Αλλάζει σήμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Μυαλά ;;;

Κοινοποίηση:
SYRIZA

Με την αλλαγή του σήματος του ΣΥΡΙΖΑ , ο Αλέξης Τσίπρας ολοκληρώνει το νέο κόμμα που φτιάχνει μόνος του. Ούτε με τους προεδρικούς ,ούτε με τους κομματικούς , ούτε με τους ΠΑΣΟΚογενείς , ούτε με αυτούς που προέρχονται από την διεύρυνση.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ όπως δείχνουν όλα θα είναι ένα προσωποκεντρικό κόμμα σε στυλ ΠΑΣΟΚ με τα στελέχη να προέρχονται από την νέα γενιά . Ο Αλέξης Τσίπρας αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις που υπάρχουν -και θα υπάρξουν στο κόμμα του -εμφανίζεται ως νέος Ανδρέας Παπανδρέου βγάζοντας από το κάδρο στελέχη που κυβέρνησαν στην πρώτη περίοδο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τις κινήσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα δείχνει ξεκάθαρα σε όλους ότι δεν έχει εξαρτήσεις και κανένας δεν τον κρατάει για κανένα λόγο..

Ακολουθώντας μάλιστα την τακτική για την οποία του έκαναν κριτική , οι σύντροφοι του απ όλες τις τάσεις όλα αυτά τα χρόνια , -την τακτική των ισορροπιών – έκανε τις αλλαγές που ήθελε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας στην πραγματικότητα τους συντρόφους του μετέωρους καθώς κανένας δεν μπορούσε να διαμαρτυρηθεί για μεροληψία εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αν δεν αλλαξουν μυαλα εξουσια δεν προκειται να ξανα δουν!!!!!! Δυο απο τα βασικα τους…..κατορθωματα, για τα οποια επρεπε να ειναι στην φυλακη, ειναι πρωτον οτι ξεπουλησαν την Μακεδονια και δευτερον, γεμισαν την χωρα με λαθροεποικους, μοιραζοντας ασυλα και ιθαγενειες σε αποβρασματα πασης φυσεως!!!!! Μονο στην αρλουμπολογια διαπρεπουν αυτοι οι υποκριτες, οι οποιοι τωρα ζητουν συμβουλιο πολιτικων αρχηγων απο τον Μητσοτακη, ενω οταν κυβερνουσαν ξεπουλησαν την Μακεδονια χωρις να ρωτησουν κανενα!!!!!!! Και ακουνε το πρωι οι δυο δημοσιογραφοι της ΕΡΤ τις παπαριες της Περκα και δεν λενε κουβεντα οι βουβοι!!!!!!

Comments are closed.