“Βέλη” από τον ΣΥΡΙΖΑ για την διευκρίνιση του Χαράλαμπου Αθανασίου: “Προσπαθεί να αμφισβητήσει αυτό που άκουσαν οι πάντες”

Κοινοποίηση:
ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη διευκρινιστική δήλωση που έκανε ο Χαράλαμπος Αθανασίου , κάνοντας λόγο για «στοχοποίηση Ελλήνων βουλευτών».

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει στην ανακοίνωσή της πως «Ο κύριος Αθανασίου προσπαθεί μέσα από το γνωστό καταφύγιο της ”παρερμηνείας” να αμφισβητήσει αυτό που άκουσαν οι πάντες: τη στοχοποίηση Ελλήνων βουλευτών βάσει του θρησκεύματός τους.

Φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία η παραζάλη από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών οδηγεί στα όρια της πολιτικής παραφροσύνης και στην κατασκευή ”εσωτερικού εχθρού” εκ του μηδενός».

«Τα πράγματα είναι απλά: ο κύριος Αθανασίου αμφισβήτησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων βουλευτών και επιχείρησε να εμφανίσει ως αναγκαίες τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων» υπογραμμίζουν στη Κουμουνδούρου.
«Επαναλαμβάνουμε. Στην εξαιρετικά κρίσιμη αυτή συγκυρία ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να κάνει το ελάχιστο: να αποπέμψει τον κύριο Αθανασίου και να αποδοκιμάσει τις εμπρηστικές του δηλώσεις» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. σωστα τα ειπε ο Αθανασιου. Ελληνες βουλευτες που πανε στις συγκεντρωσεις των τουρκοψυχων?? ας μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας για τις ψηφους

Comments are closed.