Αυτό το παλληκάρι έφυγε από την Ελλάδα γιατί οι καταραμένοι που την κυβερνούν έως τώρα, δεν του έδωσαν την δουλειά που έπρεπε!!!!

Κοινοποίηση:
1

Αυτό το παλληκάρι, θα βραβευθεί στις 17 Ιουνίου με το πρώτο βραβείο εντατικολογιας από Γερμανία και Αυστρία!!!

Εύγε παλληκάρι μου!!

Τι να κάνει εδώ ;; Να παρακαλεί κάνα βουλευτή;; για να το βάλει σε νοσοκομείο με 3 κ 60. Εκεί που πήγε έχει πολλά πολλά ανθρώπινα προνόμια σπίτι σταθερή εργασία καλά χρήματα ηρεμία προοπτική σιγουριά

Η Ελλάδα που εχει στο τιμόνι προδότες ξεπουλημένους πολιτικούς τρώει τα παιδιά της…τα καλύτερα μυαλά κ είμαστε ανάξιοι να τους προσφέρουμε ένα μέλλον όπως τους αξίζει.

Αυτό το παλικάρι το έδιωξαν οι γονείς του και το σόι του που για 60 χρόνια σκοτώνονταν για αριστερά-δεξιά και ψήφιζαν τα ίδια για να βολευτούν αυτοί χωρίς να νοιάζονται για το μέλλον των παιδιών και των εγγοννων τους …..

Οι κυβερνώντες πολιτκοί δίνουν λεφτα στα media για να προπαγανδίζουν αυτα που θέλουνε να περάσουνε και οχι στην υγεια που θα πρεπε και υποτίθεται οτι ενδιαφερονται….

Αυτό το παληκάρια μαζί με πολλά άλλα παληκάρια δεν έφυγε τους έδιωξαν οι αλήτες πολιτικοί και τους αντικαθιστούν με Πακιστανούς.

Πολλά Παιδιά που έφυγαν για ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό ήταν η αιτία γιατί αυτή η Χώρα που αποκαλούμε Ελλάδα δεν έκανε τίποτα για τους πολίτες της… Ντροπή για όλους τους Κυβερνώντες ουδενός εξαιρουμένου αφήνουν τους Έλληνες και εισάγουν Λαθρομετανάστες !!!!

Αυτή είναι η Ελλάδα μόνο για τους βολεμένους και γω θα ήθελα να ζω στην πατρίδα μας αλλά αυτή που κυβερνούν μου την στέρησαν για πενήντα και πλέον χρόνια κατάρα στους προδότες πολιτικούς και αυτούς που την έχουν βολεμένοι και αν κάποιος παρεξήγηση αυτό που λέω στον αγύριστο

Πηγή: ksipnistere.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τι με νοιάζει εμένα τι πιστεύει ο άλλος αν ζω σαν άνθρωπος και όχι σα γουρούνι η Ελλάδα δε αλλάζει θα πάμε και χειρότερα και φταίει ο ΛΑΟΣ

  2. Εγώ θέλω στις επόμενες εκλογές Γιωργάκη Παπανδρέου γινεται;

  3. Μονο ο κουλης με τον τσιπρα θα μας σωσουν..
    Αυτοι οι δυο πουστηδες εχουν την συνταγη…
    πως το λενε την σωτηρια μας θα τρωμε με χρυσα κουταλια ολοι μας…θα εχουμε απο 10 αμαξια ο καθενας και μετρητα που θα τα σκορπαμε διχως αυριο……
    Ψηφιστε τους αλλη μια φορα και να το χρημα
    Γιαυτο γεμιζουν την ελλαδα με stock people….να δουλευουν αυτοι ……και να αραξουμε εμεις ρε κοροιδααααααα ξυπνηστε……….ΜΟΝΟ ΚΟΥΛΗΣ
    ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ…..
    Ζητω…….

  4. Μην ξεχάσουμε στις επόμενες εκλογές να τους ξανά ψηφίσουμε, έμειναν πολλοί ακόμη εδώ, πρέπει να τους διώξουμε όλους…..
    ΖΩΑ ψηφοφόροι

  5. Ντροπή τέτοια παλληκάρια να εγκαταλείπουν την Ελλάδα την κοιτίδα όλων των πολιτισμών που ο Κούλης και η παρέα του την κατάντησαν Μεδεγιν των Βαλκανίων.
    Ο Κούλης είναι ο Εσκομπαρ των Βαλκανίων και Δημητριάδης ο βοηθός του. Όμως το τέλος του scarface όλοι το θυμόμαστε…
    Οξω Κούλη απ’ την Ελλάδα…

  6. Και καλά έκανε όσοι φύγαμε σωθηκαμε όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχικά από κατάθλιψη αλλά πάντα μέσα μας η αγάπη για την Πατρίδα ζει!!!

  7. „„ Αυτό το παλικάρι το έδιωξαν οι γονείς του και το σόι του που για 60 χρόνια σκοτώνονταν για αριστερά-δεξιά και ψήφιζαν τα ίδια για να βολευτούν αυτοί χωρίς να νοιάζονται για το μέλλον των παιδιών και των εγγοννων τους …..““ Και το καλυτερο ειναι, που παρα πολλα απο αυτα τα ατομα πανε γερμανια…..!?! Που??? Γερμανια……?!?! Στην μουσουλμανοποιημενη γερμανια……

    1. Καλό θα ήταν να μην έχουμε τέτοιες παρωπιδες. Έζησα δυο χρόνια στη Γερμανία με πολύ αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και εργασιακά δικαιώματα που ούτε θα τα δούμε ποτέ εδώ. Μην συγχέουμε καταστάσεις. Αλλόθρησκοι υπάρχουν παντού αυτό δε σημαίνει κάτι για τους εργαζόμενους και τις ευκαιρίες που δίνονται..Επισης οι Γερμανοί είναι πολύ καλοί και ευγενικοί άνθρωποι και ως συνάδελφοι και ως εργοδότες. Δε ξέρω γιατί στην Ελλάδα λέμε Γερμανός και το ταυτίζουμε με τους πολιτικούς εκει. Δεν είναι αλληλένδετα. Ας αποβάλλουμε αυτά τα κομπλεξικα στερεοτυπα.

  8. Αφου ειμαστε λαος ζομπι,οτι μας λενε κανουμε,χωρις να σκεφτουμε,μονο το χαρτζιλικι να πεφτει για το σημερα,το αυριο στα τετοια μας,καλα να παθουμε και μας κανουν.

  9. Επιτελους!!!!!!!! και μετα εχεις εναν δημοσιογραφο-παραγωγο της μεταμεσονυχτιας ζωνης στο ελληνικο ραδιοφωνο που απο την σιγουρη θεση του παροτρινει τους νεους και μεγαλους να μεινουν στην «πατριδα» τους και ολοι μαζι «να το πολεμησετε»…. την ελλαδα την εχετε πεθανει…..και μονο εσεις δεν θελετε να το ξερετε…….

Comments are closed.