ΒΡΥΧΑΤΑΙ Η “ΑΡΚΟΥΔΑ” – Ποιος είδε τον Πούτιν και δεν τον φοβήθηκε… ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
svsdv

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έβγαλε λόγο στους κάτοικους της Ρωσίας στο οποίο αποκάλεσε το καθεστώς του Κιέβου τρομοκρατικό και σχολίασε τα σημερινά μαζικά χτύπημα με όπλα υψηλής ακρίβειας μεγάλου βεληνεκούς, που εκτοξεύθηκαν από αέρος, θαλάσσης και εδάφους, εναντίον ενεργειακών εγκαταστάσεων, στρατιωτικής διοίκησης και επικοινωνιών της Ουκρανίας.

«Σε περίπτωση συνέχισης προσπαθειών πραγματοποίησης τρομοκρατικών χτυπημάτων στο έδαφός μας, οι απαντήσεις από την πλευρά της Ρωσίας θα είναι σκληρές και στο μέγεθός τους θα αντιστοιχούν στο επίπεδο των απειλών, που προκαλούνται για τη Ρωσική Ομοσπονδία.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Πρόσεξε Βλαδίμηρε θα στείλουν οι Άγγλοι τούς πεζοναύτες με τά στρινκ να σάς διαλύσουν. Χαχαχα

  2. Βάσει Αποκάλυψης θα την τελειώσει την Αμερική.

  3. Σιγα να μην κλασει κανα αρχιδη το κατακαθι τισ KGB και τις STAZI ξυπνατε μαλακες αφησαν τους τουρκους να σφαγια σουν τους ποντιους αρμενιους κουρδους ελληνες κωσταντινουπολη συρια κλπ τη νομιζεται θα κανει ο ερντογαν με τις πλατες του πρακτορα στην ελλαδα
    ο πρακτορας θα εχει την τυχη του Σ χουσειν η του κανταφη η και του χιτλερ
    το 74 στην κυπρο εκαναν τοις κοτες τι νομιζεται θα κανει ο κοινος δολοφονος δικτατορας θα πουληση και θα εκπορνευσει τιν ιδια του τη μανα να σωσει το τομαρι του
    ξυπνατε εκτος αν σας λαδωνη οπως διερευσε
    ειναι ενας αδιστακτος δολοφωνος που σκοτονει παιδια γυνεκες γερους και αν τολμησει με πηρηνικα η ρωσια θα γινει μια μαυρι τρυπα οπως η κρατηρες στη σελινη
    που να ξεραται τη του εχουν για μετα οχι σεληνη οπως ειπα η ρωσια μπορει και να αποκοληθει απο τι γηινη σφαιρα και να γινει περιστρεφομενος πλανητης γυρο απο τον πλανητη MARS

  4. Χτύπα! Χτύπα για να στο λέω κάτι ξέρω !
    Θα σε χτυπήσουν!Θα πάω στην πρεσβεία της Ρωσίας να στείλω γράμμα! Για να στο λέω κάτι ξέρω είναι ότι πιο βρώμικο και τρισαθλιες ψυχές που υπάρχουν!
    Χτύπα τους!

    1. ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

  5. Ο πρωτος ειναι πρωτος , ο δευτερος δεν ειναι τιποτα…..

    Χτυπα πρωτος αυτους που πρεπει και καντους σταχτυ , ωστε να ηρεμησει ο κοσμος απο αυτους μια για παντα !

    Ερχετε το τελος σας Ν.Τ.Π

  6. χτυπάει γυναικόπαιδα , να τον χαιρεστε .. α και οταν σας επιτεθει ο απεναντι πειτε του ελα « ορθοδοξε » να μας σωσεις .. ε ρε γλεντια..

    1. ναι γιατί ,θα πείς “ελα αμερικανέ να με σώσεις” και θα ερθει..Αει ρε μπετοβλακα της πρεσβείας.

      1. δεν θα του πεις , θα ερθει μονος του μπετόστοκε γιατι απλα εισαι μελος του νατο και ο αμερικανος δεν θελει να προκληθει ρηγμα στο νατο ,κατι που θελει ο αγαπημενος σου ρωσος που θα παρει το μερος του τουρκου στο 100 %

  7. ΓΥΡΙΣΕ ΠΛΕΥΡΟ..ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΣ!!!

  8. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ,ΗΠΑ ,ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

  9. Αηδίες. Ενα τρομαγμένο άνθρωπο βλέπω εγώ που τα έχει χαμένα.

  10. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να σε επιτεθεί η Δύση ! Το να εξοπλίζουν με όπλα 34 χώρες την Ουκρανία είναι Ίδη επίθεση εναντίον της Ρωσίας και κατά επέκταση όλης της Ανατολής!
    Πρέπει απλά να απαντησεις με την καταστροφή τους και ας γυρίσει η ανθρωπότητα 1000 χρόνια πίσω για να καταλάβουν!Αν γυρίσουν και δεν εξαφανιστούν!Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις γιατί πρέπει να το κάνεις πλέων!Και αν γυρίσουν ξανά βομβαρδισε τους!

  11. Δώσε 24 ωρη διορία παράδοσης στην Ουκρανία και ανατίναξε τους!
    Οργάνωσε ολοκληρωτικο καταστροφικό πόλεμο εναντίον της Δύσης!
    Και να ταιζεις τον λύκο αυτός το δάσος( της Ρωσίας και της Κίνας) θα κοιτάει !
    Η Ελίτ της Δύσης( 100.000 ανθρωποι) εχουν σχεδιάσει έναν δυστοπικό νέο πολιτισμό μεταπολιτισμο τύπου αποικίας στον Άρη με νέες τεχνολογίες οπότε θα οδηγήσουν τα πράγματα στα άκρα και την ολοκληρωτική καταστροφή!Μην τους δώσετε την ευκαιρία να επιζήσουν!

  12. ΟΡΓΑΝΩΣΕ της Ανατολή για ολοκληρωτικό πόλεμο με την Δύση!
    Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μια για πάντα με τους Αγγλοσάξονες αποικιοκράτες τους υπονομευτες των κοινωνιών μας τους τοκογλύφους των τραπεζών και των χρηματιστηρίων και τους Γιανκιδες πιστολέρο της Άγριας Δύσης!
    Ήρθε η ώρα οι Λαοί της Ανατολής να πάρουν πίσω ότι τους στέρησε η αποικιοκρατικη Δύση!

  13. ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ Κ💲Λ💲 ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ

Comments are closed.