ΒΙΝΤΕΟ: Η κραυγή μητέρας έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας – «Πού είναι το κορίτσι μου;» – ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ!

Κοινοποίηση:
ΜΑΝΑ

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίσσονται έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, εκεί όπου συγγενείς των επιβατών του μοιραίου τρένου στα Τέμπη καταφτάνουν για να ενημερωθούν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

Σύμφωνα με το onlarissa, μία μητέρα που κλήθηκε για αναγνώριση της κόρης της μέσω εξέτασης DNA, φώναζε: «Πού είναι το κορίτσι μου;».

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Με φόρμες αντίντας πήγανε λες και πάνε εκδρομη και περπατάνε σαν παρέλαση για να του πάρουν καλά οι κάμερες..

  2. …….αν η χώρα είχε Εισαγγελέα στον Άρειο πάγο με αρχιδια ….αν!!!!! ….το ξαναλέω …..έπρεπε αυτή τη στιγμή πρωθυπουργός …υπεύθυνοι υπουργοί υφυπουργοί και τα λαμόγια Ιταλοί υπεύθυνοι να ήταν αυτή τη στιγμή όλοι τους μέσα……αν είχε όμως εισαγγελέα ….αν !!!!!!!!!

  3. μαζικα μηνήσεις να κανουν οι ανθρωποι στην κολοετερια που εχει τα τρενα αυτα κι σε οσους εθυινοντε γιαυτο το πραμα !!

  4. να προσέξει μην το εκμεταλλευτεί η “ακροδεξιά”, όπως αυτοί που πεθαίνουν τα παιδιά τους από τα εμβόλια και δεν βγαίνουν να πουν κουβέντα

    1. Η ακροδεξιά δεν εκμεταλεύτηκε ποτέ τον πόνο κανενός. Δεν κυβέρνησε, δεν κατέστρεψε, δεν ώθησε κανέναν σε αυτοκτονία. ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταστρέψει την Ελλάδα. Ειδικά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ

  5. Το κορίτσι το’φαγαν τα λαμογια της ΝΔ που μετέτρεψαν τα χρήματα για αναβαθμίσεις σε βίλες και σε αδιευκρίνιστα ποσά.

Comments are closed.