Ανδρέας Κουβελογιάννης : “Ο Στέφανος Χίος ζήτησε laptop για να αρχίσει να γράφει. Τώρα θα καλοπεράσουν τα ¨λαμόγιᨔ

Κοινοποίηση:
11707662_803270609789261_5114379063160254116_n

Ανάρτηση έκανε στο Facebook o γνωστός δημοσιογράφος, με προσφορά πάνω από 50 χρόνια στην ενημέρωση, Ανδρέας Κουβελογιάννης,. Στην ανάρτησή του αναφέρεται στο γεγονός ότι ο Στέφανος Χίος, από το κρεβάτι αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου ζήτησε laptop, ώστε να αρχίσει να εργάζεται. 

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Κουβελογιάννης κάνοντας αναφορά και στην κόρη του Ντέσσυ Κουβελογιάννη για την εποχή που συνεργάστηκε με τον Στέφανο Χίο αναφέρει :

* ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ…
ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ…
* ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΑΙΡΑΣΟΥΝ ΤΑ “ΛΑΜΟΓΙΑ”
************************************************************
* ETYXE να τον γνωρίσω πολλά χρόνια πριν – κι επειδή είχα περάσει στον καιρό μου – πολλούς πολέμους,- είχα διαγνώσει την ακεραιότητά του, και την τρέλα του να μην κλείνει το στόμα του, όταν οι άλλοι έκρυβαν την αλήθεια..
* ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ…
* Γλύτωσε από την δύναμη να χτυπήσει τον δολοφόνο του με την πόρτα του αυτοκινήτου.
* Δεν έσκυψε να φωνάξει μαμά…
* ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ οδήγησε μόνος του να πάει νοσοκομείο…
* Φωτογραφήθηκε να μην πάει τσάμπα το ρεπορτάζ…
* Και τώρα ζήτησε το λάπτοτ του να αρχίσει να γράφει
΄ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ δεν του το δίνουν ακόμα…
* Με ποιον να τον συγκρίνω, με τον Μπαξεβάνη και τους υπόλοιπους ;
* Δεν προσκυνούσε αφεντικά και φατρίες από τότε…
* Γι αυτό από τότε μαζί με τη Ντέσσυ δεν είχαν μέλλον σε αυτή τη τηλεόραση με τους προσκυνημένους και τις… πρόθυμες ξανθιές…
* ΣΗΜΕΡΑ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγινε η εφημερίδα όσων Ελλήνων θέλουν να μαθαίνουν την αλήθεια, έστω κα με σκληρή γλώσσα
* ΜΙΑ διαπίστωση κάνω…
* ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Πολύ εύστοχα τα σχόλια σας Με Κουβελογιαννη κυρίως αυτό για τις πρόθυμες ξανθιές!!! Να είστε υπερήφανος πατέρας που η κόρη σας δεν ξεπουλήθηκε σε κανέναν!!!

  2. Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ταινια του 1970 με τον Κωστα Πρεκα στο ρολο του αδεκαστου δημοσιογραφου,
    Τοτε που την βλεπαμε λεγαμε οτι αυτα δεν γινονται και ειναι παραμυθια του Φωσκολου ομως τελικα ο Φωσκολος δικαιωνεται εν ετη 2020! Ο Στεφανος Χιος ειναι ενας συγχρονος Νικος Αυγερης.

  3. Μόνο ένας Έλληνας Πατριώτης και εθνικιστής που αγαπάει και πονάει την γη που την καπηλεύονται ξένα ανθελληνικά λαμόγια θα μπορούσε την έσχατη ώρα να αντιδράσει έτσι
    Ούτε παλαιστής δεν μπορούσε να γλιτώσει τόσο κοντά και με τόσες σφαίρες σε άκρως σοβαρά κρίσημες περιοχές του σώματος! Είχε Άγιο κυριολεκτικά και ο πιο άθεος μπορεί να το διαπιστώσει αυτό.. πολλά μπορούσαν να γίνουν τους αλλά δεν έγιναν γιατί ένα αθάνατο αόρατο χέρι έκανε το θαύμα του και δεν μας στέρησε ειδικά τώρα τον Χίο από την ζωή μας

  4. Περαστικά Στέφανε!!! Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!

  5. δίχως μαλλιά στην γλώσσα!!! μπράβο Σπαρτιάτη μου θυμίζεις τον Φίλιππο Συρίγο!!

  6. Πολλά Περαστικά κ. Στέφανε! Καλή Ανάρρωση καί Καλή Επιστροφή στην Οικογενειά σου καί στίς Αποκαλύψεις !!! Η Αλήθεια Πρέπει να λέγεται (αρέσει ή όχι σε κάποιους “ευαίσθητους” / ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ, αλλά ας πρόσεχαν … !!! ). Όλα στη Φόρα !!!

  7. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ.
    ΑΣ ΧΕΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ

  8. STEFANE ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΝΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΓΚΙΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΟΥΝ. ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ) ΚΑΙ ΜΜΑΛΟΝ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΓΙΛΕΚΟ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΧΟΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ.ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.

  9. πως όταν η Ελλάδα ξεπουλιόταν, μόνο ένας τρελός πατριώτης που δεν τον έπιαναν ούτε τα βόλια σήκωσε ανάστημα. Κουφάλες παρακρατικοί, αλήθεια πόσο φοβάστε τη στιγμή που κάτι θα πάει στραβά όπως έγινε με τον Στέφανο και θα βγούνε οι κουκούλες σας – και θα αρχίσει να ξετυλίγεται το νήμα… ασχέτως αν αυτός που σηκώνει το όπλο γνωρίζει τον πραγματικό εντολοδότη.
    Υ.Γ. φήμες λένε πως ο Στέφανος το πρωί έφτιαξε τσάι ρίχνοντας μέσα τα δυο βόλια.

  10. Θα χαρώ να έρθει στην ομάδα μας ΕΛΛΗΝΕΣ για την ΠΑΤΡΙΔΑ με τον Ηλία. Η ισχύς εν τη ενώσει.

  11. Στην Ελλάδα όσους λένε την αλήθεια τους ονομάζουν τρελούς…και όσοι ζούνε τίμια και αρνούνται να συμμετάσχουν σε κομπίνες και λαδώματα,τους “μπουζουριάζουν” κι έχουν πολλούς τρόπους…αίσχος ρεεε καταβρώμισε αυτή η χώρα!!ούτε στον πισινό μας δεν έχουμε πια εμπιστοσύνη,τα καταφέρατε λιγδες να καταντήσε την μιση Ελλάδα φρενοκομείο και την υπόλοιπη πορνείο…όταν μιλήσουν όλοι όσοι πρέπει χωρίς να φοβηθούν ,ίσως δούμε φως …

  12. Πατριωτης ειναι …ηταν και θα ειναι…παντως χωρις να τον ξερω προσωπικα απκ τηλεοραση και εδω που διαβαζω ..βουλευτης δεν προκειται να γινει..οχι γιατι δεν θα βγει

    Απλα εχει αυτο που δεν εχουν οι πολιτικοι …ΦΙΛΟΤΙΜΟ….και θα θελει να μεινει αφθαρτος και αμολυντος

  13. εγω θα ηθελα οταν γινει καλα να φιαξει κομμα ο στεφανος χιος

    1. @μηχανακιας πατριώτης είναι ο Χίος……..Μ@λ@κας δεν είναι…..@@@@@@Διαβαστε το και χωνέψετε το όλοι εδώ που αγαπάτε αυτόν τον τόπο…Η πολιτική σαπιλα 47 ετών δεν διαλύεται ούτε με πατριωτικές κορώνες,ούτε με φρούδες ελπίδες από την α”αδεκαστη” “αδιάφθορη” αριστερή δικαιοσύνη…..Το πως δεν μπορεί να αναλυθεί σε ένα δημόσιο μέσο ενημέρωσης…….

  14. Συμφωνώ. Πρέπει να πάει για βουλευτής. Να κινδυνεύει η ζωή του παίρνοντας κρατικό χρήμα, όχι όντας ιδιώτης. Όχι ότι η ζωή των προδοτών κινδυνεύει…Να μην παλεύει μόνος του.
    Εύχομαι ο Κάσι δεύτερο κόμμα, τα αναρχοσκουλήκια, οι προδότες, να πάψουν να σιτίζονται με δημόσιο χρήμα.

  15. Όταν τους βγαλης της βρωμιές,δεν κινδυνεύεις Στέφανε,ξεσκίσε τους

  16. Κ. Στέφανε είσαι πολύ μάγκας!
    Μην σταματήσετε να βγάζετε την αλήθεια στην δημοσιότητα.

    ΥΓ. Κάποιος το έγραψε σε σχόλιο και μου έχει κολλήσει.. Συγκεκριμένα, έγραφε ότι θα ήθελε να σε δει στο κόμμα του ΚΑΣΙ. Πολύ θα το ήθελα και εγώ αυτό.

    Καλή ανάρρωση να έχετε. Σας αγαπάμε.

  17. ειναι τρελλος οντως τελικα……
    νομιζω πρεπει να ηρεμισει πια.
    δεν εχει να αποδειξει κατι πλεον

    1. Πολύ εύστοχα τα σχόλια σας Με Κουβελογιαννη κυρίως αυτό για τις πρόθυμες ξανθιές!!! Να είστε υπερήφανος πατέρας που η κόρη σας δεν ξεπουλήθηκε σε κανέναν!!!

  18. ΧΙΟ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.

    1. Ρε συνάδελφε αυτό κάνει εδώ και χρόνια……

Comments are closed.