Αλεξανδρούπολη: Βούλγαρος πούλησε 19χρονη για νύφη για 1.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
alexandroupoli-aihmaloti

Η 19χρονη ανακάλυψε πως ήταν αιχμάλωτη και της είχαν πάρει όλα τα χαρτιά

Τον απόλυτο εφιάλτη φέρεται να ζούσε μια 19χρονη, που πούλησε ένας άνδρας στη Βουλγαρία σε οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη ως νύφη.

Σύμφωνα με το Star, ο εφιάλτης για τη 19χρονη ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου. Ο Βούλγαρος την πούλησε για 1.000 ευρώ σε οικογένεια, προκειμένου εκείνη να εργαστεί κοντά τους αλλά και για να την παντρέψουν με τον γιο τους.

Η 19χρονη ανακάλυψε πως ήταν αιχμάλωτη και της είχαν πάρει όλα τα χαρτιά. Έτσι, αποκάλυψε στους αστυνομικούς τα όσα είχε ζήσει. Ισχυρίστηκε ότι ένας συμπατριώτης της ήταν εκείνος που την εκμεταλλευόταν.

«Πίστευα ότι στην Ελλάδα είχα έρθει για να εργαστώ. Δεν γνώριζα ότι με προόριζε ως… νύφη. Η οικογένεια είχε κρατήσει την ταυτότητά μου και όλα μου τα έγγραφα» είπε στο Star η 19χρονη.

Τη Μεγάλη Πέμπτη η νεαρή ειδοποίησε μέσω του 112 τις Αρχές και έτσι γλίτωσε από τον εφιάλτη. Εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισε σημάδια κακοποίησης στην 19χρονη με τις αρχές να πιστεύουν ότι έχουν γίνει πριν έρθει στην Ελλάδα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης.

Μητέρα, πατέρας και γιος αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων σε βαθμό κακουργήματος και της παράνομης κατοχής ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response