Ανθρωποκυνηγητό για έξι αλλοδαπούς στην Γερμανία: Βίασαν ομαδικά δύο 14χρονα κορίτσια!

Κοινοποίηση:
germanikh-astynomia

Σόκ στην Γερμανία με τον ομαδικό βιασμό δύο νεαρών κοριτσιών

Μια ομάδα έξι αλλοδαπών δραστών φέρεται να βίασε ομαδικά δύο 14χρονα κορίτσια στο Ροστόκ την Πέμπτη. Αν και οι άνδρες παραμένουν ασύλληπτοι, τα θύματα περιέγραψαν τους άνδρες ως αλλοδαπούς.

Ο τόπος του εγκλήματος ήταν το Wallanlagen, ένα πάρκο γύρω από την παλιά πόλη του Ροστόκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Nordkurier, που επικαλείται την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έλαβαν γνώση της υπόθεσης όταν ένα από τα κορίτσια υπέβαλε καταγγελία το Σάββατο.

“Ερευνούμε την υποψία βιασμού”, επιβεβαίωσε η αστυνομία στην εφημερίδα όταν ρωτήθηκε. Οι δράστες ήταν έξι αλλοδαποί άνδρες ηλικίας μεταξύ 19 και 25 ετών. Αφού έλαβαν χώρα οι σεξουαλικές πράξεις, “τα θύματα κατάφεραν να απελευθερωθούν από την κατάσταση και να διαφύγουν”, ανέφερε η αστυνομία.

Η αστυνομία αναζητά αυτή τη στιγμή υπόπτους και μάρτυρες για τον φερόμενο ομαδικό βιασμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. θα συγκαλυφθεί …θα αποσιωπηθεί …θα το σβήσουν και αυτό όπως κάνουν 30 χρόνια τώρα…τα θέματα που “πρέπει” να απασχολούν τη δύση είναι οι παρδαλοί , αν μπορεί ένα παιδί 8 ετών να αλλάζει φύλο , η κλιματική αλλαγή τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα πράσινα άλογα , ο δημοκράτης γοβάτος ζελές να πάρει και άλλα δις κτλ

  2. Έτσι…. Καλα σας κάνουν, ξεφτίλες Γερμανοί ψεφτοπροοδευτικοι, δεν σας αρέσουν τα κλειστά σύνορα ε; πάρτε να έχετε τώρα, δυστυχώς οι προδότες πολιτικοί που έχουμε ακολουθούν την ίδια πολιτική με τους λαθρο έτσι καλά μας κανουν

Leave a Response