Αυτό το πατριωτικό κόμμα στηρίζει ο μάγκας Βασίλης Τσιάρτας

Κοινοποίηση:
tsiartas

Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας έχει «ταράξει τα νερά»με διάφορες δημόσιες τοποθετήσεις του, για ζητήματα όπως η ταυτότητα φύλου και το μεταναστευτικό/προσφυγικό, το τελευταίο διάστημα.

Τελικά, πριν από λίγο, ο Τσιάρτας έστειλε άλλο ένα αμιγώς πολιτικό μήνυμα, καθώς εκδήλωσε την κομματική προτίμησή του.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Twitter: «Επειδή πλησιάζουν οι εκλογές και πολλοί με ρωτάτε εμένα αυτός που με εκφράζει είναι ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ με την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ».

tsiartas_failos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ένας Παπαδόπουλος ή ένας Μεταξάς μπορεί να σώσει το Ελλαδιστάν. Που είναι όμως?

  2. Αφού είναι έτσι δεν υπάρχει πλέον και λόγος να τον ακολουθούμε στο twitter. Πατριώτης ο Φαήλος που αν δεν τον διέγραφε ο Κούλης το 2016 ακόμη στην Ν.Δ που ψήφισε όλα τα αντεθνικά νομοσχέδια θα ήταν.

  3. Τι ωρα ειναι ρε παιδια σημερα η εκπομπή του Χίου?

  4. Ο πατριωτης κρανιδιωτης κοληταροι με καμμενο .Πεσμου τον φιλο σου να σου πω ποιοσ εισαι.

  5. ΣΩΣΤΟΣ.
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ όταν σταμάτησε να πέφτει η μάσα και χάσανε τα 7 χιλιάρικα (τουλάχιστον) τον μήνα.

  6. Ο Κρανιδιώτης ξέρει ότι όλοι αυτοί ευθύνονται για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!!!! Γιατί λοιπόν το κόμμα του δεν κάνει μήνυση επί εσχάτη προδοσία σε γενοκτονία σε όλους που υπέγραψαν μνημόνια και οδήγησαν σε γενοκτονία το ελληνικό λαό????????? Μόνο το ΕΠΑΜ ετόλμησε να το κάνει!!!!! Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!!!! Μόνο αυτό είναι γνήσιο πατριωτικό κόμμα.

  7. Ένα και μόνο ένα είναι πατριωτικό κόμμα. Είναι το ΕΠΑΜ!! Όλα τα άλλα είναι συστημικά κόμματα και θα ακολουθήσουν την ίδια πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Όλοι όσοι διετέλεσαν βουλευτές από το 2000 και μετά για να μην πω και και για τους προηγούμενους ευθύνονται την σημερινή κατάσταση στη πατρίδα μας και για την γενοκτονία των Ελλήνων σήμερα!!!Μην σας παραπλανεί κανείς από. αυτούς!!!

  8. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΡΟΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ
    ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

  9. Ποιος φαηλος ρε…ο γλυφτης των Εβραίων κ το τσιράκι του Σαμαρά;;;Πας καλά ωρε πατριώτη;;;

  10. Να σου φαντάζουν αυτοί πατριώτες και να τους ψηφίζεις κιόλας !!! Ακόμα να καταλάβει το πόπολο ότι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ έχουν περάσει έστω και από τα σκαλοπάτια της Βουλής ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΑΛΤΙΠΑΓΚΟΙ !!!

  11. ΚΑΤΙ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΔΕΣ, ΜΠΑΛΤΑΚΟΙ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Comments are closed.