χρειάζομαι φυσικοθεραπεία, ώστε να ενισχυθούν τα πόδια στο βάδισα” είπε αρχικά και συνέχισε:

“Ήμουν στην εντατική τρεις μήνες. Μπήκα από τον κορωνοϊό και μετά για τρεις μήνες δεν αισθανόμουν τίποτα. Είχα χάσει τις αισθήσεις µου. Ήμουν σαν πεθαμένος. Θυμάμαι µόνο εφιάλτες, αισθανόμουν ότι µε έδεναν, ότι ήμουν φυλακή. Ακόμα και την κηδεία µου είχα δει. Αυτά όλα συνέβαιναν ενώ δεν είχα αισθήσεις, στον ύπνο µου”.

Σε ερώτηση για το αν η πολιτική για τον ίδιο έχει τελειώσει απάντησε: “Όχι, κατεβαίνει η Ένωση Κεντρώων στις εκλογές σε όλη τη χώρα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. το χρηματιστηριο ρεεεεεεεεεεε το χρηματιστηριο..μας προδωσες και εσυ

  2. οταν ευχοταν να παθουν καρκινο οι αλλοι αντε ρε με τον παλιανθρωπο

  3. ΕΙΜΑΜΕ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ…… ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ….

  4. Φιλτατε… καλη ψυχη! Υπαρχει ημερομηνια ληξεως για ολους μας! Το παλεψες δε λεω αλλα δεν σου βγηκε!

  5. Ου’τως η’ αλλως ζωντανος= πεθαμενος εισαι.Σε πληρωνουμε και εσενα ,για να αμολας τις μπουρδες σου…Ετσι , η Ελλαδα θα παει μπροστα..

  6. ΕΙΣΑΙ..ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ..ΘΛΙΒΕΡΟΣ!!!

  7. Τοσα χρονια μας ειχες πρηξει
    τελικα ο λαος σε εβαλε στη Βουλη , δεν εκανες τιποτα απο οσα ελεγες
    και φυσιολογικα πηρες τον π@υλο

    1. ΕΙΣΑΙ..ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ..ΘΛΙΒΕΡΟΣ!!!

  8. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΗΔΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  9. και άσε την πολιτική. Δεν έχεις καμία πιθανότητα, Και όταν (κατά λάθος) βγήκε το 2015 το μόνο που έκανε ήταν να βγάλει 3-4 νούμερα βουλευτές π.χ. τον Φωκά που ήπιε τη λεμονάδα και ήταν στο WC όταν ψήφιζαν, τον Καλιάνο που ήταν από την αρχή τσιράκι του Κούλη, όπως και ο Φωκάς, την Μεγαλοσαγόνα, ή κάπως έτσι, που πήγε τότε στον ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι ήταν ίσως και χειρότεροι. Ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα ήταν τον κόμμα του και θα μείνει στην ιστορία ως ο παλιάτσος της βουλής!

  10. Ο Θεός του έδωσε παράταση γιατί κάποιοι προσευχοντουσαν για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο με υγεία.Οφειλει να δοξολογει τον Κύριο.

  11. Εγώ, βλέπω την Κηδεία μου καθημερινά με τον Μητσοτάκη.

  12. Παντως να ειναι καλα ο ανθρωπος, οταν μπηκε στην βουλη ασχετα απο το τι πρεσβευει, δεν εγινε το δεκανικι της τοτε κυβερνησης.

Comments are closed.