ΒΟΜΒΑ! Τα πάνω – κάτω στον ΣΚΑΙ! Αποχωρεί η Σία Κοσιώνη;

Κοινοποίηση:
kossioni

Ειδήσεις – φωτιά που αφορούν στον ΣΚΑΪ κάνουν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες. Από τη μία οι φήμες για επιστροφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και από την άλλη όσα ακούστηκαν περί αποχώρησης της Σίας Κοσιώνη, η αναταραχή δεν άργησε να επικρατήσει στους διαδρόμους του σταθμού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, δύσκολα είναι τα πράγματα για τη σία Κοσιώνη, της οποίας η παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού δεν έφερε -ούτε αναμένεται να φέρει- τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης. Βάσει όσων έγραψε η δημοσιογράφος, πρόβλημα υπάρχει και στην σχέσεις της Σίας με σημαντικά στελέχη του σταθμού, οι οποίες λέγεται πως περνούν σοβαρή κρίση.

Αυτό σε συνδυασμό με την τηλεθέαση που μόνο ικανοποιητική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, προκαλεί ερωτηματικά ως προς την πορεία της Κοσιώνη στο κανάλι του Φαλήρου, κυρίως μετά την εμφάνιση Μπογδάνου που… δεν ήταν τυχαία!
Όλα θα φανούν μετά τα Χριστούγεννα, όταν θα λάβουν χώρα οι πρώτες αλλαγές μιας σειράς ανακατατάξεων που θα φέρουν τα πάνω – κάτω στον ΣΚΑΪ…

dailymedia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΜ ΤΩΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΑΜΙΚΟΥΛΑς ΑΝΤΡΟΥΛΗς ΤΗς ΑΥΤΟς ΜΕ ΤΟΥς ΠΟΛΛΟΥς ΑΠΟΓΟΝΟΥς ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥς ΕΜΕΙς…. ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΟΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΔΡΑΗΛ

  2. Tην έχει καραδεί κι έγινε πλέον αντιπαθέστατη…

  3. Θα κατσει σπιτι της βρε,να μεγαλωσει το παιδι του “καρπερου” και να του πλενει τα σωβρακα,τωρα που θα χεστει στο τρεξιμο για να παρει το δημο της Αθηνας,που τον ειχε παλια και η μανουλα,και αργοτερα να παρει και το κομμα απο τον θειο,και ισως και την κυβερνηση αυτης της χωρας μια μερα οπως ο παππους!.Τετοια κληρονομια δεν την παρατας!Κι υστερα σου λεει ο αλλος “η βασιλεία ειναι κληρονομικος θεσμος”.Εδω τωρα εχουμε καμια εικοσαρια “βασιλιαδες” που κληρονομουν απο πατεραδες και θειους,Παπανδρεηδες Καραμανληδες Μητσοτακηδες Βαρβιτσιωτηδες..Τραγακηδες (wannabe βασιλιας).Ρε ξεφτυλες χουντα χουνταρα τωρα,ενα Παπαδοπουλο να μεινει 50 χρονια χρειαζομαστε και να πανε ολοι οι πολιτικαντηδες να σπανε πετρες στη Μακρονησο για ενα πιατο τραχανα.

    1. ΣΩΣΤΟς…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Comments are closed.