ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Αυτοί είναι οι εμπρηστές της Μόριας – Δείτε τις φάτσες των “κατατρεγμένων”

Κοινοποίηση:
σδσδσδ

Το παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο είναι από το ολοκαύτωμα της Μόριας και δείχνει ξεκάθαρα τους εμπρηστές. Με την επιφύλαξη για την αυθεντικότητα του βίντεο, το μεταδίδουμε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΖΑΜΠΑ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ !!! ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ !!!!!

  2. Να τα πιάσεις τα τσογλάνια, να τα ρίξεις μέσα στη φωτιά να λαμπαδιάσουνε και να φτάσουνε στον αλλάχ, εξαϋλωμένα …
    ΄Ηρθανε εδώ, απρόσκλητα, τρώνε, πίνουνε, κοιμούνται, πληρώνονται … και για να ξεφύγουνε από την πλήξη, καίνε και καταστρέφουνε τον τόπο που τα φιλοξενεί και τους παρέχει ασφάλεια, επειδή στη χώρα τους “γίνεται πόλεμος” …
    ΕΞΩ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε … ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΧΤΕΣ …
    Μητσοτάκουλα και λοιπά πολιτικά ανδρείκελα του τόπου, που βγάζετε στο γυαλί κάτι σύψες- μύξες, να μας ζαλίζουνε από το πρωΐ μέχρι το βράδυ με τις μάσκες και τα αντισηπτικά, ο τόπος κινδυνεύει από εσάς και τους “προστατευομένους” σας, ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, όχι από τους ιούς, τα βακτήρια και τους μύκητες, που υπάρχουν κατά τρισεκατομμύρια στο φυσικό μας περιβάλλον και συμβιώνουμε μαζί τους κάτι δισεκατομμύρια χρόνια …
    ΄Αντε στο διάολο, ΑΛΗΤΕΣ, που μας κουβαλήσατε εδώ όλα τα εγκληματικά στοιχεία και σφυρίζετε αδιάφορα …
    Φυλαχτείτε, κακομοίρηδες, από την οργή μας, γιατί ξεχείλισε και θα σας πνίξει …

  3. ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΧΡΩΜΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ,, ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΚ……ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄…..

  4. Κρίμα που δεν γύρισε ο αέρας να τους φέρει την φωτιά στην μάπα να καούνε να ησυχάσουμε! Που βάζεις φωτιά ρε μπινέ, σιχαμένε βρωμιάρη ακάλεστο παράσιτο!

Comments are closed.