Αργολίδα: Οι λ@θρομετανάστες ρήμαξαν το ξενοδοχείο “Γαλαξίας” στην Ερμιονίδα – Οι εικόνες που προκαλούν οργή και θίψη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αναποδογυρισμένα έπιπλα, σπασμένοι υπολογιστές, σπασμένα τζάμια, πόρτες και τοίχοι κατεστραμμένοι, τραπέζια διαλυμένα, με μια λέξη ρημαδιό το ξενοδοχείο στην Ερμιονίδα όπου φιλοξενούνται οι πρόσφυγες και μετανάστες αιτούντες άσυλο.

Η εικόνα του ξενοδοχείου “Γαλαξίας” στην Ερμιονίδα Αργολίδας προκαλεί οργή και θλίψη.

Φιλοξενεί περί τους 470 πρόσφυγες, κυρίως Σομαλούς που φαίνεται πως έχουν βρει πρόσφορο έδαφος να τα ρημάξουν όλα, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην καραντίνα που έχουν τεθεί από την Μ. Πέμπτη μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού που παρουσιάσθηκε στη δομή.

Οι φωτογραφίες  “μιλάνε” πραγματικά από μόνες τους με το εσωτερικό του ξενοδοχείου να θυμίζει πεδίο μάχης.

πηγή: argolikeseidhseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΑΙΡΑΙΟ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ !!!!ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΓΙΟΛΑΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΦΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!!!

  2. Τι στεναχωριέστε ορισμένοι.αμα σας πούνε να κλείσουμε τα σύνορα μας λέτε ρατσιστές αφού καταστρέφουν ξενοδοχεία πάρτε εσείς που έχετε καλοσύνη τους λαθρομετανάστες στα σπίτια σας μην πληρώνουμε και τα γαμησιατικα.

  3. εαν βάζανε άστεγους ελληνες θα το σέβονταν !!!!!!!!!

  4. Να πάρει ως αποζημίωση τα ΑΡΧΙΔΙΑ μας. Οι ευγένειες και οι ψευτοδημοκρατίες τελείωσαν. Καλά ρε προδόταρε μπαγλαμά δεν ήξερες ότι έβαζες στην επιχείρησή σου όντα χειρότερα απο τα ζώα της ζούγκλας που βλέπουμε στο National Geographic τίγρεις, λιοντάρια , μπαμπουίνους κ.τλ? Μην τυχόν και δοθεί καμμιά αποζημίωση γιατί……. Αι μαλακίαι πληρώνονται, γκαίκε ?

  5. Καλα να παθει ο ξεφτιλας και ολοι οι ξενοδοχοι για τα φραγκα εποικοιζουν την ελλαδα.αχ ποσο το χαρηκα δεν λεγεται

  6. ΜΆΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΎΦΗ ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ

  7. Μια χαρα της εκατσε της Δόμνας τορτοπίδου, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Γαλαξίας, θα τα παρει εις διπλουν απο την ασφαλεια!

  8. Οι ξενοδοχοι θα ζητησουν κρατικη ενισχυση για την αποκατασταση των ζημιων και το “κρατος” δηλαδη εμεις θα την δωσει απλοχερα.Οποτε πληρωνε παλι κοροιδαρα ελληνα.

  9. για δε τους βανανε σε σπηλιές ??? τι δουλεια εχουν εδω αυτα τα ουγκανα ???

  10. Μια ερωτηση προς το site:
    Γιατι στη λεξη λαθρομεταναστες βαζετε “@”;
    Λαθρομεταναστες ειναι ή παρανομοι μεταναστες.

  11. Που είναι οι απελάσεις της Κούλας; Με ποιά αιτιολογία τους κρατάνε; Για να τα παίρνουν απο τις χρηματοδοτήσεις μόνο; Τι σκατά δεν έχουν ίχνος συνείδησης; Το τσιφλίκι του Μητσοτάκη γίναμε, τα ίδια σκατά με τον Τσίμπλα, μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε εμείς οι καταληψίες στην ιδιωτική τους περιουσία. Προτιμώ να βουλιάξει η Ελλάδα απο σεισμό ή το ηφαίστειο της Σαντορίνης και να εξαφανιστεί απο τον χάρτη μαζί με μένα παρά να συνεχίσει να είναι το πάρκινγκ του Σόρος. Δεν την χαλαλίζω σε κανέναν κανίβαλο είτε φοράει μπούργκα είτε φοράει κουστούμι, γιατί οι πολιτικοί είναι πιο αιμοβόρα βαμπίρ και απο αυτούς που μας κουβάλησαν.

  12. απο εδώ και πέρα ας το ξανασκεφτούν οι ξενοδόχοι !
    προκειμένου να τσεπώσουν ευρώ ,πουλάνε την πατρίδα τους.
    ξενοδόχε !!!!!!!!!
    είναι σίγουρο οτι θα πούν όλοι καλά να πάθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    καμμία συμπαράσταση!

  13. Οι Σομαλοί βάζουν σκατα αγελάδας στα μαλλιά τους για να γυρίζουν πίσω.. Τους έβαλαν σε δωμάτια.. μα δεν ξέρουν από ξενοδοχεία, προσπαθούν να το κάνουν καλοκαιρινό… να ακούνε τις αγελάδες… ρε ξυπνήστε ηλίθιοι…
    Ρωτήστε να μάθετε τι θέλουν αυτοί.. ρύζι, σαρδέλα και σκατα αγελάδας για τα μαλλιά τους…

  14. Ρε παιδια για ονομα του Θεου να μη τους ονομαζεται λαθρομεταναστες γιατι παρεξηγειται καποιος που το παιζει…..μεγαλοδημοσιογραφος,η προσφιλης του λεξη ειναι ,”Παρατυποι” μεταναστες,γι αυτον οτι παρανομο και λαθραιο ειναι Παρατυπο,ολοι οι παρανομοι ειναι Παρατυποι,τερμα η παρανομια ,Ζητω η ……..”Παρατυπια”

  15. Ωραια φερτε κι αλλους φερτε κι αλλους
    ωσπου να ριμαξουν ολη την Ελλαδα
    ξεφτηλες προδοτες πολιτικοι
    και προ παντων ξεφτελισμενε Μητσοτακη
    που κλειδωσες ανανδρε τους Ελληνες μεσα
    για να μπασεις χωρις αντισταση τα κολοβα λαθρομουσουλμανοφειδια
    ενα φειδι κολοβο εισαι και συ
    Αν τολμας και εισαι αντρας
    κλεισε τορα τα λαθρομουσουλμανια μεσα που εχουν το ρανμαζαν
    θα σε σουβλησουν σαν τον Αθανασιο Διακο
    κσαι καλα να σε κανουν.

  16. Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στο πόρτο Χέλι και όχι στην ερμιονη ούτε στο Κρανίδι

  17. Παιζει το λαμογιο να εχει μεσον στην χουντα τιυ κουλη και να τον αποζημιωσουν τα λαμογια τις νοδουλας φυσικα με το αζημιωτο….αν δεν υσχιει κατι τετοιο καλα του το καναν….ζητω η 21 απριλειου..χρονια πολλα διτη γιορτη ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…

  18. Ξενοδόχε αν περιμένεις αποζημίωση καλά κρασιά . ΧΑΑ χα ΧΑΑ!
    Την επόμενη φορά που θα πληρωθεις ως πουτανα που είσαι ,να παραχωρήσεις και το σπίτι σου με δώρο την μάνα σου μέσα ! Και έξτρα μπόνους για τα ισλαμια , να δώσεις τα παιδιά σου γονατιστά και με τον πισινό στον αέρα….

  19. Καλά τού κάνανε , ήθελε να οικονομ…. αλλά δε τού βγήκε, πάντως θερινό τού τό κάνανε μην έχει παράπονο.

  20. Καταρχήν δεν είναι ούτε πρόσφυγες ούτε μετανάστες. Και δεύτερον καλά του έκαναν του καρμοίρη, να του το διαλύσουν το ξενοδοχείο του και να μη του μείνει ούτε ευρώπουλο από τα κέρδη.

  21. ”Προσφυγάκια”………κτηνωδία λαθροεποίκων, εχθρικών και απάνθρωπων υπανθρώπων..

  22. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΝΟΔΩΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ……ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΩ……….ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΑΣΣΟΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΙΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ…………………………….

  23. Αυτα να τα βλέπει η αδερφαρα του Ανταρσία ,που πρότεινε να βάλουν όλους τους λαθρομετανάστες σε ξενοδοχεία ,για να αποσβέσουν τη χασούρα !

  24. Καλά το έκαναν, να το διαλύσουν τελείως και τον ιδιοκτήτη να τον πηδήξουν.

  25. Καλα του κανανε του ηλιθιου του ξενοδοχου.
    Ας μην τους εβαζε μεσα,δεν του το επιταξανε,τους εβαλε για τα φραγκα.
    Νομιζε οτι θα βγαλει φραγκα ο ηλιθιος τωρα ας τα λουστει και να γινει μαθημα και στους υπολοιπους ξενοδοχους ωστε να μη δεχονται τα ΖΩΑ στα ξενοδοχεια τους.
    Οταν βαζεις βαρβαρα ΖΩΑ στο σπιτι σου αυτα παθαινεις.

  26. Πολύ καλά έπραξαν. Να πληρώσει ο ιδιοκτήτης. Ας μην τους έβαζε μέσα.

  27. Καλά να πάθει ο ξενοδόχος .
    Ήθελε να βάλει κανίβαλους στο ξενοδοχείο του .
    Ας πρόσεχε .

  28. Οταν αποζητάνε την κονόμα χωρίς να νοιάζονται για τις αντιδράσεις των ντόπιων ας τα λουστούν!Αντί να τους πετάξουν στην θάλασσα θέλανε και ξενοδοχείο τρομάρα τους!

  29. Γιατί να οργιστώ; Και γιατί να νιώσω θλίψη; Για τον ιδιοκτήτη; Πήγε να τα οικονομήσει. Ας πρόσεχε.

  30. Είναι επίταξη ? Οχι . Αρα γιατα μπικικίνια πήγαινε . Βγήκε κουρεμένος. Δεν του φταίει κανείς παρά ο εαυτός του. οι γύρω του είναι οι πραγματικά χαμένοι.

  31. Και τα αλλα που ερχονται να δειτε … μη βιαζεστε χαιδεψτε τους τ’αυτια και βαλτε τους σε σουιτες να μεινουν την επομενη φορα τους καημενους επενδυτες

Comments are closed.