Απίστευτο! Συνέλαβαν παιδιά που έπαιζαν μπάλα σε χωριό

Κοινοποίηση:
paidi-bala

Η τρέλα του κορωνοϊού φαίνεται ότι έχει επηρρεάσει πολύ κόσμο και κάποιοι δεν διστάζουν να “καταδώσουν” ακόμα και παιδιά. Όπως ο κάτοικος του χωριού Παρόρι του Δήμου Μυστρά, ο οποίος κατήγγειλε παιδιά που πήγαν να παίξουν μπάλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της κοινότητας.

Ο κάτοικος του χωριού ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Σπάρτης και υπέβαλλε καταγγελία για συνωστισμό και παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του ιού!

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο χωριό, και οδήγησαν τους ανήλικους ηλικίας 12 ως 15 χρόνων με τα… ποδήλατά τους στο τμήμα Σπάρτης, που απέχει πέντε χιλιόμετρα, καταγράφηκαν τα στοιχεία τους και ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους στους οποίους έγιναν συστάσεις και υπέγραψαν για να παραλάβουν τα παιδιά, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αν τά παιδιά ήταν λαθρομουσουλμανάκια θά παίζαν μπάλα ανενόχλητα μέχρι σήμερα.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ, ΕΛΕΕΙΝΆ, ΜΟΧΘΗΡΑ ΔΙΠΟΔΑ. ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.

  3. Απλά είμαστε ρουφιανολαός.
    Όλοι κάπου μπορούμε να βρούμε ένα γνωστό ή συγγενή στην Αστυνομία.
    Ρωτήστε τον πώς δρά η Αστυνομία.
    Κυριολεκτικά 99% από καταγγελίες (80% των πολιτών και 20% εισαγγελέων -χώρια που και αυτές μετά από μυνήσεις είναι οι περισσότερες…) και 1% από αυτεπάγγελτη δράση.
    Σε βλέπω να καπνίζεις στο μπαλκόνι καλέ μου γείτονα και σε δίνω ξερά και συνήθως ανώνυμα.
    Αυτοί είμαστε.
    Όσο για το κάπνισμα (θυμηθείτε τα γραφόμενά μου, θα γίνει και αυτό παράνομο σε λίγο).

  4. Ρουφιανε ελληνα…lockdown μεχρι να σβησει ο ηλιος!!!

  5. Όταν μάθουν εκεί στο χωριό ποιος είναι, που θα μαθευτεί σιγουρα πρέπει να τον τσακώσουν και να τον αρχίσουν στις σφαλιάρες. Τον σκατορουφιανο του κερατά. Και τα σαινια οι μπάτσοι αντί να πουν στα παιδιά τραβάτε σπίτια σας τα πηγαν στο τμημα. Τελικα έχουμε μεγάλη πλάκα εδω στο Ελλαντα !!

  6. Ποιος ήταν ο ρουφιάνος ξέρουν ή ήταν “ανώνυμη καταγγελία”;

  7. Το χειρότερο από όλη αυτή την ιστορία είναι το πόσοι “πρόθυμοι” εμφανίζονται για να καταγγείλουν το παραμικρό (παιδιά που παίζουν, πιστοί σε εκκλησίες κλπ). Αισθάνομαι πραγματική ντροπή και αηδία…

Comments are closed.