ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΜΑΛΟΣ “επενδυτής” που επιχείρησε με έναν ακόμα να βιάσουν 36χρονη στα Εξάρχεια

Κοινοποίηση:
eksarxeia_listeia

Τον τρόμο έζησε μέσα στο σπίτι της μια 36χρονη στα Εξάρχεια, όταν δύο Σομαλοί “μπούκαραν” για να τη ληστέψουν ενώ επιχείρησαν να τη βιάσουν.

Η γυναίκα αφού τελείωσε ο “εφιάλτης” της βρέθηκε στο Α.Τ. Εξαρχείων όπου είδε φωτογραφίες και αναγνώρισε τους δύο Σομαλούς καθότι είναι σεσημασμένοι.

Η Αστυνομία κατάφερε, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συλλογής στοιχείων, να ταυτοποιήσει τους δράστες. Την Κυριακή εντοπίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

somalos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ασφάλεια και σταθερότητα με συμμορίαΝΔ

  2. XΩΡΑ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ!!! ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ!!! ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΛΑΥΝΟΥΝ;;; ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ;;; ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ!!!

  3. Εάν δεν διώξουμε τους σιχαμένους πολιτικούς του προδοτικού τόξου , κανείς από δαύτους που έφεραν δεν θα φύγει .

  4. Eκεινη η συριζαια κωλογρια υπουργος που μα εδιαβεβαιωνε οτι λαθρο@θηκοι απλα λιαζονται που ειναι εξαφανισμενη ?

  5. πηγαν να κλεψουν να βιασουν ισως και να σκοτωσουν,ειναι σεσημασμενοι και παλι θα μεινουν εξω…και συ μενα τουιτ,μν,ποστ μπορεις να πας φυλακη!απιστευτο και ομως ελληνικο…καλυτερα μεσα παρα εξω τοτε!

  6. Γιατί τους κρατάτε γαμώ την δημοκρατία σας? Εσείς έχετε την φρουρά σας και δεν φοβάστε. Τα παιδιά μας τι φταίνε ρε αλήτες?
    Ψηφίστε όλους τους αλήτες, τον Κασι να μη ψηφίσετε μήπως σας πουν φασίστες, ρατσιστές, νεοναζί και ομοφοβικούς

    1. Για κάθε τέτοιο σκουπίδι που περπατάει εκεί έξω η κυβέρνηση παίνρει χρήματα προς τη διαβίωση τους, ιατροφαρμακευτικά κτλ. Αυτά είναι ευρωπαϊκα χρήματα από τις Βρυξέλλες. Είμαστε σε τόσο δεινή οικονομική θέση που στην ουσία η κάθε κυβέρνηση θέλει κι άλλους από δαύτους προκειμένου να αυξανει τα έσοδα της…

    2. Να πατε να τους ξαναψηφησετε μη βγουν οι αλλοι.

  7. Α, ο Δημήτρης! Είναι ξάδερφος του Βαγγέλη του Χλιμίτζουρα…

  8. Για να καταλαβω , η ληστεια και η προσπαθεια βιασμου της 36ονης , ειναι πλημμελειματα;;;;; Για να μην τρελαθουμε δηλαδη!!!! Αντε γελοιοι , λαθρολαγνοι πολιτικαντηδες χωστε τους μεσα και μετα στα τσακιδια στην πατριδα τους αμεσως!! Να αδιασει η χωρα απο τα σκουπιδια που εχουν μαζευτει!!!

Comments are closed.