Αυτό είναι το κτ#νος που προσπάθησε να αρπάξει τη 13χρονη στη Ραφήνα

Κοινοποίηση:
14062021gadadimos001

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της 27-5-2021, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Ραφήνας, προσέγγισε ανήλικη η οποία επέστρεφε στην οικία της με το ποδήλατό της και επιχείρησε επανειλημμένα και προστακτικά να την πείσει να επιβιβασθεί στο όχημά του. Ο ανωτέρω συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Ραφήνας-Πικερμίου.

Πρόκειται για τον ΚΑΛΛΑ Παντελή του Νικολάου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 29-3-1973 στην Αθήνα

14062021gadadimos002

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τι μούρη κοπριάς είναι αυτή; Το βρίσκει το πουλί του όταν κατουράει που ήθελε και κοριτσάκια; Αυτός έχει φάει χυλόπιτες με το τσουβάλι για αυτό έγινε ανωμαλάρα. Στις γυναίκες θα κλάνει μέντες ενώ στα μικρά νομίζει πως θα έχει το πάνω χέρι λόγω όγκου και ηλικίας.

  2. Από πού προκύπτει ότι ήθελε να την αρπάξει,να την βιάσει,να την γλείψει να την δολοφονήσει; Και ήταν τόσο μαλάκας που τον έπιασαν άμεσα οι μπάτσοι; Τι λέτε ρε;
    Συνέλθετε μπολιασμένοι ψεκασμένοι κλούβιοι…

  3. αντε στο κελί του λιγνάδη να αδυνατίσεις χοντρομαλ@κα ανώμαλε….και μόνο από την σκατόφατσά σου καταλαβαίνουμε περι τίνος πρόκειται….

  4. ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟΦΑΤΣΑ…ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

  5. Έλληνας με πατριωτικό dna σαν του μέσου αναγνώστη του Mακελειό;;; πέφτω απ τα σύννεφα… Μόνο Αλβανοί τα κάνουν αυτά…

    1. ΠΕΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΣΟΥ

  6. Μόνο ημεδαπός γyφτος μπορεί νά εχει τόσο ευγενικό προφίλ.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.