Αυτοί είναι οι ανεμβολίαστοι 1.500.000 αρνητές της 3ης δόσης , 3.000.000 οι «μόνιμοι » ,το 60% από τα 4.000.000 των πάσης φύσεως αλλοδαπών και , 100.000 – προς το παρόν – με πλαστά πιστοποιητικά

Κοινοποίηση:
larisa-nosokomeio-

Εάν ανήκεις  σε μια από αυτές τις ομάδες , θα χαρούν πλέον κάποιοι να σε καταγράψουν , εάν πεθαίνεις    ,από ή εξαιτίας , ή και , της Covid-19.


Μόλις το 47% του πληθυσμού  λοιπόν- εάν κάνετε τους υπολογισμούς – που κυκλοφορεί στην επικράτεια έχει ( κατά τους εμβολιαστές ) την όποια προστασία του εξασφαλίζουν τα εμβόλια , όχι το 63+% όπως διατυμπανίζουν .

Τι σημαίνει αυτό ; ΑΝΑΠΟΦΕΥΤΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  που θα επηρεάσουν σύντομα –όταν εκκινήσουν θα είναι ραγδαίες  – τις ζωές εκατομμυρίων πολιτών, με δεδομένο ότι,  το τοίχος ανοσίας ήταν εξ αρχής  άπιαστο όνειρο για λόγους , που θα αποτελέσουν αντικείμενο δικαστικής έρευνας . Να είστε βέβαιοι γι αυτό !

Δύο πράγμα θα δείτε να συμβαίνουν πριν το μεγάλο ΜΠΑΜ !!

Α- Λήψη των πλέον αυστηρών μέτρων για τους « μη εμβολιασμένους » , όπως , τα στρατόπεδα καραντίνας στην Αυστραλία , κατ ΄οικον. περιορισμός κ.α Ήδη ,η Ελληνική Αστυνομίας εφοδιάστηκε μετά από δύο χρόνια – με εκπληκτικούς ρυθμούς – με 42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με Covid-19 τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένα για να μεταφέρονται «κρατούμενοι μη- εμβολιασμένοι» , με στόχο άλλα 25.

Β- Πλήρης , παταγώδη κατάρρευση και αντικατάσταση του ΕΣΥ ( Εθνικού Συστήματος Υγείας ) από Ιδιωτικό δίκτυο κλινικών με το αρχικό σχήμα να ενεργοποιείται επίσημα σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα ( Τα λεφτά είναι πολλά και με προοπτική , και η πελατειακή σχέση που γεννιέται , πολλά υποσχόμενη  ) . Ήδη , συμφωνία με 11 ιδιωτικές κλινικές σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα ανακοίνωσε ο υπουργείο Υγείας,

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ θα έχει κλειδώσει πλέον σε βάρος των διαχειριστών και η «εξαγωγή» της κρίσης θα είναι μονόδρομος έτσι , είναι πλέον περισσότερο από ποτέ ορατή

1-Μικρής κλίμακας πολεμική σύρραξη με την Τουρκία ( κάτι σαν συμφωνία κυρίων δηλαδή ) , χρονικά , όταν θα αναγκαστεί να πέσει στην Αγκαλιά του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) . Γι αυτό σέρνεται σε μια κούρσα εξοπλιστικών

2-Η ξαφνική υποβάθμιση της Πανδημίας Covid-19 σε ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ , ΑΛΛΑ με την υποχρέωση όλων σε υποχρεωτικό εμβολισμό κάθε χρόνο.

Κρατήστε το !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αφού θα είναι εποχική γριππη γιατί ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός κάθε χρόνο;;
    Εδώ δε θα πείσουν ούτε τους μισούς να κάνουν την τρίτη δόση!!! Ξεχάστε τα τα εμβολια. Όσους βάλουν μέσα μέχρι ο ΠΟΥ να λήξει την πανδημία και να ξεστοκαρουν τα εμβόλια και να λήξουν οι ρήτρες που έχουν υπογράψει με τις φαρμακευτικές. Έπειτα έπονται άλλες πανδημίες για να τα κάνουν υποχρεωτικά αφού ο κόσμος θα έχει πλέον εξοικειωθεί με το να ταυτοποιείται βάσει βιομετρικών δεδομένων για να έχει πρόσβαση σε «υπηρεσιες».

  2. Ας ερθουν με φορα….για εμενα πλεον ειναι ζητημα Εθνικων Φρονηματων και πιστευω.

Comments are closed.