Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης θα φύγει νύχτα.. όπως ο Παπανδρέου

Κοινοποίηση:
1

Αποκαΐδια θα αφήσει πίσω της σε οικονομία, κοινωνία και εθνικά


Μια όχι και τόσο ευοίωνη εκτίμηση για το «μέλλον» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την «τύχη» του Γιώργου Παπανδρέου .
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Αντώναρος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Να μου το θυμηθείτε: Η κυβέρνηση αυτή θα φύγει νύχτα — όπως νύχτα έφυγε κι εξαϋλώθηκε ο ΓΑΠ».

«Τα θέματα είναι 2: () Τι αποκαΐδια θα αφήσει πίσω της σε οικονομία, κοινωνία κι εθνικά ΚΑΙ () ποιος και με ποιους όρους θα θελήσει να την αντικαταστήσει», κατέληξε στην ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ναι εξαυλώθηκε ο Γιωργάκης στα πανεπιστήμια του εξωτερικού που έβγαζε χρήμα με το τσουβάλι μετά.. όλο μλκς και φανφάρες ακούμε απο τον κάθε παπάρα! Όποιος παραχωρεί ονόματα (πρέσπες) και όποιος αφήνει τούρκο να εισβάλλει σε ελληνικό έδαφος επι 2 μήνες με τα καράβια του, θα συλλαμβάνεται απο τον Εθνικό Στρατό για κακή διαχείριση δημοκρατικού πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία και θα πηγαίνει εκεί που πρέπει..

  2. ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΜΙΚΑΡΑΦΛΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΕΦΑΛΟ;

    1. Εσένα τι σε πείραξε ρε ηλίθιο κατασκεύασμα?? Πολύ ωραίες οι τοποθετησεις του κατα καιρους απο τους λιγους σωστούς

  3. Δεν θα φύγει κανένας αυτή την φορά… Το 1967 γίνανε λάθη.

    1. αδερφε θα ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ μονο οσοι γλυτωσουν απο την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ετοιμαζουν μια ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ταχαμ εθνικης σωτηριας και ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ το μεγαλο ΜΠΑΜ μεσα και εξω απο την βουλη συντομα..θα ελευθερωθει Η ΕΛΛΑΔΑ απο αυτον τον καρκινο ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ μονο με αιμα..

Comments are closed.