Αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά ο Αμβρόσιος

Κοινοποίηση:
5017645

Ο κ. Αμβρόσιος είχε προαναγγείλει ότι θα το πράξει με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο
«Μεγάλο» Αφορισμό για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, διάβασε το πρωί της Κυριακής, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η δημοσιογράφος από το Αίγιο, Πέπη Σπηλιωτοπούλου, ο κ. Αμβρόσιος «είχε προαναγγείλει την πράξη του με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο πριν λίγες μέρες, όταν η υπουργός κα Νίκη Κεραμέως ανέφερε πως ο ιός μεταδίδεται με το σάλιο. Με αυτήν την αφορμή ο πρώην μητροπολίτης χαρακτήρισε ως «βλάσφημα λόγια» το ότι «δηλ. διά τῆς Θείας Μεταλήψεως μεταδίδεται ὁ Κορωνοϊός» και καλούσε την υπουργό να ζητήσει «δημοσίως συγγνώμην διά τό ἀχαρακτήριστον τοῦτο ἔγκλημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δε τους νοιαζει εχουν φερει την καυση(ετσι κ αλλιως), εδω και λιγους μηνες

  2. Γεια σου διαβολομητροπολίτη τραγόπαπα!!!!!!

  3. Πολυ καλα εκανε. Οι αλλοι ιεραρχες τι κανουν; Αντε γιατι μπουχτισαμε τον καθοσπρεπισμο και τους καλους τροπους.

    1. Ελα ντε τι κάνουν. Αλλά έτσι όπως γίναμε αγαπητέ τι ψάχνεις να βρεις. Άλλωστε όποιος μελετάει την γραφή προσεκτικά θα δει ότι όλα αυτά είναι αναμενόμενα. Και δυστυχώς θα δούμε κι άλλα όμως ας είαμστε προετοιμασμένοι για όλα, η Οδός Του Χριστού που ακολούθησαν και που άγιασαν τόσοι και τόσοι είναι μονόδρομος. Ότι και να κάνουν για να υπονομεύσουν ότι έχει σχέση με τον Ύψιστο(Αυτός τους ενοχλεί μόνο) θα αποτύχουν.

  4. Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Αμβρόσιε
    Αυτοί οί τρείς άθεοι συμμορίτες έχουν βάλει σκοπό νά καταστρέψουν τήν Ορθοδοξία.Νά τούς αφορίσεις τούς
    τρισκατάρατους.
    Γιάννης Λάκων

  5. ΑΞΙΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Comments are closed.