Απολογήθηκε ο Γεωργιανός δολοφόνος του Σεργιανόπουλου, για το φόνο του 49χρονου μέσα στη φυλακή

Κοινοποίηση:
σεργιανοπουλος-1024x614

Στο κελί του στο κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1» επέστρεψε το μεσημέρι, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων, ο 43χρονος υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος το Σάββατο, 26 Ιουνίου, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σκότωσε 49χρονο ομοεθνή του, κρατούμενο στις ίδιες φυλακές.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του, Δημήτρη Γκαβέλα, κατά την απολογία του ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν έγινε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά σε βρασμό ψυχικής ορμής που προκλήθηκε από ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος.

Ο κ. Γκαβέλας ανέφερε ότι θύτης και θύμα δεν είχαν ιδιαίτερη διαφορά και όπως ισχυρίζεται ο πελάτης του το θύμα ήταν αυτό που κρατούσε το αυτοσχέδιο μαχαίρι και του επιτέθηκε. Πρόσθεσε, δε, ότι ο πελάτης του φέρει στο σώμα του αμυχές που αποδεικνύουν ότι δέχτηκε επίθεση.

Ο 43χρονος βρισκόταν στις φυλακές για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου και σε δύο χρόνια είχε το δικαίωμα να υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. kοιτα πως εμπλεξε ο ανθρωπος ο (Γεωργιανος )..Εκει που επινε τον καφε του στην Βικτωρια να μια λουγκρα του tην πεφτει …Θα παμε σπιτι μου εχω κοκο ,θα φαμε, θα πιουμε ,θα μου κανελωσεις το ρυζογαλο ,,και θα μαγκωσεις και το χαρζιλικι σου ..Αφου εγινε οτι εγινε ,,του λεει γυρνα τωρα εσυ ..σκληρη φαρα οι Γεωργιανοι το πηρε καπως …και αντι για …..του εβαλε το μαχαιρι … Αποτελεσμα ο καημενος ο διακεκριμενος ταλαντουχος ,Και το αποβρασμα ο Γεωργιανος την εφαγε …Ε αμα μπλεξεις στην φυλακη ,αμα δεν εισαι vip τυπου φουρλιωτη Mασελας , Ακης ,του κλεφτοπασοκ ,, ,πολλα συμβαίνουν

Comments are closed.