Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Ανέβασε πυρετό, ιατρικό κλιμάκιο στο σπίτι του

Κοινοποίηση:
anastasios

O Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, λίγες ημέρες αφότου εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά από «μάχη» με τον κορωνοϊό αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα υγείας.

 Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος την Τετάρτη παρουσίασε δεκατική πυρετική κίνηση και κόπωση γεγονός που ανησύχησε τους οικείους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι αμέσως επικοινώνησαν με τους θεράποντες γιατρούς του.

Σήμερα το πρωί ιατρικό κλιμάκιο επισκέφτηκε τον κ.κ. Αναστάσιο στην οικία του στο Ψυχικό προκειμένου να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την πορεία της υγείας του Ιεράρχη, ο οποίος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής λόγω και της προχωρημένης ηλικίας του, αφού είναι 91 ετών, αλλά και υποκείμενων προβλημάτων υγείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. οπωσδηποτε ομως φιλε “Περί παθητικής ανοσίας” τα ετοιμα αντισωματα θα κυκλοφορουν κανα 3μηνο στο σωμα τους, αρα θα τους προστατευουν.
    σιγουρα κατι δυνατο τους εδωσαν αυτους, δεν μπορει 82 χρονων ο ιερονυμος να εγινε καλα και τοσο γρηγορα (που τον βλεπετε και οταν περπαταει — δεν μπορει να παρει τα ποδια του, δεν εχει δυναμη ουτε να μιλησει — παρατηρηστε τον στις συνεντευξεις του πριν τους κορωνοιους). και φυσικα και ο αναστασιος (αν και αυτος ειναι πολυ πιο ζωντανος απο τον δικο μας, το βλεπεις στα ματια του οταν λεει τα πρωτοχρονιατικα και τα πασχαλιατικα) αλλα και παλι ειναι υπεργηρος, πολυ γρηγορα ξεμπερδεψε με τον κορωνοιο (να’ναι καλα βεβαια ο ανθρωπος, πολυ συμπαθης μου ειναι). μην κολλησε καμια ενδονοσοκομειακη λοιμωξη ο ανθρωπος, μπροστα σε αυτες ο κορωνοιος ειναι παιδικη χαρα

  2. Ρε τον Αναστάσιο .Στο άνθος της ηλικίας του τον βρήκε ο κορωνοϊός.
    ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ?
    «Τι πήραν τελικά ο 82χρονος Ιερώ-δουλος και ο 90χρονος Αναστάσιος και έγιναν περδίκι όταν έχουν και υποκείμενα νοσήματα;»
    Τα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ,προσφέρουν παθητική ανοσία.Δεν διεγείρουν το ανοσοποιητικό όπως το εμβόλιο και προσφέρουν ΕΤΟΙΜΗ μικρής διάρκειας ανοσία για όσο είσαι ασθενής. Αλλά δεν αποκτάς δική σου ανοσία και αν μολυνθείς με τον ίδιο ιό, μετά από πολύ μικρό χρονικό διάστημα ξανά-ασθενείς!! Η θεραπεία αυτή δεν πιάνει σε όλους γιατί σε πολλούς προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις!!

Comments are closed.