Ανακοίνωση του Εβραίου εφοπλιστή Ρέστη για τη “χρηματοδότηση του κόμματος ΝΙΚΗ”, μετά το σημερινό ξεμπρόστιασμα από τους Ραδιομακελάρηδες – “Ήρθαν σε γνώση μου δημοσιεύματα…” – Ποιός είσαι ρε μεγάλε, ο Κούγιας;

Κοινοποίηση:
restis

Ο Εβραίος επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης “αναγκάστηκε” να βγάλει ανακοίνωση μετά τις αποκαλύψεις για τη χρηματοδότηση του κόμματος ΝΙΚΗ του Δημήτρη Νατσιού, όπως αποκάλυψε και ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες”.

«Ψευδείς και ανυπόστατες» χαρακτηρίζει ο Βίκτωρας Ρέστης τις αποκαλύψεις για τη στήριξή του στον σιωνιστή Δημήτρη Νατσιό για τη συμμετοχή του στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η δήλωση:

«Ηρθαν σε γνώση μου δημοσιεύματα απολύτως αναληθή και δίχως πραγματικό υπόβαθρο, τα οποία εμπλέκουν το πρόσωπό μου με δήθεν χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά τόσο στη χώρα μας όσο και στο διεθνές περιβάλλον επί σειρά δεκαετιών και κατ ́επιλογή μου ουδέποτε ενεπλάκην στον πολιτικό βίο και τα πολιτικά δρώμενα, είτε εντός Ελλάδος είτε διεθνώς.

Αξιώνω να παύσουν οι ψευδείς και ανυπόστατες φημολογίες σε βάρος μου και να μην παίζονται παιχνίδια χρησιμοποιώντας το όνομά μου προς εξυπηρέτηση πρόδηλων, κακόβουλων και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων, άλλως θα προσφύγω άμεσα στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σιωνιστής ο Νατσιός αχαχαχα πεθαινωωωωω.
    Αποδείξατε οι ίδιοι από πού πληρώνεστε.
    Γελούν κ τα δελφίνια στο Αιγαίο μανούλα μου.
    Ακριβώς το ίδιο άρθρο είχε κ η Κ.Σ. “μπατριωτισσα “που προσπαθήσει να κρύψει την σύλληψη της πριν χρόνια με κάποιον της ΕΥΠ κατασκόπου κατά της Ελλάδος που τους πιάσανε κάπου έξω από την Αθήνα . Μάλλον τα ίδια αφεντικά θα εχετε.
    Σιωνιστής ο Νατσιός αχαχα..Είστε υπέροχοι μας κάνετε να γελάμε.

  2. “ο σιωνιστης Δημητρης Νατσιος”, χα χα χα γελοιεε….

  3. Τώρα είναι που η ΝΙΚΗ θα πάρει 5% θα τη ψηφίσουν η σινγκουλαρ λοτζικ και οι οβριοι

  4. Μπορούμε να απέχουμε ένα 80% από τις εκλογές;
    Μπορεί να ηγηθεί κάποιος ενός κινήματος με πολιτική αξιοπρέπεια, με ηθική, με πατριωτισμό, με αγάπη για τον άνθρωπο.
    Μια ομάδα νέων πολιτών, με μέλημα τους η κοινωνική & οικονομική ευημερία του λαού

  5. Αν ήταν ψευδείς και ανυπόστατες θα είχες προβεί στα δικαστήρια,,,,,οπότε ????

Comments are closed.