Ανάρτηση με αποδέκτη τον Χαρίτση του ΣΥΡΙΖΑ από τον γνωστό αριστερό εκδότη, για την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου : “Δεν έχετε την ευθύνη ως κόμματα για να μην μετατραπεί η Χώρα σε Κολομβία;” (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Σε νέα ανάρτηση στο twitter προχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης, θέτοντας ερώτημα στον πρώην Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση, αναφορικά με την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.Ο κ. Βαξεβάνης, αφού πρωτίστως βγάζει “χολή” κατά του Στέφανου Χίου αναφέροντας ότι εμείς στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ υπηρετούμε την αθλιότητα(τα σχόλια δικά σας), προχωρά θέτοντας ευθέως ερώτημα στον κ. Χαρίτση : “Αγαπητέ κύριε Χαρίτση. Έγινε απόπειρα δολοφονίας κάποιου ανθρώπου που πραγματικά υπηρέτησε την αθλιότητα. Αυτό καθιστά την απόπειρα ανεκτή; Δεν έχετε ευθύνη ως κόμματα για να μην μετατραπεί η χώρα σε Κολομβία; ”

Μάλιστα στο τέλος της ανάρτησης παραθέτει και σε άρθρο από δικό του διαδικτυακό μέσο με τίτλο : “Τι συμβαίνει με τον Στέφανο Χίο” αναφέροντας χαρακτηριστικά : Αν η κοινωνία παραμείνει αμήχανη ή σιωπήσει, όταν δύο πιστολάδες ρίχνουν στο ψαχνό επειδή αυτός που είναι το θύμα υπήρξε πολλές φορές  θύτης, τότε τινάζουμε τη Δημοκρατία και κάθε έννοια δικαίου στον αέρα. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: