Αμα σε θέλει! Έπαιξε 2 ευρώ και κέρδισε το ποσό ρεκόρ των 209 εκατομμυρίων ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
epa07772119 The owner of the Marino's bar, Sara Poggi, shows the receipt of the winning ticket in the 'SuperEnalotto lottery which was purchased at the bar in Lodi, Italy, 13 August 2019. The value of the winning ticket is 209 million euro.  EPA/LAURA GOZZINI

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού, ο παίκτης πρέπει να στοιχηματίσει σε έξι αριθμούς από το 1 έως το 90 και κανένας δεν είχε βρει τους σωστούς από τον Ιούνιο 2018. Τελικά οι αριθμοί 7, 32, 41, 59, 75 και 76, που είχαν επιλεγεί τυχαία από αυτόματο σύστημα σε μπαρ του Λόντι, βγήκαν χθες το βράδυ από την κληρωτίδα.

«Πού να ξέρεις ποιος το επικύρωσε… Σήμερα υπήρχε συνεχής ροή, κόσμος έμπαινε και ζητούσε ένα δελτίο στην τύχη. Εγώ τύπωνα, τύπωνα», είπε στα μέσα ενημέρωσης ο Γκουλιέλμο Πότζι, ο ιδιοκτήτης του μπαρ.

Το προηγούμενο ρεκόρ του ιταλικού Superenalotto ήταν 177 εκατομμύρια ευρώ τον Οκτώβριο 2010.

Το νέο ιταλικό ρεκόρ υπερβαίνει επίσης εκείνο του Euromillion, στο τζακ ποτ του οποίου έχουν τεθεί ανώτατο όριο τα 190 εκατομμύρια ευρώ. Τρεις φορές έχει φθάσει αυτόν τον αριθμό, τον Αύγουστο 2012 στην Αγγλία, τον Οκτώβριο 2014 στην Πορτογαλία και τον Οκτώβριο 2017 στην Ισπανία.

Πρόκειται για μεγάλα ποσά, που παραμένουν ωστόσο αστεία μπροστά στο τζακ ποτ του 1,537 δισεκ. δολαρίων (1,37 δισεκ. ευρώ προ φόρων) που κέρδισε τον Οκτώβριο του 2018 στο αμερικανικό Mega Millions μια κάτοικος της Νότιας Καρολίνας, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Να ξέρετε όλοι σας ότι αν κέρδιζα (που ώς γκαντέμης που με κατατρέχει η γρουσουζιά δεν πρόκειται να κερδίσω) τέτοιο ποσό δεν θα το έλεγα σε κανένα, θα έπαιζα τον φτωχό και τον μίζερο και θα έκανα ευτυχισμένα καμιά 10ριά άτομα που θα γούσταρα. Άσε που θα έφευγα απο την Ευρώπη και θα πήγαινα Κίνα να έκανα business κυριλλέ και άνετος αφού η ζωή μου θα ήταν χωρίς σκοτούρες. Θα ήταν η ζωή μου ένα video game. !!! Τώρα αυτή η πουτάνα τι θα κάνει τα λεφτά άλλο θέμα. Μόνο στα όνειρα. !!!!

  2. και εάν δεν είναι αυτή??
    Μπράβο της! εδώ στην Ελλάδα δεν ξερουμε που πανε τα λεφτα..
    ενας σε ένα κολο χωριο, ο άλλος στον βουνο.
    ΤΑ ΤΡΩΝΕ!

  3. Και αν δε σε θέλει και είσαι καντέμης του κερατά, μπορεί να παίζεις 15 τρισεκατομμύρια χρόνια από 10 εκατομμύρια ευρώ τη φορά και να παίρνεις τα παπάρια σου. Γνωστά αυτά.

  4. και σύντομα θα είναι απαχθείσα αφού έβγαλε τη μούρη της στο γυαλί…

Comments are closed.