Αθηνά Ωνάση: Ζει σε ξύλινη βίλα στην Ολλανδία με τον Ιταλό αγαπημένο της

Κοινοποίηση:
zorzi-1110x626

Η κληρονόμος της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά Ωνάση, η οποία πρόσφατα έγινε 40 ετών, απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Την ίδια στιγμή, το περιβάλλον της είχε κλειστά τα χαρτιά του για τις αποκλειστικές φήμες εγκυμοσύνης της, που ανέφεραν site της Βραζιλίας και ενισχύονταν ακόμα περισσότερο αφού για πρώτη φορά δεν παρευρέθηκε και δεν συμμετείχε στο Παρίσι, ούτε στο φημισμένο τουρνουά της Longines, Paris Eiffel Jumping, τον περασμένο Ιούνιο όπως συνήθιζε.

Η Αθηνά Ωνάση, η οποία έχει μάθει να ζει σε έναν γυάλινο κόσμο δικό της, μακριά από φίλους και με ελάχιστους γνωστούς λέγεται πως εδώ και μερικούς μήνες ζει σε μια μεγάλη φάρμα στην Ολλανδία μαζί με τον αγαπημένο της Alberto Zorzi , ένα νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην ζωή της που την κάνει επιτέλους να χαμογελά.

Η Αθηνά Ωνάση, μετά την τραυματική κατάληξη του γάμου της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, κλείστηκε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό της και ζούσε το περισσότερο διάστημα μόνη της γιατί έχει πολλές φοβίες.

Η γνωριμία της με τον Alberto Zorzi έγινε με αφορμή την πώληση του αλόγου της Cornetto K, με τον προπονητή της, Γιαν Τοπς, να τους φέρνει σε επαφή. Παρά το γεγονός ότι ο Αλμπέρτο μεταπώλησε το άλογο σε ένα μήνα, οι φήμες είχαν «φουντώσει» για το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Από την πλευρά του, ο Alberto Zorzi έχει διαψεύσει τη σχέση τους, υπογραμμίζοντας «κι εγώ το άκουσα, αλλά όχι, δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ τίποτε ανάμεσα σε εμένα και την Αθηνά. Απλώς έχουμε δουλέψει μαζί και τέλος. Ίππευσα το άλογό της, αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι με την ίδια».

Παρόλα αυτά τα δημοσιεύματα μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα.

Πρόσφατα η Αθηνά Ωνάση όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό:  « Έχει μπει στο διοικητικό συμβούλιο μιας μεγάλης γαλλικής εταιρείας που διατηρεί έναν όμιλο σούπερ μάρκετ. Το θέμα είναι ότι τα γαλλικά σάιτ λένε ότι ο όμιλος αυτός χρεοκόπησε».

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, το καθαρό χρηματοοικονομικό χρέος, την 31η Δεκεμβρίου 2023, είναι 6,2 δισ. ευρώ.

Η Αθηνά Ωνάση, βέβαια, ως μοναδική κληρονόμος της Χριστίνας Ωνάση, αλλά και μοναδική εν ζωή απόγονος του Αριστοτέλη, συνεχίζει να έχει αμύθητη περιουσία αν και ένα μεγάλο μέρος της το έχει χάσει. Άλλωστε για εκείνη τα λεφτά δεν σήμαιναν ποτέ τίποτα, την ενδιέφερε μόνο η ευτυχία της και αυτή την εξαγόρασε πολλές φορές δύσκολα για να την αποκτήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο προηγουμενος αγαπημενος της την εκλασε ομως

  2. Αυτό το κορίτσι δεν ξέρω, αλλά μου προκαλει μια συμπάθεια. Δεν προκαλεί ποτέ με τα πλούτη της, κουβαλά ένα ολέθριο DNA. Μακάρι να βρει την ευτυχία και την εσωτερική γαλήνη. που όλοι τη θέλουμε αλλα λίγοι την αποκτούμε γιατί λαχανιασμένοι κυνηγάμε τον εφήμερο πλούτο..

Comments are closed.